Profile cover photo
Profile photo
Torben Slot Dabelsteen
400 followers -
Don't give a damn for a man who can't spell a word in more than one way
Don't give a damn for a man who can't spell a word in more than one way

400 followers
About
Posts

Post has attachment
Google har mennesker ansat til at vurdere kvaliteten af deres søgeresultater. Input fra raters bruger Google så, når søgemaskinen forbedrer sin algoritme. Før var guidelines hemmelige. Så blev de antageligvis lækket og nu har Google selv udgivet dem. Find rapporten her: 

Post has attachment
Google har mennesker ansat til at vurdere kvaliteten af deres søgeresultater. Input fra de såkaldte raters bruger Google så, når søgemaskinen forbedrer sin algoritme. Før var guidelines hemmelige. Så blev de antageligvis lækket og nu har Google selv udgivet dem. Læs rapporten her: 
Add a comment...

Jeg har en kunde, der har fået lavet et nyt website og som har flyttet de gamle url’er over på nogle nye. Derfor skal de gamle url’er redirectes så vidt muligt og nødvendigt. Problemet er, at vi ikke længere har adgang til de gamle url’er. Man har simpelthen kopieret den gamle hjemmesides tekster, slettet databasen og oprettet siderne igen med andre url’er på det nye website. Det nye websites cannonical er heller ikke længere www.domæne.dk, men bare det nøgne domæne: domæne.dk. For at rette op på tingene har jeg fundet alle eksterne links til domænet. Nu tænker jeg mig at redirecte siderne, der har indgående links, så eksterne links ikke længere peger på en 404 på det nye website. Der er i øvrigt tale om en konference-virksomhed, hvor alle sites backlinks peger på konferencer, der ikke længere er aktuelle. Derfor behøver man ikke redirekte gamle url’er til nye matchende url’er, men burde kunne nøjes med at redirecte alle url, der har backlinks, til det nøgne root domain. Jeg tænker mig at bruge disse strenge:

Redirect 301 www.domæne.dk/backlink-url#1 domæne.dk
Redirect 301 www.domæne.dk/backlink-url#2 domæne.dk

Er der nogen, der kan se problemer i ræsonnementet? Jeg har aldrig brugt disse strenge før og kan ikke teste dem, da jeg endnu ikke har ftp-adgang. Vil selve koden virke? Findes der en smartere måde at gøre tingene på? På forhånd mange tak!

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
PR- & linkbuilding-strategi + Case: Brug dine overspringshandlinger konstruktivt. Skab de mest værdifulde links, der findes derude med Patrick Westphal Larsens opskrift på NewsJacking. Læs gæsteindlægget:
Add a comment...

Post has attachment
Hej alle
Jeg har oprettet denne Google+-side (https://plus.google.com/b/102780614210276429876/102780614210276429876/about), men kan ikke få bekræftet siden på anden måde, end ved at bede Google om at sende kunden et postkort. Websitet refererer til et feriehus i Frankrig, der i øjeblikket er ledigt. Den manglende bekræftelse er et problem, da bookingsæsonen snart er slut og da G+-siden helst skal op med det samme. 
Websitet, som siden er knyttet til, er verificeret i GWT med 2 mailadresser som ejere. Det er verificeret via både Analytics og HTML-tag og så er mailadresse 2 tilknyttet via overdragelse. Derfor burde jeg få adgang til øjeblikkelig bekræftelse (Se her https://support.google.com/business/answer/2911778?hl=en&authuser=1&p=why_verify&authuser=1&hl=da&_ga=1.54167464.102900794.1433165208&rd=1#verify). 
Jeg har også linket siden til websitet via Link-knappen under G+-sidens ’Om’-menu, som der står beskrevet her:  https://support.google.com/business/answer/4569085?hl=da. Ved dog ikke om det har betydning, da proceduren vist nok kun gælder for brand pages og ikke for locals.
Hvad gør jeg galt? Hvorfor kan jeg ikke bekræfte virksomhedens side øjeblikkeligt eller pr. telefon, som jeg ellers har gjort for så mange andre G+-sider?

Post has attachment
Fremtidens annoncering. Skide smart. Her er der virkelig vækstpotentiale
Add a comment...

Post has attachment
Det er da meget sjovt, men en generel tendens bliver der næppe tale om. Husk på, at de kun flyver som enlige svaler!
Add a comment...

Post has attachment
App researcher modtageren af dine mails. Nogen, der har prøvet den?
Add a comment...

Post has attachment
Vi du gerne blive en bedre tekstforfatter? Læs de bedste skrivetricks her. Mit eget skriveråd findes også et stykke nede i artiklen. Enjoy!!
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded