Profile cover photo
Profile photo
Kifli Mally
326 followers
326 followers
About
Posts

Post has attachment
Hilangkan stress di The Rub Bar @ KL
Hi
korang, rasanya masih berlum terlambat untuk aku nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA 2018 kepada semua pembacca blog aku ni, Bersempena dengan perayaan yang lepas aku rasa aku banyak habiskan masa
pada belah weekend berkunjung ke open house kawan-kawan dan fam...
Add a comment...

Post has attachment
best juga! sekali sekala datang ke air terjun chamang @ bentong
seawal 10 pagi, ko tak rasa semua vitamin D tu meresap masuk ke dalam wajah aku.  kalau tak silap ini merupakan kali ke 2 aku bertandang di air terjun chamang ni, kalau korang nak tahu air terjun chamang ni terletak di daerah Bentong Pahang. Ok aku pun takd...
Add a comment...

Post has attachment
Menikmati sunrise di Bukit Batu Putih @ Port Dickson
Betul kata orang kan? plan last minit sure semuanya menjadi kan, same goes to this one here. Plan nak go hiking di Bukit Batu Putih @ Port Dickson menjadi nyata. Thanks to my bff adyba jee sebab menjayakan plan last minit ni.  Berapa Yuran kemasukan? Untuk ...
Add a comment...

Post has attachment
Meriah betul Selera Ramadan Buffet @ Taman Sari Brasserie Ramadan Review 2018
Kehadapan pembaca tegar blog
kifli mally dot com, tak lama lagi kita semua akan menyambut bulan Ramadan yang
penuh dengan keberkatan ini.   Seperti biasa review demi review
pun akan penuh di dalam blog ni, jadi apa yang korang boleh lakukan selain dari
baca...
Add a comment...

Post has attachment
Jom bercuti ke Langkawi bulan September ni!
Minggu lepas baru aku terfikir
nak melawat Langkawi, best juga tu kalau dapat spend time dekat Langkawi untuk
beberapa hari. Mungkin lebih kepada weekend gateaway. BESTNYAAAA!!!!! Sebab
last time masa aku pergi Langkawi zaman college dulu tu pun aku tak ber...
Add a comment...

Post has attachment
Panama Dance di Hospital Pusrawi Kuala Lumpur
Ok macam mana nak start eh? al maklumlah dah terlalu lama aku tak buat entry macam ni, ok lah entry kali ni aku nak update pasal si fahmy masuk hospital hari tu sebab ada bisul sebesar #TelurMata kat punggung dia. Aiyoooo benda ni memang scary. I tak sanggu...
Add a comment...

Post has attachment
Sun burn di sungai kg pertak @ kuala kubu bharu
 yesss aku kena sun burn, ini sejarah dalam hidup aku dan ini first time aku mandi sungai balik tu je terus kulit aku merekah, mengelupas dan kemerahan. Baru aku dapat rasa macam mana peritnya bila kulit kita terdedah dengan sinaran UV yang melampau. Nasib ...
Add a comment...

Post has attachment
Game siapa muka paling hodoh
serious aku rindu giler dengan korang semua, sebab korang semua jenis yang open to any possibilities, duhhhh nama pun budak bandar, LOL no lah actually dorang ni semua adalah budak dance group yang aku kena rapat since last year. Semua ni sebab Celebrity fi...
Add a comment...

Post has attachment
Manisnya Johny's Ice Kepal Milo @ AU 3 Keramat
korang aku nak tanya Johny's Ice kepal MILO ni, dah lama viral atau aku baru tahu kewujudan dessert baru ni. Bukan apa semalam aku dengan zuzu pergi lah usha tengok apa yang menarik sangat dengan Ice kepal si Johny ni. Lepas buat research tu kita orang deci...
Add a comment...

Post has attachment
You give happiness to your parent, you'll get a pleasant life
malam ni aku rasa entah kenapa tiba-tiba tertarik untuk buat entry tentang keluarga. Biasanya aku paling ralat untuk menyentuh tentang isu keluarga, tapi hanya di sebabkan oleh malam ini aku lepak dengan someone yang baru je aku kenal. Dia terlalu selesa da...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded