Profile cover photo
Profile photo
Mickey's Place
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has shared content
De echte globetrotters onder ons weten het: het aanvragen van een visum is altijd een heel gedoe. En wat doe jij? Vraag jij je visum zelf online aan of laat je het aanvragen bij bijvoorbeeld goedkoopvisum.nl? Kijk hier voor meer tips: http://autenticacuba.nu/170-visum-cuba-aanvragen-zelf-online-aanvragen-of-laten-aanvragen

#cuba #visum #toeristenkaart #aanvragen #online #goedkoopvisum
Add a comment...

Post has attachment
Gezien alle formaliteiten en Engelstalige documenten die je daar nodig hebt, leek het mij handig om toch maar even contact op te nemen met de assistente van de huisarts. Ze heeft het één en ander voor mij nagekeken en – na jaren – is er een Internationaal Bewijs van inenting of Profylaxe opgesteld. Altijd handig. Toch?
Add a comment...

Post has attachment
Simpel, snel maar erg lekker: yoghurt met muesli en banaan.

(en stiekem gaat mijn voorkeur uit naar Griekse yoghurt ;-) )

#recept   #ontbijt   #breakfast
Add a comment...

Post has attachment
Om nog even de zomer vast te houden: Spaanse pastasalade

#recept   #pasta  
Add a comment...

Post has attachment
Recept: spitskool met kip en sesam

Afgelopen zaterdag, na de regen, werd het tijd om de Lidl te plunderen. Tenminste, de groente- en fruitafdeling werd zorgvuldig gecheckt op aanbiedingen. En één daarvan was de spitskool, € 089 voor een exemplaar ongeacht de grootte.
Dit zijn dus van die momenten dat er een soort van kortsluiting ontstaat in de grijze celletjes en waarbij alles roept 'mijn!'. En hij was ook van mij, nadat ik had afgerekend ;-)
Add a comment...

Post has attachment
Vanavond was het weer zover, de periodieke uitdaging om ons ieniemienie eetclubje een lekkere maaltijd voor te schotelen. En dit keer mocht ik gewoon lekker aanschuiven.

In de keuken bij mijn dinneke snuffelde het al zwaar aangenaam door de rode uien die in de pan gebakken werden. En een blik op het recept zorgde voor een lekkere trek. Onze verwachtingen werden alles behalve teleurgesteld. De spinaziecurry was HEERLIJK!
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Laten we eerlijk zijn, ik heb niets, maar dan ook helemaal niets met fantasy. Twee derde van mijn kids, de dames dus, kunnen zich helemaal verliezen in een fantasy-boek. Evenals films of de verfilmingen van de boeken. En ik zit erbij en ik kijk erna. Maar kan het mij boeien? Absoluut NIET.

En toch, afgelopen weekend heb ik voor de tweede keer mijn pootjes in Elfia gezet en ik vind het GE-WEL-DIG! De gemoedelijke sfeer, de mooie mensen. En samen met mij hebben nog zo'n 15.000 mensen van dit spektakel genoten.

#elfia   #fantasy   #arcen  
Add a comment...

Post has attachment
Dat we zelf rond gaan tuffen over het eiland stond vanaf het begin al vast. Alleen dat het huren van een auto net iets ingewikkelder zou zijn dan dat het klinkt, nee dat hadden we niet gedacht.
Add a comment...

Post has attachment
De paksoi lag me al een week vanuit de koelkast aan te kijken maar was teveel voor één persoon. 
Afgelopen zaterdag prikten de beide dames een vorkje mee, het moment om iets lekkers op tafel te zetten. Uit de verschillende gerechten van www.allerhande.nl is het de variant met de runderreepjes geworden en zijn de ingrediënten een ietsje aangepast.

De blijdschap van de dames was groot toen bleek dat er nog twee eenpersoons porties over waren. Een studentje zegt daar namelijk geen nee tegen maar laat het gewoon in de diepvries van hun mam staan. Iets met vergeten of zo ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded