Profile cover photo
Profile photo
Kifli Mally
311 followers
311 followers
About
Kifli Mally's posts

Post has attachment
AXA Broking Open House 2017 @ Rebung #BolehTahan
akhirnya aku boleh start update blog dengan pelbagai aktiviti dan event yang aku lakukan. haha ayat nak skema sangat ikut buku panduan katanya. ok update kali ni department aku ada buat makan2 sempena dengan hari raya. Open house ni untuk treat semua broker...

Post has attachment
Nasi Lemak "Ketagih" downtown cheras, percubaan kali ke 2
wei teman aku pergi makan nasi lemak "Ketagih" kat downtown cheras yang lama tu. itu ayat pertama yang keluar dari mulut aku selepas selesai mandi malam, tapi entah kenapa aku terasa seperti nak makan nasi lemaka aku tu lagi sekali, mungkin ni sumpahan atau...

Post has attachment

Post has attachment
Selamat Hari Raya Dari Kifli Mally
Assalamu'alaikum..... Dosa mengumpat tidak boleh dihapuskan dengan solat, puasa dan lain2 kecuali dengan memohon  maaf kepada orang yang diumpat. Disini saya mohon maaf sekiranya saya ada/pernah mengumpat dengan sengaja atau pun tidak disengajakan, dengan m...

Post has attachment
Boleh tahan seramnya di Istana Kellie (Kellie’s Castle) @ Batu Gajah, Perak
Wei kali ni siapa sangka aku boleh berjalan sampai ke Perak, kali ni perjalanan ni pun bersebab, nak attend wedding adik member aku si  +Adyba Jee . Settle je acara  +Zurimie Mohammed   terus ajak berposing sakan di Kellie's Castle (Istana Kellie)  Asalnya ...

Post has attachment
Kita tawan Gunung Datuk, Rembau @ Negeri Sembilan
hi uols, Kali ni rasanya nak pergi tawan Gunung Datuk di Rembau  pula, Tapi apa yang bestnya bila semua plan last minit ni memang menjadi kan. Boleh katakan smooth je perjalanan tu Alhamdulillah mujur ada pamoga. haha Untuk pengetahuan korang semua, Gunung ...

Post has attachment
Melompat di Pantai Cermin, Pulau Sasaran @ Kuala Selangor.
Hi Uols, During weekend ni atau cuti panjang, korang ada plan nak pergi bercuti dekat mana2 tak? kalau takde apa kata korang pergi sahut cabaran ni untuk lawat pantai cermin, pulau sasaran @ kuala selangor. Confirm korang semua akan rasa teruja. Percayalah!...

Post has attachment

Post has attachment
Food Review: Citarasa Ramadamn Buffet @ Hotel Istana Kuala Lumpur
Bersempena dengan bulan ramadhan yang bakal menjelang ini, kebiasaan untuk berbuka di hotel dan di restoran bersama keluarga dan sahabat handai sudah menjadi kepastian. Jadi mereka di Hotel Istana Kuala Lumpur juga tidak mahu melepaskan peluang untuk menawa...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded