Profile

Cover photo
the maze
Worked at Facebook
Attended Yale University
Lives in ohio
31,394 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

the maze

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

the maze

Shared publicly  - 
 
Seminggu ku serabut...
..As salamu'alaikum...semua semui.....ceq nak habaq nii( testing testing speking utagha) haha... kabare semuaa.. seminggu kawan ni tak ngapdet beloq ni,,bz katanya...haha ni nak cite sikit ..minggu ni kawan ni sangat lah serabut,...ya ampun.... oleh yang se...
 ·  Translate
1
Add a comment...

the maze

Shared publicly  - 
 
Nightmare di keyempipi,,,semut semut charlie
Nightmare di keyempipi....huhu..akhirnya kawan terkena jugak bisa charlie tuuu...uhuk uhuk...(gatal plus sakit sikit) ...dah lah bangun pagi je tengok dah ade kesann... terpikir jugak...kenape ni ..takut takut la kene gigit dengan spider..keee tak pasal pas...
 ·  Translate
Nightmare di keyempipi....huhu..akhirnya kawan terkena jugak bisa charlie tuuu...uhuk uhuk...(gatal plus sakit sikit) ...dah lah bangun pagi je tengok dah ade kesann... terpikir jugak...kenape ni ..takut takut la kene gigit d...
1
Add a comment...

the maze

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

the maze

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
gile babeng siall..laju nak mampos
1
Add a comment...

the maze

Shared publicly  - 
 
Genap Sebulan Pemergian Ahmad Ammar.
Kehidupan seperti remaja lain, aktif bersukan, lasak dan suka melakukan sesuatu yang baru serta mencabar dirinya. Ketika hayatnya, dirinya kurang dikenali, namun tatkala dia meninggal, satu dunia mengenalinya! Dialah Ahmad Ammar Ahmad Azam, meninggal dunia ...
 ·  Translate
1
Add a comment...

the maze

Shared publicly  - 
 
Seluar Jeans Terbesar Di Dunia (4 Gambar)
Sebuah syarikat menjahit pakaian iaitu Seamstresses yang berpusat di Peru telah membuat rancangan untuk mendapatkan pengiktirafan dari Guinness World Records dengan membuat sepasang seluar jeans terbesar di dunia. Seluar jeans gergasi ini mempunyai ukuran 1...
 ·  Translate
Rekod sebelum ini telah dipegang oleh bandar Medellin di Columbia dengan seluar jeans berukuran 114 kaki tinggi dan 82 kaki lebar. Kini, mereka hanya perlu menunggu untuk seluar jeans mereka untuk direkod dan diterima oleh pihak Guinness. Tidak ada wakil Guinness hadir, tetapi hanya pihak notari ...
1
Add a comment...

the maze

Shared publicly  - 
 
SEKOLAH TERAPUNG DI BANGLADESH
kite sebagai rakyat malaysia yang kaya dengan segalanya ..perlulah sentiasa bersyukur...dengan apa yang kite perolehiii...uhuhuh..(amboi ayat. macam Peyem kite dahh) ni nak share ni...kat korang semua ni sekolah dekat bangladeshh kesiaann
 ·  Translate
kite sebagai rakyat malaysia yang kaya dengan segalanya ..perlulah sentiasa bersyukur...dengan apa yang kite perolehiii...uhuhuh..(amboi ayat. macam Peyem kite dahh) ni nak share ni...kat korang semua ni sekolah dekat banglad...
1
Add a comment...

the maze

Shared publicly  - 
 
kalau yang tengah marah tu ni ha PENAWAR SAKIT HATI
hai sawadikap... lamo den tak post kat sini... ni nak share sikit.. dari belog MAZEER MOHAMAD hahaha jangan marah ye mazeer huhu 6 PENAWAR SAKIT HATI YANG DIAJARKAN OLEH RASULULLAH | Hampir setiap orang tentu pernah mengalami sakit hati dalam hidupnya. Baik...
 ·  Translate
1
Add a comment...

the maze

Shared publicly  - 
 
ukiran kayu
korang pernah tengok tak ukiran kayu yang aweseome ..kawan ni tahu yang korang pernah tengok ukiran kayu yang macam bunga bunga je kan...huhu.. tapi kali ni kan ukiran kayu ni diorang buat macam bentuk pos guard dohh(pos kawalan keselamatan) haha kawan buka...
 ·  Translate
1
Add a comment...

the maze

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

the maze

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
why dont you guys play both game lol and dota ..
1
Add a comment...