Profile cover photo
Profile photo
Chek Atien
38 followers -
nAk JaD! mAkMum kEpAdA !mAm SaYa <peace>
nAk JaD! mAkMum kEpAdA !mAm SaYa <peace>

38 followers
About
Chek's posts

Post has attachment
Jangan Biarkan Blog Bersawang!
Assalamualaikum.... selamat pagi.... update blog ciket ari nie...  tajuk kat atas x kena langsung..kan? hihihi btw.. Selamat tahun baru... tak terlambat lagi kan?hehehe umur pon da baru...24 tahun (by year)...muda lagi kot... sekarang ni da last semester......

Post has attachment
Homemade Kek batik
Assalamualaikum.. sejak dua menjak ni, ak memang alah kalau tgok resepi kek yang senang2.... terasa tangan gatal nak memasak... 'cheh.... nak menunjukla tu yang dia pandai masak!' oo... idokkk,... sejak umur meningkat ni tahap kesedaran bahawa pentingnya me...

Post has attachment
She... who i call Mak
30 Julai 2015, khamis... mak pergi tinggalkan kami... Esok genap 20 hari mak kembali ke pangkuan-Nya :( I miss you and I love you, mak.. tapi Allah lebih sayangkan mak.. al-fatihah

Post has attachment
SYAWAL DALAM KENANGAN
malas nak taip panjang2... copy and paste dari facebook.. :) DATE : 9th AUGUST 2015 (SUNDAY) Saya siap mengarang karangan.. Bismillahirrahmanirrahim.. 1st -
syukran jazilan ya Allah kerana masih diberi kesempatan untuk bernafas
di dunia ini... terima kasi...

Post has attachment
Akan Bersambung
Assalamualaikum w.b.t... setelah lama menghilang, hari ni.... pagi nie diberi peluang untuk update blog... apa habaq kwn2 sekalian... lama chek menyembunyikan diri... kesibukan menghalang untuk terus berada di alam maya ini... kekeke ada yang Tanya sambunga...

Post has attachment
Ku Seru Cintamu - Bab 3
Izureen duduk
ditengah-tengah antara ibu dan tokwannya. Matanya liar memerhati sanak saudara
yang kini hampir memenuhi ruang tamu rumahnya. Semuanya berkumpul dirumahnya
untuk beraya bersama. Maklum sahaja dia tidak mempunyai kampung. Sudah menjadi
tradisi ...

Post has attachment
Ku Seru Cintamu - Bab 3
Izureen duduk
ditengah-tengah antara ibu dan tokwannya. Matanya liar memerhati sanak saudara
yang kini hampir memenuhi ruang tamu rumahnya. Semuanya berkumpul dirumahnya
untuk beraya bersama. Maklum sahaja dia tidak mempunyai kampung. Sudah menjadi
tradisi ...

Post has attachment
Ku Seru Cintamu - Bab 3
Izureen duduk
ditengah-tengah antara ibu dan tokwannya. Matanya liar memerhati sanak saudara
yang kini hampir memenuhi ruang tamu rumahnya. Semuanya berkumpul dirumahnya
untuk beraya bersama. Maklum sahaja dia tidak mempunyai kampung. Sudah menjadi
tradisi ...

Post has attachment
Ku Seru Cintamu - Bab 3
Izureen duduk
ditengah-tengah antara ibu dan tokwannya. Matanya liar memerhati sanak saudara
yang kini hampir memenuhi ruang tamu rumahnya. Semuanya berkumpul dirumahnya
untuk beraya bersama. Maklum sahaja dia tidak mempunyai kampung. Sudah menjadi
tradisi ...

Post has attachment
Ku Seru Cintamu - Bab 2
“Lisya sayang,”
Izureen tersentak bila ditegur dari belakang. Merundum semangatnya. Dia
berpaling. “Along,” pantas
sahaja dia berlari dan masuk ke dalam pelukan abang sulungnya itu. “Adik along,
akhirnya balik jua,” rambut panjang Lisya diusap lembut dan di...
Wait while more posts are being loaded