Profile cover photo
Profile photo
NOR HIDAYAH
52 followers
52 followers
About
NOR's posts

www.pou.me I just reached level 3 ! #Pou @PouAlien

Post has attachment
BERBUKA DI BUFFET CINTA SAYANG SUNGAI PETANI
SALAM.. ok semalam dayah berbuka di cinta sayang sungai petani... agak jauh kan, tapi sesekali kebetulan dapat duit raya rm500.. belanje en.suami dan qawee dasuki kitaorang p 6 orang,jadinyer dapat la sorang rm38. sebelum sampai ke cinta sayang en.suami baw...

Post has attachment
Raya Hampir tiba
salam u olls... mcm biasa semakin hari semakin jarang dayah update blog... semakin xada masa nak menaip... blog ni kalo nk menaip depan lappy baru puas... nk menaip dengan phone mcm kurang kepuasan nye... bagi diri dayah la..hehe ok pejam celik pejam celik ...

Post has attachment
Promosi! Promosi!
salam u alls kali nih dayah buat promosi outdoor/indoor(studio) photoshoot untuk prewedding/personal protrait/family/newborn/maternity dengan harga RM66 untuk 1 jam, unlimited shots. OPEN FOR BOOKING!! lokasi di area perak dan penang sahaja bagi outdoor dan...

Post has attachment
party qawee 1st gerik
salam u all... cuti hari pekerja yg lepas...dayah buat jumuan makan2 sikit kat umah (gerik) buat sebab ari tu ada niat nk buat makan sikit2 kat umah gerik nih sempena bday qawee, sebab bday qawee yg betol2 dayah buat di kampung... so kek pon dayah buat send...

Post has attachment
semangat
semangat baru balik dari bercuti.... so sampai je gerik.... dalam minggu tu semangat aura CH je keja nyer sampai bawak ke tempat keja lagi tuu. nampak x semangat tu mcm mana... siap berbunga hidup lagi tuuu...

Post has attachment
elnegra + studio
dayah ni kan.. suke makan tempat2 ala2 westennnn2 nih... dr dulu lagi... tambah2 makanan tu xpenah makan lagi.... menarik pulak makanan tu lagi la suke... arhhhh...  so my hubby bawak mama n qawee also abah n mak p makan satu tempat nih  di elnegra studio.....

Post has attachment
percutian ke cameron highland
salam... agak terlambat untuk diceritakan... agak sibuk uruskan itu ini.. dan kali ni waktu free untuk di ceritakan.... 25 hb 4 yg lalu dayah ke cameron highland.. biasa la kan.. dayah seorang yg kuat bercuti...memang suke akan p cuti2 malaysia nih... p tem...

Post has attachment
B'DAY QAWEE
salam agak terlambat pulak dayah up date about bday qawee kan... sesungguhnyer sudah pon selesai majlis bday qawee tq yang menghadiri majlis qawee agak sedikit lari dari tajuk n tema huhu cadang nk pakai baju iron man but semuanyer jadi berubah bila last mi...
Wait while more posts are being loaded