Profile

Cover photo
Torben Slot Dabelsteen
Works at Storyhunter
Attended University of Southern Denmark
Lives in Tisvildeleje
415 followers|110,135 views
AboutPostsPhotosYouTubeReviews

Stream

 
Google har mennesker ansat til at vurdere kvaliteten af deres søgeresultater. Input fra raters bruger Google så, når søgemaskinen forbedrer sin algoritme. Før var guidelines hemmelige. Så blev de antageligvis lækket og nu har Google selv udgivet dem. Find rapporten her: 
 ·  Translate
1
Henrik Pedersen's profile photo
 
der er jo intet nyt under solen. det er googles lange vej til at udvikle flere værktøjer, og nu vil de så gerne hvor vi brugere er i processen og om der er behov som de har overset. det er helt naturligt, og helt nødvendigt for en virksomhed af googles karat. som sædvanlig er google opdateringer rettet mod det nordamerikanske kontinent. jeg har det helt fint med, at google læser på demografiske data, men det betyder også at de er troløse, hvis disse data ændrer sig. eksempelvis talte google i starten af sin levetid om den retfærdige konkurrence, hvor den mulit-nationale virksomhed var sidestillet med iværksætteren hvis deres produkter var lige gode. sådan er det ikke idag fordi de demografiske data for hvem der skal betale gildet har ændret sig. det er helt reelt, men de store brands har klare fordele. seo er blevet så langt meget hårdere for den lille virksomhed, at det ikke længere er en så indlysende markedsførings teknik, men hvor andre alternativer kan vise sig at være langt mere givtige. om det er en lektie google vil genlære er tvivlsomt, men det har altid været sådan, at den der spiller spillet bedst vinder. i øjeblikket ser skakspillet ud til at være til de store firmaers fordel fordi de fra start får foræret en springer og en bonde af den mindre modstander. hvis du er en super skakspiller kan du stadigvæk vinde. respekt for hvad google har præsteret på under 20 år, men vi der har brug for markedsføring er også nødt til at tænke lidt på googles kunder når vi bruger dette mellemled.
 ·  Translate
Add a comment...
 
Jeg har en kunde, der har fået lavet et nyt website og som har flyttet de gamle url’er over på nogle nye. Derfor skal de gamle url’er redirectes så vidt muligt og nødvendigt. Problemet er, at vi ikke længere har adgang til de gamle url’er. Man har simpelthen kopieret den gamle hjemmesides tekster, slettet databasen og oprettet siderne igen med andre url’er på det nye website. Det nye websites cannonical er heller ikke længere www.domæne.dk, men bare det nøgne domæne: domæne.dk. For at rette op på tingene har jeg fundet alle eksterne links til domænet. Nu tænker jeg mig at redirecte siderne, der har indgående links, så eksterne links ikke længere peger på en 404 på det nye website. Der er i øvrigt tale om en konference-virksomhed, hvor alle sites backlinks peger på konferencer, der ikke længere er aktuelle. Derfor behøver man ikke redirekte gamle url’er til nye matchende url’er, men burde kunne nøjes med at redirecte alle url, der har backlinks, til det nøgne root domain. Jeg tænker mig at bruge disse strenge:

Redirect 301 www.domæne.dk/backlink-url#1 domæne.dk
Redirect 301 www.domæne.dk/backlink-url#2 domæne.dk

Er der nogen, der kan se problemer i ræsonnementet? Jeg har aldrig brugt disse strenge før og kan ikke teste dem, da jeg endnu ikke har ftp-adgang. Vil selve koden virke? Findes der en smartere måde at gøre tingene på? På forhånd mange tak!
 ·  Translate
1
Torben Slot Dabelsteen's profile photoEmil Engholm Sørensen's profile photoVegar Lorentzen's profile photo
Add a comment...

Torben Slot Dabelsteen

Shared publicly  - 
 
PR- & linkbuilding-strategi + Case: Brug dine overspringshandlinger konstruktivt. Skab de mest værdifulde links, der findes derude med Patrick Westphal Larsens opskrift på NewsJacking. Læs gæsteindlægget:
 ·  Translate
Som indehaver eller SEO-nørd står du over for en svær opgave, når du skal bygge din hjemmesides linkprofil op af værdifulde og unikke backlinks. Man kan sidde i timevis uden egentlig at komme nogen vegne, hvilket fører til forskellige overspringshandlinger som fx nyhedslæsning. I dette gæsteindlæg får du Patrick Westphal Larsens opskrift på, hvordan du bruger dine sidespring konstruktivt, laver backlinks og ikke mindst undgår at spilde tiden.
1
Add a comment...

Torben Slot Dabelsteen

Shared publicly  - 
 
Fremtidens annoncering. Skide smart. Her er der virkelig vækstpotentiale
 ·  Translate
Bryggeriet Kronenbourg lod en algoritme styre firmaets annoncer ud fra aktuelle vejrdata og 350 års erfaring med kundernes sommertørst.
1
Christian Brix's profile photoTorben Slot Dabelsteen's profile photo
2 comments
 
Ja, det kunne jeg også +Christian Brix. Hvilke andre uforudsigelige betydningsfulde fænomener kunne man gøre en algoritme relativ til - og hvilke firmaer kunne man ellers hjælpe? Nogen, der har ideer?
 ·  Translate
Add a comment...

Torben Slot Dabelsteen

Shared publicly  - 
 
App researcher modtageren af dine mails. Nogen, der har prøvet den?
 ·  Translate
Appen Crystal vil hjælpe med at skrive bedre e-mails - men chefen bag den begik et par brølere, da han skrev til Lucy Kellaway.
1
Rikke Marie Søegaard's profile photoTorben Slot Dabelsteen's profile photo
4 comments
 
Skal lige prøve den noget mere for at danne mig en mening, men skal nok give en tilbagemelding. Måske om en uge eller to. ... Andre, der allerede hár en mening? Jeg kunne også godt tænke mig at høre den. Prøver du den +Rikke Marie Søegaard?
 ·  Translate
Add a comment...

Torben Slot Dabelsteen

Shared publicly  - 
 
God Storytelling er altafgørende for marketing - selv i en datadreven verden
Lorraine Twohill, Google’s senior vice president of global marketing, describes what has and hasn’t changed for marketers trying to connect with customers. A McKinsey Quarterly article.
1
Add a comment...

Torben Slot Dabelsteen

Shared publicly  - 
 
Google har mennesker ansat til at vurdere kvaliteten af deres søgeresultater. Input fra de såkaldte raters bruger Google så, når søgemaskinen forbedrer sin algoritme. Før var guidelines hemmelige. Så blev de antageligvis lækket og nu har Google selv udgivet dem. Læs rapporten her: 
 ·  Translate
2
Add a comment...

Torben Slot Dabelsteen

Shared publicly  - 
 
Det er da spændende, det her
 ·  Translate
Ved hjælp af videnskabelige metoder har en svensk psykolog konstrueret en godnat-bog, der angiveligt får selv de mest overstimulerede børn til at sove inden sidste side er nået.
2
1
Rikke Marie Søegaard's profile photo
 
Love science! Det er da også på tide, st vi får nogle værktøjer til at f*cke med børnenes hjerner ;)
 ·  Translate
Add a comment...
 
Hej alle
Jeg har oprettet denne Google+-side (https://plus.google.com/b/102780614210276429876/102780614210276429876/about), men kan ikke få bekræftet siden på anden måde, end ved at bede Google om at sende kunden et postkort. Websitet refererer til et feriehus i Frankrig, der i øjeblikket er ledigt. Den manglende bekræftelse er et problem, da bookingsæsonen snart er slut og da G+-siden helst skal op med det samme. 
Websitet, som siden er knyttet til, er verificeret i GWT med 2 mailadresser som ejere. Det er verificeret via både Analytics og HTML-tag og så er mailadresse 2 tilknyttet via overdragelse. Derfor burde jeg få adgang til øjeblikkelig bekræftelse (Se her https://support.google.com/business/answer/2911778?hl=en&authuser=1&p=why_verify&authuser=1&hl=da&_ga=1.54167464.102900794.1433165208&rd=1#verify). 
Jeg har også linket siden til websitet via Link-knappen under G+-sidens ’Om’-menu, som der står beskrevet her:  https://support.google.com/business/answer/4569085?hl=da. Ved dog ikke om det har betydning, da proceduren vist nok kun gælder for brand pages og ikke for locals.
Hvad gør jeg galt? Hvorfor kan jeg ikke bekræfte virksomhedens side øjeblikkeligt eller pr. telefon, som jeg ellers har gjort for så mange andre G+-sider?
 ·  Translate
1
Emil Engholm Sørensen's profile photoTorben Slot Dabelsteen's profile photo
8 comments
 
Lille update: Min kilde tog fejl. Man kan faktisk stadig (i det mindste) telefonisk bekræfte en G+-side. Det kræver dog, at Google i forvejen har registreret virksomheden og at den bare skal claimes.  
 ·  Translate
Add a comment...

Torben Slot Dabelsteen

Shared publicly  - 
 
Det er da meget sjovt, men en generel tendens bliver der næppe tale om. Husk på, at de kun flyver som enlige svaler!
 ·  Translate
1
Add a comment...

Torben Slot Dabelsteen

Shared publicly  - 
 
Vi du gerne blive en bedre tekstforfatter? Læs de bedste skrivetricks her. Mit eget skriveråd findes også et stykke nede i artiklen. Enjoy!!
 ·  Translate
I dette indlæg har vi inviteret vores bud på nogle af de dygtigste skribenter, vi har i Danmark. Ikke Jussi og det slæng. Men fagprofessionelle fra virkeligheden, der skriver om produkter, initiativer, mennesker og Mellemøsten.
1
2
Add a comment...

Torben Slot Dabelsteen

Shared publicly  - 
1
Add a comment...
Work
Occupation
Tekstforfatter, SEOer og Content Marketeer
Skills
Copywriting, SEO og Content Marketing
Employment
 • Storyhunter
  Ejer, 2010 - present
 • PalePoets.com
  Co-admin, 2011 - present
 • Keywordanalyse.dk
  Owner, 2011 - present
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Tisvildeleje
Previously
Bymosen 8
Story
Tagline
Don't give a damn for a man who can't spell a word in more than one way
Introduction
Jeg skriver i alle mulige genrer til nettet. 

Jeg kan få det usagte ned på skrift og formulere din virksomhedsprofil, så den matcher det, du altid har vidst, at du står for.

Jeg kan skrive og placere dine artikler, så de vækker opsigt, når de publiceres - og efterfølgende bliver fundet i søgemaskinerne.

Jeg kan optimere dit website eller shop, så du bliver fundet under søgeord, kunder bruger på udkig efter varer i din niche.
Bragging rights
I 9. klasse blev jeg noteret for en 3 km på 9,02. Samme år løb jeg 10 km på 36,28. Da jeg var 25 år kunne jeg (vel en) 1/5 af Bob Dylans sangkatalog ud af hovedet og recitere en masse andre digtere også. I dag forsørger jeg min familie via Storyhunter, mens min kone uddanner sig og børnene går i børnehave
Education
 • University of Southern Denmark
  Cand. mag. philosophy & ethnology, 1998 - 2004
 • Update
  Journalism, 2007 - 2008
Basic Information
Gender
Male
Har brugt G-autoværksted i Helsinge flere gange. Hver gang har jeg fået god behandling, hurtig service og en god deal prismæssigt på det mekaniker-arbejde, Mahmoud har udført på min bil. Jeg anbefaler alle i Helsinge og omegn at bruge G-auværksted
Public - 2 years ago
reviewed 2 years ago
1 review
Map
Map
Map