Profile cover photo
Profile photo
Lénárd Zászlókészítő Kft.
6 followers -
Digitális textilnyomda a fővárosban, megfizethető árakkal, szuper webshoppal. Nemzeti zászlók, molinó, hímzés, póló és egyedi textilnyomatok
Digitális textilnyomda a fővárosban, megfizethető árakkal, szuper webshoppal. Nemzeti zászlók, molinó, hímzés, póló és egyedi textilnyomatok

6 followers
About
Posts

Post has attachment
Fehér úti irodánk épületére kihelyeztünk egy látványos molinót, így még egyszerűebben megtalálhatóak vagyunk.
A molinón főbb nyomdai szolgáltatásainkat mutatjuk be, illetve demonstráljuk hogy hogyan néz ki valójában egy méretes, színes molinó, ami bármilyen épületre kihelyezhető, a megfelelő tartószerkezet segítségével.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
HÍMZÉS - ami különlegessé tesz egy zászlót

Legyen szó asztali zászlóról, vagy nagymeretű szatén zászlóról, egy részletgazdag hímzéssel egészen különlegessé tudjuk varázsolni.

Részletek és árajánlatkérés weboldalunkon: https://zaszlo.hu/himzes
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2018. 07. 04.
13 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
A kültéri rendezvényekhez nagyméretű hirdetőeszközöket ajánljunk: molinó, strandzászló, roll-up.

Cégünk képes olyan élénk színű, minőségi reklámeszközök nagy mennyiségű legyártására, ami egy nagy volumenű rendezvény esetén elengedhetetlen. Ügyfeleink többségét reklámügynökségek teszik ki, akiknek fontos a magas minőségű, pontos, határidős gyártás. Az előzetesen elkészített, részletes árajánlat, és a gyártás előtti látványterv készítés sokat segít ügyfeleinknek, hogy meggyőződhessenek a végső eredményről.

A zászlót/molinót mindig a felhasználásnak megfelelő anyagból készítjük. Raktárunkban mindig készleten tartunk 7-8 féle alapanyagot, amik a legideálisabbak a különböző felhasználási területeket tekintve: többféle vastagságú kültéri anyag, és különböző felületű (fényes, matt) beltéri anyagok.

Igényeljen árajánlatot akár már 1 db esetén is! Írja meg nekünk egyedi elképzeléseit, vagy kérjen tanácsot ügyfélszolgálati kollégáinktól, akik a korábbi rendeléseink legnépszerűbb megoldásait tudják ajánlani.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded