Profile cover photo
Profile photo
Anis Eiyka
About
Anis Eiyka's posts

Post has attachment
**
Assalamualaikum. I thought dat this blog already gone since i didn't visit it for almost 2 years. Its a come back post people. When I read back some of my own entries, I can't believe that I'm the one that wrote it. Ekekeke. Yeah I know dat maybe there's no...

Post has attachment

Final Exam is coming =='

Post has attachment
The Best Day Ever
Assalamualaikum . Peace Y0 | Alhamdulillah . God know the best for me . His plans is the best one . Even its not straight A+ , but straight A is already enough for me to make my parents proud of me . Semoga kejayaan ini akan menambahkan lagi semangat aku un...

Post has attachment

Post has attachment
Nilai Sekeping Syiling
Assalamualaikum . Hai . Peace yo =) Lama tak menconteng kat laman blog ni . Selalu ada je cerita . Tapi bila takde mood nak menaip , mula lah cerita itu lesap dengan sendiri . And at the same time , blog ini akan berhabuk dengan sendiri nya . haha . Sabar j...

Post has attachment
# Wordless Wednesday # 3
Assalamualaikum . Hai . Peace yo =D

Post has attachment
Sedar Atau Tidak ?
Assalamualaikum | hai | Peace yo . >.< Pehh . Panas gila cuaca sini ( Perak ) Since aku menjejak kaki kat sini , 11 / 1 /14 , baru sekali hujan . * Sampai boleh kira . Nampak tak kepanasan nya . ? Err . Agak lah . Sampai  jari yang aku pakai cincin , Burn ....
Wait while more posts are being loaded