Profile cover photo
Profile photo
Emme Amalina
49 followers -
What won't kill you will make you stronger... :)
What won't kill you will make you stronger... :)

49 followers
About
Emme Amalina's posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Pre-order Original Branded Items!!
Aku macam dah laaaammmmaaaaa gila tak hapdet blog kan?? Ada ke lagi yang baca blog picisan aku nih?? Keh3... Takpelah..aku nak share jek penyebab kebizian melampau-lampau haku yang mengalahkan seorang artis ni.. Selain dari melayan Eusoff, memboyot membawak...

Post has attachment
Cara pantas aku atasi anak tantrum.
Uiks..lama sunyi sepi blog aku..kan? Hahahaha... Ampunnnn... Ai iz bizi. Keh3.. Bizi part-time business yang dah bertambah satu lagi cabang product. Gitewwww... Yang tu kemudian2 aku cite.. Harini trending pasal ANJING. Ye la.. pasal kempen "I want to touch...

Post has attachment
Looking for Temporary Account Assistant / Account Executive / Accountant!!!
Sticky entry. Please scroll down for updated entry. Thanks. Hai korang.. Aku nak mintak tolong ni.. Aku nak cari siapa-siapa yang berminat untuk kerja temporary. Below ni syarat-syarat dia ye.. : Contract / Temporary based from January - July 2015. Anyone...

Post has attachment
VVIP nak datang rumah???
Esok petang/malam parents aku nak datang from JB. Sebab nak anta adik aku start sem baru kat UIA Gombak. Yee.. Adik aku kat UIA Gombak je. Dekat je dengan rumah aku. Sebab tu dia mengada2 selalu ikut aku ke mana2. Hehehe.. Ni first time parents aku nak data...

Post has attachment
Eusoff & junk food
Aku kan dah memasuki satu fasa di mana aku craving akan junk food. Yes. Junk, unhealthy food. Serius tekak meronta2 nak makan. Sekali sekala aku turutkan jugak. Yes. Bad Mummy.. I know. Hahah.. In fact masa menaip ni aku tengah mengunyah jajan. Serious rasa...

Post has attachment
Bercuti & MNG Handbags Murah!!!
Koranggggg... setelah sekian lama bercuti, we're now back!! Serius masa awal2 preggy aku tak larat nak uruskan bisnes. By the time pukul 8mlm je batery aku dah low dah. Keje lagi, rumah lagi, melayan anak lagi, melayan suami lagi dah cukup buat bateri aku f...

Post has attachment
Resepi Steak Daging Blackpepper Version Derhaka By Mrs Emme. Hehehehe...
Ini kisah weekend lepas. Aku demam oiii...ni sume menjangkit boss yang baru balik Europe. Cisss...dala tak bagi souvenier, bagi virus pulak. Laki haku lagi la hampeh... ada ke patut dia cakap "Tak check ngan Louise kot2 dia bawak balik virus Ebola ke...". C...

Post has attachment
Dengarlah Bintang Hatiku..
  Dengarlah Bintang Hatiku – Demeises   Dengarlah bintang hatiku aku akan menjagamu Dalam hidup dan matiku hanya kaulah yang ku tuju Dan teringat janjiku padamu suatu hari pasti akan ku tepati   Aku akan menjagamu semampu dan sebisaku Walau ku tahu ragamu t...
Wait while more posts are being loaded