Profile cover photo
Profile photo
Jepun Mari
418 followers -
Blogger Review, Lifestyle, Beauty, Parenthood
Blogger Review, Lifestyle, Beauty, Parenthood

418 followers
About
Posts

Post has attachment
Rumah Makan Cibiuk Wangsa Maju
hari tu tiba2 teringin nak makan ayam penyet. Rindu dengan sambal ayam penyet yg sedap pedas berdesing. Ada some place yg tak berapa urrhmm sambal ayam penyet dia. level pedas dia dah down grade kan maybe ada yg complain pedas melecet sampai ada yg buasir k...
Rumah Makan Cibiuk Wangsa Maju
Rumah Makan Cibiuk Wangsa Maju
jepunmari2.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Jogging time | Taman Metropolitan Kepong
Assalamualaikum cemuaaaaa!! Semangat awal tahun ni lain maciammmm!! hari tu sajer pegi jogging gan adik kat Taman Metropolitan Kepong tu. parking area yg dekat dengan rumah PPAM tengah renovate buat parking bertingkat. Berderet kereta parking tepi jalan sam...
Add a comment...

Post has attachment
Spiderman Movie | Bumblebee | Shankar's 2.0
Aku harungkan 3 sekali sekali movie. Spiderman Movie | Bumblebee | Shankar's 2.0 Hari tu layankan budak2 ni nak tengok wayang cerita Spiderman. Pergi bertiga dengan anak2 tanpa laki. Macam biasa hari Sabtu en.laki kerja, kita buat hal sendiri dengan 2 ketul...
Add a comment...

Post has attachment
Nana's Birthday prank at Fish Manhattan
Assalamualaikum korang!! ada yg rindu tak? punya takde mood nak writing sampai terbiar la entry ME TIME tu. Nak menulis pun kena ada mood jugak. Now, mood is on. Moh la kita kelebet what happen last day. Happy Birthday nduk! (nduk ni dalam bahasa jawa.. mor...
Add a comment...

Post has attachment
Me time
Assalamualaikum ulloos! Dua minggu berturut2 kitorang (aku & nana) pegi Sunway PutraMall sebab nak jalan-jalan cari pasal makan ada nampak mommy happy? si tuwus & si tembun.  kalau tengok muka memang tak caya kitorang ni umur 30plus-plus. orang petite meman...
Me time
Me time
jepunmari2.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Ikan Bakar Jalan Bellamy belakang Istana lama
Sebelum gerak ke Dash Box Cyberjaya singgah makan ikan bakar kat Jalan Bellamy belakang Istana lama tu. Dia layankan je tekak bini dia nak makan ikan bakar. pernah makan kat sini dulu tapi tak ingat dah . tempat tak susah cari sebab pakcik waze ada. bab car...
Add a comment...

Post has attachment
Mee rebus sedap Mastan Ghani, Teluk Intan
Hari tu balik Sungkai singgah Teluk Intan nak cari kasut jenis cemana ntah. yg penting bukan untuk kaki aku, sebab aku pernah cerita pasal kasut KAT SINI . kaki aku simple, tak cerewet. yg banyak songeh tuuuu brader tu! aku kata drop kan aku kat mana2 kedai...
Add a comment...

Post has attachment
Mee goreng mamak Teh Tarik Place sedap bak hang!
Again, jumaat lepas mengonjeng lagi ke Sogo merangkap ke Jalan Tar. Si montek jiran aku tu Sarina nak cari toys walker baby yg tolak2 boleh isi anak patung tuuuuuu untuk anak dia. pastu masuk kedai sari-sari india kat Jalan Tar nasib jumpa walker baby ni.. ...
Add a comment...

Post has attachment
Bila makcik-makcik masuk Nando's
ok cam biasa cari port makan untuk chill lepak-lepak. Lepas settle cari barang masing2 kat DIY, Kaison la. terus cari port makan. Tak sure nak makan pe, terus tala nak makan kat Nando's. wokeyyyy! anak-anak makcik2 yg gonjeng ni nak makan Nando's. Nana pali...
Bila makcik-makcik masuk Nando's
Bila makcik-makcik masuk Nando's
jepunmari2.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Projek Inovasi yang tak berapa vasi
Lately ni busy dengan macam2 benda nak buat. hujung tahun macam ni la dengan projek inovasi, verifikasi stok, pastu nak kejar closing account. ni yg terbaru audit nak masuk.. penyibuk betol laa audit ni. tarak kasi orang sinang!! kesian orang yg keje berkai...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded