Profile cover photo
Profile photo
Musnira Mustafa
About
Musnira's posts

Post has attachment
bercinta dalam perniagaan.
Assalamualaikum.amboiii.kemain lama saya tak update blog. Dah macam kacang lupakan kulit --' dah nak update baru terhegeh-hegeh cari.muehehe.ni kalau update je, idea mesti hilang. Time sebelum menaip, macam2 susun ayat dalam kepala. Dah jarang bukak blog,se...

Post has attachment
ICE CREAM
 Assalamualaikum.urmm.urmm. Harini saya nak share resepi ice krimm. cakap yeayyyy semue :p      1 tin susu cair   1/4 tin susu pekat (Kalau suka manis,letak lebih. Ikut manis masing-masing.. prefer letak suku je)   1 biji telur   1 sudu kecil esen vanilla  ...

Post has attachment
Bio Oil
Assalamualaikum. sihat? rindu saya tak? hihi, cakap la rindu, tanak perasan sesorang! Dah lama tak update. Nasib ingat password. blog jangan pandang slack kat saya yea, sbb dulu selalu tabur janji maniss nak hupdate selalu. tapi, tu janji palesu je. ok! har...

Post has attachment
FEBRUARY
Assalamualaikum semua. Salam sejahtera! Salam satu Malaysia.ajet ajet berbilang kaum je bace. ok, february, merupakan bulan saya. nape? dah bufday bulan february, so,sebulan tu, bufday saya.*blink blink bagi hadiah lambat puuun. saya no poblem ambik. hihi...

Post has attachment
JANUARY
   Assalamualaikum brado and sisto. apa khabar? sihat? haha, sebagai blogger, die kena take care tentang kesihatan pembaca. ngee~ mane la tahu, sambil-sambil baca termuntah keluar kahak hijau warna hulk tu. tu tak sihatt tu :P okey, sedut banyak oxygen dulu...

Post has attachment
^_^

Post has attachment
2013
Assalamualaikum. kenapa malas sangat nak menaip yea. Entry ni throwback tahun 2013 okey. Disebabkan sekarang ni saya pun tak buat apa-apa, duduk rumah goyang kaki saja. so, now, saya goyong jari menaip ! masa cuti ni laa masa untuk saya berblog walking. suk...

Post has attachment

Post has attachment
update :)

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded