Profile cover photo
Profile photo
Isma Ismail
Dugaan itu mematangkan kita.
Dugaan itu mematangkan kita.
About
Posts

Post has attachment
Random talk
Hello guys,i dont know to start my blog right now.Actuallly ,just now i just want to give up (you can check it on my twitter @ixsmahan promote promote.The wifi suddenly became so damn slow .I mean college wifi not mine.Come on,as student wifi is somethi...
Random talk
Random talk
atelophobia-me.blogspot.com

Post has attachment
Reviw : freeman mask
Hai,Assalamualaikum.Ok ,since i have so many many many times doing anythings except for eating,sleeping,reading(read : phone) and do some drawing.When i feel stress ,i will start to paint something unexpected and the result also not what i'm expect it to be...
Reviw : freeman mask
Reviw : freeman mask
atelophobia-me.blogspot.com

Post has attachment
Review : Maggi Royale
Review : Maggi Royale
atelophobia-me.blogspot.com

Post has attachment
6 kesilapan penjagaan wajah
Kesilapan 1 : MENCUCI MUKA TERLALU KERAP Ada 2 sebab kenapa kita tak boleh mencuci muka terlalu kerap| Boleh menyebabkan kulit terlalu kering Kulit akan cenderung jadi lebih berminyak dan
berjerawat Kesilapan 2 : GOSOK MUKA TERLALU KUAT Ramai yang ingat bah...
6 kesilapan penjagaan wajah
6 kesilapan penjagaan wajah
atelophobia-me.blogspot.com

Post has attachment
Today is Azlyn's day!
Assalamualaikum and hai , berhabuk nye blog aku hanya blogger je yang boleh nampak habuk di blognye POWER bukan? naluri ke 6 mungkin buka je blog mesti ashik 1 silence reader,sah memang aku sorang je terchangak senyum-senyum baca post sendiri. What? i lov...
Today is Azlyn's day!
Today is Azlyn's day!
atelophobia-me.blogspot.my

Post has attachment
just biginning
Assalamualaikum and hai, selamat hari raya aidil adha to all of muslim. terkaku sebentar kemain loading betul otak aku ni nak memerah setiap perkataan untuk aku type bagi entry kali ni.woahhh mengapa ku bengini. i really have no idea nak type apa.So entry...
just biginning
just biginning
atelophobia-me.blogspot.my

Post has attachment
awkward comeback
Hai awkward ,cena nak start. Ehem . lama bonar eden tak menaip ni hah awkward lagi, actually aku malas gila nak update because nothing untuk aku ceritakan. should i tutup je blog ni?  ada ka orang yang baca, tolong balas balik hai aku . jap nak tanya ,k...
awkward comeback
awkward comeback
atelophobia-me.blogspot.my

Post has attachment
#CleverMuslims
Assalamualaikum, hai. Memandangkan penulisan aku nampaknya seperti tenggelam timbul (macam nak keluar ,tak nak keluar je) dan semakin hambar maka kini aku dalam proses memupuk minat untuk membaca. Aku mendapati bidang penulisan ini takkan berhasil tanpa ilm...
#CleverMuslims
#CleverMuslims
atelophobia-me.blogspot.com

Post has attachment
Hang p mana
Hai ,Assalamualaikum, makin lengang je blog sekarang ni. Semua sibuk dengan life masing-masing ye dok? Untuk batch aku 1998,yang dah masuk form 6. Selamat berjuang dalam medan ilmu. Yang sedang menunggu upu,sabaq sat nohh,nak keluaq dah. Tut tap tup tap dah...
Hang p mana
Hang p mana
atelophobia-me.blogspot.com

Post has attachment
Hang p mana
Hai ,Assalamualaikum, makin lengang je blog sekarang ni. Semua sibuk dengan life masing-masing ye dok? Untuk batch aku 1998,yang dah masuk form 6. Selamat berjuang dalam medan ilmu. Yang sedang menunggu upu,sabaq sat nohh,nak keluaq dah. Tut tap tup tap dah...
Hang p mana
Hang p mana
atelophobia-me.blogspot.com
Wait while more posts are being loaded