Profile cover photo
Profile photo
Baki Goxhaj (banago)
564 followers -
Web Consultant
Web Consultant

564 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has shared content

Post has attachment
PHPloy 4.8 is out packed with some great features: https://github.com/banago/PHPloy
banago/PHPloy
banago/PHPloy
github.com

Post has attachment
FJALË është fjalor shqip online i përditësuar me fjalë dhe kuptime të reja dhe të pastruara nga ngarkesa ideologjike komuniste. FJALË është i thjeshtë dhe i këndshëm për t'u përdorur dhe përditësohet rregullisht, duke e bërë atë të denjë për nevojat e shqipfolësve në ditët e sotme. https://fjale.al

Post has attachment
PHPloy v4.3 was just released. Please grab the latest version and play: https://github.com/banago/PHPloy #Git #Deploy #PHP
banago/PHPloy
banago/PHPloy
github.com

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has shared content
This is an awesome video with interesting ‪#‎linux‬ factoids. Check it out. https://www.youtube.com/watch?v=yVpbFMhOAwE #didyouknow  

Baki Goxhaj (banago) commented on a post on Blogger.
It's some time I'm looking that this little new shiny project: http://wardrobecms.com/ Perhaps it helps.
Wait while more posts are being loaded