Profile cover photo
Profile photo
yatt (yatt)
17 followers
17 followers
About
yatt's posts

Post has attachment

Post has attachment
Desa Kaloi Farm House, Ulu Yam
plan aku ngan school mate dah lama nak buat reunion, dah lama tak jumpa so plan la nak cari mana2 homestay dekat-dekat untuk lepak2 BBQ n tido semalam  kitorang pun tak ramai 4 org je BFF ni since school...tp sorang tak dpt nak join last minit..  mcm biasa ...

Post has attachment

Post has attachment
Italiannies
Italiannies baru bukak kat alamanda last week kitorang pegi la makan situ... 1st time makan biasa pegi mall pun cam tak de plak nk try makan kat  Italiannies ni...... sedap rupanyaaa :) jakun jappp kitorang semua ambik set quick lunch ... price start at 18....

Post has attachment

Post has attachment
2 tahun 8 bulan
selama ni dok risaukan berat dia cekup 2 bln sekali sebab kan berat tak naik... ada time yang memang tak naik langsung....  but tadi Alhamdullilah bella cek-up, berat dah ok dah, dah lepas dari garisan kuning.... fuhhhhhh lega yang teramat-amat kuasa 80,000...

Post has attachment

Post has attachment
jjcm ipoh
ni nak cerita pasal JJCM ipoh , last week balik kampung ada cousin weeding otw nak balik Nilai tu, main contractor tempat hubby keje call ajak singgah ipoh dulu, dia nak belanja makan,  mmg dah lama nak pegi kedai makan ni tapi tak berkesempatan bila dah aj...

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded