Profile cover photo
Profile photo
Lady SHAH
167 followers
167 followers
About
Posts

Post has attachment
Resepi Sotong Masak Butter Kering
Aku harap ada orang search resepi sotong masak butter kering nanti. Haha Susah nau nak bagi tajuk.. aku selalu ada masalah nak bagi tajuk. Hmmm. Hari ni dah masuk puasa ke 7 khenn.. So far , sepanjang puasa ni. Semua juadah berbuka aku masak je. Puasa perta...
Add a comment...

Post has attachment
Review Facial Spray by Sendayu Tinggi
Antara skin care yang aku ada.. dan paling aku gemar sangat , adalah facial spray dari sendayu tinggi.. Ni dah botol kedua dah aku guna. Aku memang siap-siap beli dua botol hari tu.  Apa yang menarik facial spray by Sendayu tinggi ni ??  - sebab pertama... ...
Add a comment...

Post has attachment
KEYWORD MINGGU INI
Seronok sangat kalau entry bertahun dulu still menjadi carian paling top setiap minggu . Cara nak shopping dekat aliexpress Keyword ni pun..semakin hari ,semakin laku.. mungkin juga sebab aliexpress suda membuat pembaharuan... so , tu pasal ramai mencari ca...
KEYWORD MINGGU INI
KEYWORD MINGGU INI
byshaz.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Adik Ada Masalah Congenital Thyroid
Tadi bawa adik jumpa pakar , cek jaundis.. alhamdulillah.. adik bebas jaundis dah. Syukur ya Allah. Tapiiiiiii... doktor bagitau , hasil daripada ujian makmal , adik ada masalah Congenital Thyroid. Sedih haihh.. masa mula-mula doktor bagitau.. Aku terlopong...
Add a comment...

Post has attachment
Pengalaman Menggunakan Epsom Salt
Lama gila aku cari epsom salt ni. Bekurun aku ke guardian.. asyik kehabisan stok ja.  Semalam minta tolong husband carikan semula. Eh eh ada pulak dah.  Kenapa aku gigih sangat cari epsom salt ni.. Pertama , sangat sesuai buat mandian anak-anak. Since si ka...
Add a comment...

Post has attachment
Review Claymask Mint + Lemon By Freeman
Freeman Claymask - Wuuu... baru kali ni aku jumpa clay mask yang boleh buat muka tegang and at the same time boleh buang minyak-minyak kat muka. Before ni.. aku ada guna clay mask dari loreal , yang hijau tu. Tapi skin aku jadi gatal pulak after 1 hour. Mun...
Add a comment...

Post has attachment
Shuhaidasaad.com 2nd Giveaway
Salam kerajaan baru semuaa.... Jom sama-sama join Giveaway dari Blogger Shuhaida.Com Gud Luck semua.
Add a comment...

Post has attachment
Sepatutnya Adik Lahir Hari Ni , Tapi....
Kalau di ikutkan.. due aku sebenar 10 May 2018. Tapi kuasa Allah mentakdirkan aku bersalin lebih awal . Iaitu sebulan awal dari tarikh sebenar dan jatuh pada 28 March 2018. Alhamdulillah , Walaupun baby lahir premature , Allah kurniakan adik cukup sifat dan...
Add a comment...

Post has attachment
Skin Cara Baru
Hari tu aku ada share skincare masa pantang di sini.. https://byshaz.blogspot.my/2018/04/skincara-masa-pantang.html So far nano punya skincare aku boleh terima. Claymask from freeman pun aku puas hati. Cuma... cleanser hada labo tu tak sesuai dengan skin ak...
Skin Cara Baru
Skin Cara Baru
byshaz.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
4 Amalan Baik Sebelum Tidur
Zaman sekarang ni ada tak lagi buat amalan baik before tidur. Kak shaz sure..ramai yang tak amalkan dah benda-benda macam ni. Yelah.. zaman sekarang kan zaman kesibukan. Dah sehari suntuk kehulu ke hilir.. makan pun kat luar , mana nak ingat lagi buat amala...
4 Amalan Baik Sebelum Tidur
4 Amalan Baik Sebelum Tidur
byshaz.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded