Profile cover photo
Profile photo
Anis Cahaya
3 followers
3 followers
About
Anis Cahaya's posts

Post has attachment
HEPI BESDAY RARA
Assalamualaikum..... Dekat 3 bulan dah tak jenguk langsung blog ni..hari ni teringan tangan lak nak update....hihi....nak tulis pasal Nur Tihani Zahra la...30/09/2014 baru ni..2 hari lepas la...besday dia yang ke 2..2 tahun dah dia ya...mcm-mcm perangai dah...

Post has attachment
ARJUNA BETA
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُ Arjuna beta...sedap pulak bila dah bnyak kali dok dengar lagu ni...fyn jamal yang nyanyi lagu ni...sapa fyn jamal?saya pun tak kenal...hihi... Fyn Jamal & Family   *Gambar kat atas ni ehsan en.google....ni ...

Post has attachment
LAUK KENDURI
Assalamualaikum... Ha..hari ni saya nk tulis pasal lauk kenduri dekat daerah saya tinggal ni...skrg kan musim cuti sekolah...banyak pulak walimah nya...so..tu yg nk tulis pasal lauk kenduri ni...lauk kenduri di kawasan Gerik,Perak. Gerik Tapi..kalau nk ceri...

Post has attachment
KENDURI KAWIN
Assalamualaikum w.b.t... Malas rasanya hari ni nk keja...hihi...2 hari cuti...periuk belanga mmg gantung la...makan kenduri saja...best2..tambah makan kenduri kat kampung...tak payah beratur nk ambik nasik..semuanya mengidang...still ikut tradisi dulu...bes...

Post has attachment
TABAHNYA HATI SEORANG IBU
Assalamualaikum.... Hihi..dah lama tak menyonteng kat sini...tak tau nk share apa...tp hari ni rasa ringan pulak tangan ni nak menaip...hati ni tertarik sangat nk tulis kisah seorang ibu muda ini...andai empunya badan ada terbaca apa yg sy tulis ni...sy moh...
Wait while more posts are being loaded