Profile cover photo
Profile photo
Faiz Hafizy
652 followers -
Nothing here
Nothing here

652 followers
About
Faiz's posts

Post has attachment
: : Potret
sekali lagi aku tinggaikan blog ni . haihhh . apo nak jadi laa . tapi aku tinggai sat ja pun . kasi hmpa rindu2 sikit .  itu pun kalau ada orang nak rindu laa . kalau tak , aku perasan sorang ja laa . haha . so , skg ni straight pada tajuk entry > Potret . ...

Post has attachment
: : See You Again
setelah lama menyepi dalam dunia blogger , mungkin kini tiba untuk aku kembali semula . bukan sengaja untuk aku hilangkan diri dalam dunia blogger ni ,  mungkin bagi aku biaq la sampai betui2 masa yang sesuai untuk aku kembali balik . memang susah nak kemba...

Post has attachment
: : Biar Saja
menghilang seketika . mungkin tak nampak berblogging buat masa ni , tapi aku masih lagi blogwalking ke blog2 orang . cuma tak dak mood ja nak update entry baru buat masa ni . aku pun tataw pasai pa . aku akan kembali balik utk blogging sebab blogging ni sal...

Post has attachment
: : Titanium
antara lagu yang memang aku minat unik sangat lagu ni  boleh katakan tiap2 hari dengaq lagu ni laa . al-maklum laa , bukan ada buat apa pun malam2 . lain laa hmpa , bleh whatsapp laa , wechat laa . aku ni , mana ada sapa nk whatsapp . so , dengaq ja la lagu...

Post has attachment
: : Romancinta juara di hati
no komen bilamana juara AJL 29 jatuh pada Joe Flizzow and Sona One tahniah buat mereka . memang tak jangka langsung depa menang . saingan memang kaw2 hebat . semua prediction aku mengena . cuba yang juara tu ja laa yang tak sangka . aku bajet yang menang Mo...

Post has attachment
: : welcome 2015 !
: : selamat datang 2015 . welcome 2015 ! tiba sudah tahun baru . hmm . sebenaqnya ia cuma hari baru sahaja . hari yang datang dan kemudiannya pergi . kan ? tiada azam apa2 bagi aku utk tahun baru ni . bagi aku , yang penting jadikan hari ini baik dari semal...

Post has attachment
: : 365/365
: : post terakhir bagi tahun 2014 . bakal terjah 2015 dalam berapa minit ja lagi . 2014 , terlalu banyak memori dan kenangan yang aku dapat . suka , duka semua ada dalam 2014 ni . dan terus terang aku habaq , ini lah tahun paling mencabar bagi aku . tahun y...

Post has attachment
: : menghilang
: : lama tak update blog . jenguk pun jarang2 dah . tiada mood lagi nk berblogging . tapi tak bermakna aku akan stop blogging . mungkin amik masa juga nak mai mood tu balik . moga segalanya pulih seperti biasa . biaq masa yang menentukan segalanya . NotaKak...

Post has attachment
: : I think I'm fine
apa yang nak cakap pun .  hmm . bersiap sedia untuk menghadapi final exam . wish me luck guys :') NotaKakiMaki : smile . hide . problem :')

Post has attachment
: : Wordless Wednesday #45
: : betul laa seperti kata nya . tapi aku akan tetap dgn pendirian aku .  sememangnya aku begini :')  inilah aku :') NotaKakiMaki : biaq masa menentukan segalanya :')
Wait while more posts are being loaded