Profile cover photo
Profile photo
BedrijvenGids Tuinkarwei
1 follower -
Biedt een overzicht van hoveniers en andere tuin gerelateerde bedrijven uit Nederland en België
Biedt een overzicht van hoveniers en andere tuin gerelateerde bedrijven uit Nederland en België

1 follower
About
Posts

Post has attachment
Tuinkarwei.nl sinds 2006.
Na ruim 10 jaar was het dan toch echt de allerhoogste tijd voor vernieuwing. En hebben we de vertrouwde bedrijvengids tuinkarwei.nl in zijn geheel op de schop genomen. Een moeilijke beslissing, omdat een verzameling van 10 jaar bedrijfsvermeldingen bestaande uit een titel en een link naar de bedrijfswebsites hierbij zijn komen te vervallen. En omdat de nieuwe bedrijvengids geheel opnieuw door Google en alle andere zoekmachines geïndexeerd zou moeten worden. Dit betekent dat we vanaf het begin af aan van start moeten gaan.

En dan het positieve nieuws.
De nieuwe bedrijvengids toont fris, is overzichtelijk, is van deze tijd en biedt ondernemers voldoende ruimte om bedrijfsspecialisaties en bedrijfsactiviteiten van het bedrijf te vermelden in woord en beeld. Dit biedt een toegevoegde waarde voor zowel bedrijven als consumenten. Daarnaast is de nieuwe bedrijvengids is SEO vriendelijk gebouwd. De link naar uw bedrijfswebsite zal dus ook nog eens een gunstig effect kunnen hebben op de vindbaarheid van uw bedrijfswebsite Google en de andere zoekmachines.

Bent u hovenier, tuinman of tuinarchitect, doet uw in hekwerken of doet u iets anders wat tuin gerelateerd is, en heeft u een eigen bedrijf meldt u dan nu gratis aan voor een vermelding op tuinkarwei.nl Ook als u geen eigen bedrijfswebsite heeft bent u natuurlijk van harte welkom.

Tip!
Zaterdag 20 en 21 mei, Iris tuindagen 2017. https://goo.gl/tTKCE6
Add a comment...

Bedrijvengids Tuinkarwei is vernieuwd! Hoveniers, tuinarchitecten en andere tuin gerelateerde bedrijven met of zonder eigen website zijn ook nu weer van harte welkom.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded