Profile cover photo
Profile photo
Nurhanis Syahirah
About
Posts

Post has attachment
Untuk awak, En. engineer
Hai, seandainya awak bukak blog ni lagi sekarang, ya entry
ni khas ditujukan untuk awak. Kebarangkalian saya pun dah tak kan post kat sini
lagi. Bukan kerana masa membataskan, tapi kerana awak. Ok, saya rasa awak pun tahu kenapa saya tulis entry kat
sini. S...

Post has attachment
Greeting
Assalamualaikum! Hai follower sekalian peace .Ok, hari
ini, saat ini, blog ini kitter akan kongsikan tentang kisah kitter jalan-jalan
dekat mana-mana tempat tak kira lah dalam Malaysia, luar Malaysia, tempat
belajar mahupun backpacker ke mana-mana apabila...

Post has attachment
Jodoh saya mana?
Assalamualaikum.. Hai awaa.. J lama tak tekan2 keyboard ni ha.. kiter bz siket.. tapi kiter cuba sedaya upaya
untuk luangkan sedikit masa untuk awak.. update tentang keadaan saya kat sini dekat
awak walaupun saya tak tahu awak masih follow blog saya ataupun...

Post has attachment
Where’s My Baymax?
Huuuuuu T-T …… Emm.. tak tau kenape mesti type kat sini..
Tak tau kenape rase kat sini jer okay kalau nak luahkan ape2.. L sedihnya sebab kadang
niat kita lain tapi orang paham lain lah pulakkk adehh +_+ . Yang tak tahan tak
Tanya dulu. Sound orang dulu bar...

Post has attachment
Rindu
Huaaaa :( tengok entry pun dah tau kitter rindu saper kan kan kan.. huhu... penyakit rindu2 ni lah benda yang aku paling tak suker -_- . rimasss.... nak buat paper susah... 24 h 7 d asyik pikir benda sama jerrrrr..... hukhukhukk.. cepat laaaa bukak kuliah T...

Post has attachment
Boring.......
J J J Hai….hmm… hari ni
kiter rase nak tekan2 keyboard lah.. huhu.. sebab ati kitter bunga2.. eheh? :D taka
da lah… dah berminggu actually hati kiter tak senang duduk. Tapi lepas kitter
bagi tau mak kitter pasal masalah kitter, baru lah lega ^_^ . Alhamduli...

Post has attachment
Jawapan dia sini
Hai.. jawapan dia kat sini yer.. malas nak bagi tau, nanti
ada reply2 yang tak menyenangkan hati lagi. Huhu. J . Pe yang Nampak sangat nyer
-_- . tak da mende lah.. kalau ya pun, up to you.. kalau tipu pun, terpulang
lah.. Nak ikut  jejak langkah anis pun
b...

Post has attachment
Warkah cinta :D
Assalamualaikumm… heee.. malu la kiter nak taip.. macam
memula taip pulak. Alamaklum ler.. belog kiter dah suci skrg. Kahkahkah. Dah okay…
tak nak ulang benda yang paling memalukan atas dunia. ketuk2 kepala . Tak
sangka pulak ada orang rajin nak jenguk be...

Post has attachment
Terasa Putus Asa
Hai wakk.. saya mmg cepat putus asa kan?  :') nak wat cam mana.. itu sifat semula jadi saya yang memang bad sikit.. awak, saya tunggu jugak awak whatsapp saya "saya dah odw ni." "saya kat depan pintu umah ni" . Kecewa nya saya bila saya tunggu tapi tak ada....

Post has attachment
MENGHARAP
Hai awakkk.. yes awak... saya tahu,, blog saya ni dah berhabuk dah.. memang tak da visitor dah pun melainkan awak.. tu pun kalau awak bukak... saya cuma berharap, dan semestinya mengharap... AWAK DATANG RUMAH JUMPA MAK & AYAH SAYA.... bukan saya mintak awak...
Wait while more posts are being loaded