Profile cover photo
Profile photo
ariesha safri
185 followers
185 followers
About
Posts

Post has attachment
Final Exam & Banjir
entry kali nie...memang berkaitan final exam jela... di saat final exam nie lah macam-macam dugaan mendatang... Ya Allah....kuatkan lah jiwa ku... second paper ahad nie 4hb then last paper 6hb...  harap keadaan dah mula reda... hati siapa yang tenang mengen...
Add a comment...

Post has attachment
Final Exam & Istikharah
Alhamdulillah...dah lepas satu paper semalam 28hb December 2014 paper English for Hospitality & Tourism...  walaupun minggu lepas banyak dugaan dengan nak exam lagi....demam... banjir di kampung.... sangat-sangat pressure sometimes... but I manage to handle...
Add a comment...

Post has attachment
D'Laksa yang hao leow kat KSL , Johor
saya tak tau macam mane saya boleh come out dengan title macam nie ?? hao leow ?? betol ke ejaan nye?? hahaha.... hentamm saja lah.... yang penting dalam erti kata bahasa jiwa bangsa kita adalah SEDAP !!! perhatian....perhatian....perhatian.... ** ala-ala F...
Add a comment...

Post has attachment
Cerita Semalam
semalam.... kelas sangat full...  dari 8.30 samapi 12.30 , pastu sambung petang pulak 2.30 sampai 6.00 balik tu ade sorang classmate ajak pergi minum... TAPI.. sepanjang minum dengan classmate tu.. kami tak bersembang sangat pun... SEBAB SiDia on call tak n...
Add a comment...

Post has attachment
Fight with the Emotions
**semasa tulis blog nie...saya tengah mencari artikel tentang Islamci Management.. beberapa hari nie sangat-sangat berperang dengan emosi.... Ya Allah.... apa semua nie ?? bile saya nekad untuk melepaskan ... masa nie lah dia datang menjadi dugaan... kalau ...
Add a comment...

Post has attachment
Ini Kerja Giler
Ya Allah.... entah kenapa semalam...saya boleh buat kerja giler macam tu.. semalam keluar dengan kawan-kawan... balik pun dah agak lewat...  dari petang... pergi kenduri kawan kat taman mawar... pastu berjalan ke PC Fair dekat Persada... continue berjalan l...
Add a comment...

Post has attachment
I'm Part of Travel Agency..
ehem...ehem... semalam kan... saya pergi hantar resume + surat latihan industri... well... memang dah target beberapa tempat.. as a second choice kalau tak dapat kat mana-mana... so semalam..adalah langkah pertama untuk hantar dokumen tersebut...  heww...na...
Add a comment...

Post has attachment
Unknown title (taktahu nak letak ape)
baru nak masuk 5 hari awak takde ... dan bertubi-tubi soalan yang mereka tanye.... kemana awak ? gaduh ke ?? dah putus ke ?? kenapa ?? tipu laaa.... ** dengan mimik muka yang bersungguh-sungguh and concern sekali... what I just can say is....  I'm OK...noth...
Add a comment...

Post has attachment
Saya Si Anatagonis
since dari kecil saya di besarkan dengan cerita-cerita dongeng di mana akan ada satu watak antagonis yang akan merampas kebahagiaan orang lain..  the witch , nenek kebayan , si bawang putih ?? ke bawang merah ?? saya confuse antara cerita Indon and melayu k...
Add a comment...

Post has attachment
Takziah buat awak
tujuan entry nie... just nak tuju pada SiDia , I know that I'm being cruel to you lately... this is only the way I can show the condolence to your family... takziah dia atas kehilangan 2 org insan tersayang.. makcik and atok awak...  semoga roh mereka dicuc...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded