Profile cover photo
Profile photo
Cik Rimau
102 followers
102 followers
About
Cik's posts

Post has attachment
DIET
Assalamualaikum w.b.t dan selamat tengahari..  Hehehe.. Hai hai hai.. Lama betul aku tak jenguk blog ni. Tak ada apa sangat pun aku nak story. Just nak share sikit hasil diet. Kalau korang nak tau, aku start diet bulan Mac 2016. Sebab apa diet? Sebab masa t...

Post has attachment
AZAM 2017
Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera..  Akhirnya.. Setelah menghilangkan diri selama setahun lebih, aku kembali memunculkan diri di dunia blogging ni. Agak-agak, ada tak yang rindu kat Cik Rimau? Hehe.. Ok. Malas nak melalut panjang-panjang. Tujuan aku...

Post has attachment

Post has attachment
First Entri 2016
Assalamualaikum w.b.t and salam sejahtera kepada semua rakan alam maya.. Maaf lama sangat aku tak update blog. Macam-macam dah jadi kat aku selama aku menyepikan diri ni. In shaa Allah ada masa nanti aku aktif balik macam dulu. Banyak nak luah ni. Haha. Tap...

Post has attachment
Bicara Kasih
Assalamualaikum w.b.t and selamat petang semua.. Sebelum mula bebel, jom nyanyi lagu ni kejap.. " Apakah aku hanya sandaranmu... Kau datang dan pergi sesuka hati Kau hilang kala ku memerlukan Tinggal kesorangan... Setitik kasih yang engkau berikan Tak mampu...

Post has attachment
Jangan Banyak Soal La Kalau...
Assalamualaikum w.b.t... Salam sejahtera  pada semua pembaca dan sahabat alam maya.. Agak lama Cik Rimau tenggelam kan? Maklum la. Lemas dengan kerja kat pejabat tu ha.. Huhu. Ok la. Malas nak mukadimah panjang. Straight to the point je la ye. Harini Cik Ri...

Post has attachment
Talam Dua Muka
Assalamualaikum w.b.t dan Salam Jumaat.. Hai korang. Harini izinkan aku meluah perasaan sikit kat sini. Boleh kan? Haha. Actually, harini aku rasa kecewa kat seseorang. Seseorang yang agak rapat dengan aku kat pejabat ni. Bukan kecewa sikit je tau. Kecewa S...

Post has attachment
Apa Makna RAHSIA Kalau...
Assalamualaikum and selamat malam.. Harini aku nak membebel sikit. Saja nak lepas geram kat seseorang. Tapi sebelum tu, aku nak tanya korang sikit. Apa itu rahsia? Rahsia kalau mengikut pada pemahaman aku, sesuatu perkara yang tidak mahu dikongsi secara ter...

Post has attachment
Kau Irama di Jiwaku [21]
HARI ini adalah hari di mana Adriana dan Adli patut membuat persediaan untuk menempah tempat percutian untuk percutian The Result dan peminat-peminat mereka. Awal-awal pagi lagi Adli sudah menelefonnya untuk mengingatkan tentang hal ini. Adriana sudah pun b...

Post has attachment
Kau Irama di Jiwaku [20]
“ INKIGAYO dah start ! Cepatlah!” jeritan Rayyan sudah cukup membuatkan empat pemuda itu berlari ke ruang rehat studio mereka. Mereka pulang lewat malam kerana ingin menghabiskan lagu ciptaan mereka, untuk comeback stage yang akan datang. Mereka juga ingin ...
Wait while more posts are being loaded