Profile cover photo
Profile photo
Nur Azielah
About
Nur's interests
View all
Nur's posts

Post has attachment
4/12 semakin mati
Bismillahirrahmanirrahim.. yes, selepas setahun baru blogging semula. nak amik ilham yg susah tu. lelagi dengan memacam bende jadi ni, aku rasa mcm tak worth it nak menulis, tak rasa excited nak cerita memacam. entah aku semakin rasa hambar, kurang bercakap...

Post has attachment
Aku rindu
Aku rindu mata itu mata yang merenung dalam mata yang redup  yang ada kala tahan air di tubir mata mata yang bermaksud seribu makna mata yang bercakap Aku rindu senyum itu senyum yang buat aku terikut senyum sekali senyum yang cukup 'soothing' Aku rindu sua...

Post has attachment
menjadi lelaki dunia
bila kau mahu, kau goda perempuan itu, bila kau mahu, seolah lembut gigi dari lidah seribu satu janji janji manis , pastinya. setelah kau dapat, kau goda lagi untuk puaskan kau beribu kali kau tabur semua janji agar dia buta mata supaya dia nampak cuma kau ...

Post has attachment
Hati mati
dan hati aku  sudah tidak berperisa. tiada 'spark', kata orang jangan kau hairan bila aku kau maki, aku hanya diam dan senyum hati aku dah mati dan jangan kau kata kau cinta aku hanya diam dan senyum hati aku dah tiada utk cinta. kau kan kata aku gila bila ...

Post has attachment
alih angin
yg melaluinya aku. mudah beralih angin dari senyum kepada muncung, dari gelak kepada tangisan dari manja kepada makian dari petah kepada berdiam  dlm 1 minit. mood swing kah? atau hanya gila?

Post has attachment
1st Jan '17
upgraded to 21.  still 16 at heart but 25 at mind. maybe.  2016 is like a roller coaster for me, lots of ups and down, been working like most of the days and have fewer days with friends. thats life, if you want to achieve something, u gotta sacrifice somet...

Post has attachment
Bercerita
dan bila aku bercerita seolah yang lepas itu tiada scar-nya. walhal hati meraung mahu gegar dunia. aku bilang semua org ada past nya dan kerja kita utk bimbing org. walhal. diri sendiri terumbang ambing. tak mampu pimpim diri

Post has attachment
26/12
bila aku rasa mati lagi bagus

Post has attachment
3 years
3 years have gone and i still remembered how u used to look at me with that shady looks. but now i believed that look is somebody else' and Ive leeting u go Im happy for you, watching your wedding video, and watching u smile brighten up. but why the pain st...

Post has attachment
Pagi ni
Lebam mata dek tangis semalam. bengkak seolah tak mahu buka dan apa yang aku buat, aku tidak menyesal. bye, dunia.
Wait while more posts are being loaded