Profile cover photo
Profile photo
Nur Ernah
22 followers -
Small girl πŸ™† with a big heart ❀
Small girl πŸ™† with a big heart ❀

22 followers
About
Posts

Post has attachment
🌸Bye Bye Jerawat🌸
Haiii.. rasa lama betul tak memblog ni..al maklumlaah busy (ehh, busy kee) Okay hari ni nak update blog sebab ada benda yang saya nak share dengan awak2 semua.. pernah dengar jenama ESKINOL? mesti pernah kan? Eskinol ni kira macam toner laa.. dulu saya guna...
Add a comment...

Post has attachment
🌸Counting..... πŸ•›πŸ•§πŸ•πŸ•œπŸŒΈ
Semoga Allah permudahkan urusan kami... Aamiin.. Β Eh lupa selamat tahun baru 2017.. Β #12daysleftuntilmyeday πŸ’πŸ’πŸ’Œ #28012017
Add a comment...

Post has attachment
πŸ’πŸ’
Counting month for my big day... In Shaa Allah... Aamiin.... and counting day for my eday :)
Add a comment...

Post has attachment
πŸ’—
Terima kasih Allah, anugerahkan insan yang terima saya seadanya diri saya.. :)
Add a comment...

Post has attachment
🌸 MY GRADUATION 🌸
ALHAMDULILLAH BUDAK KECIK DAH DAPAT DEGREE!! YEAAAYYY :) Konvo hari tu di MAEPS Serdang Selangor.. 7 hingga 12 November 2016.. Sidang 3 pada 8hb jam 8.00am.. masa konvo ni la baru jumpa balik dengan classmate setelah setahun lebih tak jumpaaa... classmate k...
🌸 MY GRADUATION 🌸
🌸 MY GRADUATION 🌸
akuernahdandia.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
ALHAMDULILLAH
Syukur alhamdulillah,, finally posting jugak walaupun dah nak setahun menanam anggur.. huk2.. keluar result penempatan tu pada 18 Julai 2016.. pas tu tarikh lapor diri 25 Julai 2016.. Masa 25 Julai itu kami kena hadirkan diri di Sabah Trade Centre.. Masa tu...
Add a comment...

Post has attachment
🌸 Sometimes ...... 🌸
Adakalanya rasa hati ni nak let go ja semua... Nak move on... Tapi dalam nak move on konon tu terselit jugak pujuk hati sendiri kata 'sabar3' .. Kadang2 sampai nangis bila ingat pasal tu.. Mungkin Allah nak uji..Β  Tapi kalaulaaah Allah takdirkan jalan cerit...
Add a comment...

Post has attachment
🌸 Hati 🌸
Assalamualaikum.. Agak lama juga tidak mengupdate blog.. Haha busyyy (eh busy keee??) Hampir 2 bulan jugalaa tak tengok pun blog ni...Β  Eh, dah bulan Julai daaa... πŸ˜‚πŸ˜‚ tak sabarnya nak tunggu bulan depan.. Jap... Xperlulah nak excited sgt,bukannya apa pun....
Add a comment...

Post has attachment
🌸 Throwback 🌸
Ada orang tanya saya, banyak2 tahun,tahun mana yang paling diingati? So saya jawab tahun 2009 dan 2012. Tahun 2009. Tahun tu saya akan menduduki peperiksaan SPM. Tahun tu jugalah beberapa bulan sebelum SPM, sy kena admit d hospital dan dikuarintinkan selama...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded