Profile cover photo
Profile photo
Kifli Mally
313 followers
313 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Food Review: Dessert Ice Bucket Malaysia. Wow Besarnya!!
Ok kali ni review yang sangat best, dapat menarik perhatian dan tekak aku, haha  Korang pernah try makan desert dekat  @ice bucket malaysia? Siapa yang tak pernah try lagi tu ok, mari sini aku bagi review baik punya dekat korang. Lepas tu aku akan recommend...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Bersama meraihkan ulang tahun ke 7th VIP Card Watson Malaysia #WatsonRewards
Dengan hashtag #WatsonRewards kali ni memang banyak adegan syok yang membuatkan semua pemilik berdaftar VIP Card Member watson bakal di kejutkan dengan pelbagai ganjaran tanpa henti.  Serius percaya atau tidak setiap dari seorang dari kalian merupakan pemeg...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Gataway weekend : Terowong Besar Air Terjun Sungai Pisang @ Gombak
ok kepada korang ingin melakukan aktiviok kepada korang ingin melakukan aktiviti yang kurang lasak, tapi still gigih nak redah hutan dan sungai. Aku boleh suggest kan Sungai Pisang @ Gombak ini adalah yang bersesuaian dengan korang, sebab latar untuk memula...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded