Profile cover photo
Profile photo
nuriz iman
41 followers
41 followers
About
nuriz's posts

Post has attachment
Februari muncul kembali....
Bulan Februari 3 tahun lalu.. Kelahiran Nur Fayyadh Husna... Pemergiannya dalam tangis sendu kami semua..Februari muncul kembali.. Tak pernah tak rindu.. Orang kata Allah beri ganti yang lebih baik.. Benar.. Alhamdulillah.. Humaira menceriakan hari-hari kam...

Post has attachment
Humaira turns one!
2/10/2015 Humaira lahir secara ceaser.Doktor dan ayahnya sama2 mengazankan.Doktor suruh ayah ambil gambar video tapi ayah tak dapat buat sebab mummy penakut genggam je tangan ayah sepanjang masa.Humaira lahir jam 9 pagi berat 3 kg. 2/10/2016 Ulangtahun pert...

Post has attachment
Appintment dr ortopedik 2
Appointment kali ni baru dr suruh x ray..then dr kata dah nampak tulang baru tumbuh kat tempat retak tu.tapi cuma 25%.so..dah boleh bukak spleen-yang mende keras macam simen tu. Dr benarkan aku pijak sikit2 just guna 50% bodyweight tapi mesti guna tongkat.a...

Post has attachment
Appointment dengan Dr Ortopedik
Bila renung balik,blog aku ni dah boleh tukar nama blog mari pergi hospital.Apa taknya.Zaman buat ivf kerja jumpa gynea.Zaman baby sakit keje keluar masuk jumpa paed.ni dah jatuh tangga jumpa dr ortho pulak. Actually hari ni second time app dengan dr. Kiran...

Post has attachment
Appointment dengan Dr Ortopedik
Bila renung balik,blog aku ni dah boleh tukar nama blog mari pergi hospital.Apa taknya.Zaman buat ivf kerja jumpa gynea.Zaman baby sakit keje keluar masuk jumpa paed.ni dah jatuh tabgga jumpa dr ortho pulak. Actually hari ni second time app dengan dr. Kiran...

Post has attachment
JATUH TANGGA!
Jam menunjukkan 11 malam.Aku bawak humaira naik bilik.letak dia atas lantai aku gi toilet cuci muka amik wuduk nak solat isyak.tak lupa untuk kunci pintu  bilik supaya dia tak keluar.Aku isyak. Abis isyak.tukar pampers dia.pastu dia macam belum nak tido.aku...

Post has attachment
Yang Namanya Nur Fayyadh Humaira
Salam rindu semua..ada yang rindu ke..hihj Yang namanya Humaira -dia da 10 bulan -dia penah demam kuat sekali -dia dah pandai memapah -dia selalu larik waktu tido ngan mami berjaga malam just nak dancing2 kat tiang katil -dia masih fully bf Alhamdulillah -d...

Post has attachment
Entry bersihkan sawang..:-)
Asssalamualaikum dan salam sejahtera..apa khabar kawan-kawan semua. Dah bersawang dah blog ni. Alhamdulillah..Baby Humaira dah 6 bulan..sihat dan ceria. Temujanji pakar masih on mungkin sampai setahun. Perjuangan IVF aku sambung pulak dengan perjuangan yang...

Post has attachment
2016 sudah..
Dah seminggu 2016..kejap je kan. Alhamdulillah..Nur Fayyadh Humaira dah 3 bulan, sihat dan ceria..Tapi sebab baby pernah admit nicu,appointment dengan pakar masih on. Selalu tengah main2 dengan humaira,tak dapat tidak ada masanya aku merindui arwah kakaknya...

Post has attachment
Aku,baby dan line internet
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.. Tengok tajuk dah boleh agak kesenyapan aku di alam bloging.. Dok pantang umah mak bersambung sampai Humaira dah 2 bulan..huhu Tak percaya nak handle baby sendiri. Yang tak percaya tu mak aku n aku sekali.. Aku pelik nap...
Wait while more posts are being loaded