Profile cover photo
Profile photo
Kin Naz
1,944 followers -
Any food review, advertising please send to email kinahnazari@gmail.com
Any food review, advertising please send to email kinahnazari@gmail.com

1,944 followers
About
Kin's posts

Post has attachment
Public
Baby Carrier Tradisional
Rasanya kalau guna cara ni anak kita boleh diam je kot. Jadi mak-mak bolehla kot buat keje dengan tenang hehe. Jimat belanja tak payah beli baby carrier.

Post has attachment
Public
DIY- Bekas Bunga Hiasan
Hari ni bersiaran lewat sikit. Mencari idea yang hilang. Akhirnya baru teringat hari tu ada download gambar untuk hiasan bunga rasanya sesuai la kot letak dalam rumah. Bunga hiasan je la ye. Gambar ni kinah dapat dari kawan kinah. Aritu dia ada share. Macam...

Post has attachment
Public
Meroyan Tu Serius Ke
Dah tengah malam, anak dara dah mimpi ke mana. Kita je tak pejam lagi. Nak update entri tak tau nak update apa. Tepu sungguh otak ni ha. Mood novel? Buat masa ni belum lagi. Mood tak sampai lagi. Kita peram dulu ek. Sekarang ni kinah tengah baca novel Alama...

Post has attachment
Public
Meroyan Tu Serius Ke
Dah tengah malam, anak dara dah mimpi ke mana. Kita je tak pejam lagi. Nak update entri tak tau nak update apa. Tepu sungguh otak ni ha. Mood novel? Buat masa ni belum lagi. Mood tak sampai lagi. Kita peram dulu ek. Sekarang ni kinah tengah baca novel Alama...

Post has attachment
Public
Meroyan Tu Serius Ke
Dah tengah malam, anak dara dah mimpi ke mana. Kita je tak pejam lagi. Nak update entri tak tau nak update apa. Tepu sungguh otak ni ha. Mood novel? Buat masa ni belum lagi. Mood tak sampai lagi. Kita peram dulu ek. Sekarang ni kinah tengah baca novel Alama...

Post has attachment
Public
Meroyan Tu Serius Ke
Dah tengah malam, anak dara dah mimpi ke mana. Kita je tak pejam lagi. Nak update entri tak tau nak update apa. Tepu sungguh otak ni ha. Mood novel? Buat masa ni belum lagi. Mood tak sampai lagi. Kita peram dulu ek. Sekarang ni kinah tengah baca novel Alama...

Post has attachment
Public
Menang Giveaway daripada Blog Ana Suhana
Sebenarnya semalam dah umum pemenang. Alhamdulillah rezeki pada bulan Februari ni. Pada asalnya hanya 5 orang sahaja pemenang oleh kerana yang join 81 orang jadi hadiahnya bertambah menjadi sepuluh orang. Kinah join pun dah last minit.  Hadiahnya? Sourvenir...

Post has attachment
Public
Produk Terbaru Adabi
Rempah Adabi telah lama bertapak di negara kita. Malah telah dikenali diseluruh pelosok dunia. Jadi, seiring dengan semasa Adabi telah mengeluarkan perencah Adabi yang baharu bagi kinah la kot sebab masa beli barang dapur baru kinah jumpa rempah-rempah ni. ...

Post has attachment
Public
Freebiesland untuk Free Sample
Hari Jumaat lepas ada terima sekeping surat daripada pos laju. Surat pemberitahuan sebab tuan punya surat tak ada di rumah. Hehehe memang keluar pun. Kena la pergi ambil di pejabat Pos Laju. Rasanya hadiah daripada kak Suria Amanda kot. Tunggu je la esok ap...

Post has attachment
Public
Tersenarai Dalam Bloglist Syaz Harzays Minme
Alhamdulillah aritu kinah ada join satu segmen. Akhirnya blog picisan ni tersenarai dalam blog Syaz Harzays Minme   Semoga dengan terpilihnya blog ni dapat menyemarakkan lagi semangat kinah nak berblog.
Wait while more posts are being loaded