Profile cover photo
Profile photo
Butterfly Fitness Aalborg
13 followers
13 followers
About
Posts

Post has attachment
Træn til 1/2 pris første måned i september.
Hos Butterfly er der altid godt vejr og god stemning.
Få succes med din træning og gør mere af det der gør dig glad
Bestil tid til gratis prøvetime og mærk på egen krop
hvad Butterfly Fitness kan gøre for dig.
Træn cirkeltræning når du kan, eller deltag i vores populære holdtræning

https://butterflyfitnessaalborg.youcanbook.me/

#butterfly #butterflyfitness #efterår #sensommer #fitness #kvinder #online #succes #cirkeltræning #holdtræning
Add a comment...

Post has attachment
🌺Tag JA-hatten på og start dit efterår med træning for KVINDER
Kom som du er ❤️

Du er velkommen i det nyeste og smarteste fitnesstøj, men du er også velkommen i dit helt almindelige. Det vigtigste er, at du kommer, så vi kan støtte dig i at opnå dine mål. Vent ikke med at komme fordi du synes, at du skal tabe dig først. Vores opgave er, sammen med dig, at sætte realistiske mål, når du melder dig ind i dit lokale Butterfly center

#fitness #fitnessaalborg #fitnesstøj #aalborg #kvinder #efterår
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
På med JA-hatten - start nu og få gratis oprettelse (spar 249,.)
I Butterfly træner du på DINE præmisser. Enten i vores cirkel eller på vores populære hold.
MEN inden du slår til og bliver medlem, skal du selvfølgelig have en GRATIS prøvetime. Ring på 98170015 og book tid, og start din træning allerede samme dag.

Vi glæder os til at se dig og måske din veninde.

Med venlig hilsen
Butterfly Fitness

#fitness #kunforkvinder #cirkeltræning #holdtræning #træning #motion #prøvetime #aalborg #nordjylland #veninder #styketræning
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Vores bedste råd til træning om sommeren.
Rigtig mange der har store udfordringer med at komme af sted til træning om vinteren. Det er koldt. Det sner (og REGNER!), og det bliver mørkt kl. 17!!! Ikke noget at sige til, at sofaen, dynen og hyggen trækker.

Men vi oplever også, at når sommeren rigtig rammer os, altså lige nu hvor det er længe lyst, og vi har vores helt fantastiske sommeraftener, hvor man kan sidde ude med venner og familie til de sene aftentimer, så er det også svært at komme af sted til træning her. Oplever du lidt det samme? Det kan også være i weekenden, hvor solen brager ned og det er 30 grader. Her vil du måske hellere på stranden eller ligge i haven og nyde udendørslivet på den måde. Det er der ikke noget at sige til.

Men træningen er vigtig, hvis man har et mål om enten at tabe sig, træne op til et bestemt løb eller holde sig i form. Der kan være mange årsager. Men hvordan kommer man af sted, og får passet sin træning, når vejret er godt?

En væsentlig motivations-faktor er at du træner i et miljø hvor du bliver mødt som den du er og at der faktisk er nogen der savner dig, hvis ikke du kommer. Hos os er du ikke bare et nummer og vi glæder os til at se dig hver gang du kommer og træningen tilpasses til dig. Kom som du er!

Butterfly Fitness er noget helt særligt!
En unik lille perle, hvor skønne og modige kvinder knokler og sveder. Her er du ikke bare et nummer. Her er du en kvinde, som ønsker at komme i form og blive mødt og set, som den du er. Du bliver altid budt velkommen af søde instruktører og trænende kvinder – der er nemlig fokus på det personlige. Du kan komme som du er og du vil føle dig tilpas og velkommen. Træningen er tilpasset den enkelte, og der er som regel altid smil og grin, når vi på skift ligger og roder rundt nede på gulvet og kæmper med at udføre ”sommerfuglen” eller ”regnbuen” – og det er så befriende, og man glemmer lidt at man træner.
Sammenlignet med andre fitnesscentre får du i Butterfly Fitness en følelse af at være noget ganske særligt, som alle værner om og passer godt på!

#kvinder #mænd #træning #sofa #hygge #koldt #dyne #sne #regn #sommer #sommeraften #stranden #udendørsliv #træning #fitness #aalborg #nordjylland
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Det er med største glæde og fornøjelse at vi i dag kunne fejre at Elise har trænet hos Butterfly Fitness Aalborg. I alt 800 gange, det er virkelig flot, det belønnes med en gave fra Forever Living samt et lækkert og hyggeligt Wellness Arrangement. Når Elise kan træne, så kan alle, hun træner netop for at blive ved med at kunne gøre det trods skavanker. Så kan du gå op af trappen så kan DU også træne.
De første år trænede Elise Rebekka Lembøl i centret i Nørresundby og nu her i centret i Aalborg. Turen går fast over Limfjorden ca. 3 gange hver uge for at træne. Du er MEGA sej.
De varmeste lykønskninger
Fra os i Butterfly Fitness

#aalborg #kvinder #gave #Foreverliving #Butterflyfitness #Fitness #Wellness #skavanker #trappen #træning #Aalborg #Nørresundby #Limfjorden #jubilæum
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Hvad er din og dine venindes plan her i sommer?
Drømmer I om at blive strammet op før/under/efter din ferie?
Vi har et MEGA-godt tilbud til jer (SPAR 298,-)
Træn for 1. kr den første måned, til jer der oprettes inden 1. august.
.
GRATIS prøvetime af ca. 60 min. varighed.
GRATIS kropsanalyse hver måned
ALTID støtte af aktiv instruktør
FRI Cirkeltræning & holdtræning
Vægttab og velvære
Løbende opfølgning af dine mål
Personlig vejledning
Fællesskab og positiv teamånd
Engageret og motiverende instruktører
Kom som du er

Butterfly Fitness er noget helt særligt! En unik lille oase, hvor skønne og modige kvinder knokler og sveder. Her er du ikke bare et nummer. Her er du en kvinde, som ønsker at komme i form og blive mødt og set, som den du er. Du bliver altid budt velkommen af søde instruktører og trænende kvinder – der er nemlig fokus på det personlige. Du kan komme som du er og du vil føle dig tilpas og velkommen. Træningen er tilpasset den enkelte, og der er som regel altid smil og grin, når vi på skift ligger og roder rundt nede på gulvet og kæmper med at udføre ”sommerfuglen” eller ”regnbuen” – og det er så befriende, og man glemmer lidt at man træner.

Vi glæder os til at se dig.
KH Mette & Birthe

PS
BOOK TID TIL GRATIS PRØVETIME – ring på 98170015
Eller online https://butterflyfitnessaalborg.youcanbook.me/

Tilbuddet gælder nye medlemmer + oprettelse

#aalborg #sommer #ferie #veninder #kropsanalyse #cirkeltræning #holdtræning #styrketræning #oase #kvinder #prøvetime #stramop #kondi
Photo
Add a comment...

Post has attachment
6 TING, DER DRÆNER DIN ENERGI
For få og usunde kalorier, for meget eller lidt træning og for lidt søvn er mellem de store energidrænere, der kan tappe dig for kræfter. Se de fem hyppigste, og hvordan du nemt får overskuddet tilbage.

1. Du spiser for lidt
Hvis du spiser mindre, end du forbrænder, vil du komme i kalorie- og dermed energiunderskud. Kroppen vil ikke have brændstof nok at køre på, ogdine kræfter og dit overskud svinder. Sunde og regelmæssige måltider, der matcher dit aktivitetsniveau, vil give dig energien tilbage.

2. Du mangler vitaminer og mineraler
Mangel på mineraler og vitaminer, f.eks. D-vitamin, kan resultere i træthed og energimangel. Med en varieret kost af bl.a. grønt, kød, fisk, æg og fuldkorn er du dækket godt ind.

3. Du træner for meget
Overtræning gør din krop tung, træt og uoplagt og skyldes, at du ikke restituerer nok i forhold til din træningsmængde. Vil du gerne træne dagligt, så sørg for at variere intensitet og træningsformer, så kroppen kan genopbygge imellem træningspassene.

4. Du sover for lidt
Søvnmangel gør din krop træt og udmattet. Nogenlunde det samme gælder for din hjerne, der også vil mangle skarphed, dømmekraft og overskud. Prioriter din søvn, det er den hurtigste vej til mere energi.

5. Du har for få pauser
Stress øger adrenalinniveauet og sætter kroppen i alarmberedskab. Det gør bl.a. din søvn dårligere og dræner dig for energi. Hvis du fornemmer, at din krop og dit hovedtrænger til en pause, så tag det alvorligt, og giv dig selv et break.

6. Du træner for lidt
Jo mere inaktiv du er jo mere træt og uoplagt bliver du.

Vi er klar til at hjælpe dig med at finde trænings-glæden, du skal bare selv finde ind til os.

#træning #energi #kalorier #forbrænding #vitaminer #mineraler #kost #frugt #grønt #hjerne #søvn #krop #butterflyfitness #fitness #aalborg #nordylland #kvinder #motion

Kærlig hilsen
Mette & Birthe
Photo
Add a comment...

Post has attachment
BUTTERFLY FITNESS ER VIRKELIG
NOGET HELT SÆRLIGT!!!
Efter at Marie af personlige årsager valgte at stoppe med at træne hos Butterfly Fitness, opdagede hun hvor meget Butterfly faktisk betød for hende. Og ikke mindst hvad hun savner
Citat fra Marie:
Ikke bare et nummer
Butterfly Fitness er noget helt særligt! En unik lille perle, hvor skønne og modige kvinder knokler og sveder. Her er du ikke bare et nummer. Her er du en kvinde, som ønsker at komme i form og blive mødt og set, som den du er. Du bliver altid budt velkommen af søde instruktører og trænende kvinder – der er nemlig fokus på det personlige. Du kan komme som du er og du vil føle dig tilpas og velkommen. Træningen er tilpasset den enkelte, og der er som regel altid smil og grin, når vi på skift ligger og roder rundt nede på gulvet og kæmper med at udføre ”sommerfuglen” eller ”regnbuen” – og det er så befriende, og man glemmer lidt at man træner.
Sammenlignet med andre fitnesscentre får du i Butterfly Fitness en følelse af at være noget ganske særligt, som alle værner om og passer godt på!

PS
Tak til Marie for de rosende ord, vi håber at vi ses senere.


KH Birthe.

Hvad synes du er helt særligt hos Butterfly Fitness????

#fitness #kvinder #aalborg #nordjylland #komiform #sommerfugl #regnbue #tak #fitnesscentre #særligt #træning #instruktører #velkommen

Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded