Profile cover photo
Profile photo
Qizink La Aziva
6 followers
6 followers
About
Posts

Post has attachment
Dongeng Bidadari Dikutuk
Sampun lambat ngejomblo, Boed niat bunuh diri anjlog saking jembatan. pas ayun anjlog, ujug-ujug rawuh ibu nyai umuran 70 tahun luwih. Bu Nyai   : 'Arep ape, nong?' Boed : 'Napik dialangi. Kule niki sampun boten manfaat. Pinten wadon gagal nikah sereng kule...
Qizink La Aziva
Qizink La Aziva
bahasajaseng.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
ĒNGGIH BUNDE
Muhammad Rois Rinaldi ĒNGGIH BUNDE Ēnggih Bunde, lēmah puniki lemah lempung dede sēmbrang-sēmbrang kangge nandur pari. —welingi lan kerokot sedawan-dawan galeng pade cukul— Lamun bisuk wong putih rawuh numbasi sios tēkē sios Sēpēlilit, Sabrang, Pēmēngkang, ...
Qizink La Aziva
Qizink La Aziva
bahasajaseng.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Gagal Ngajak Kawin....
Akhire boed duwe pacar. kenalan sing alun2 rong minggu wingi. Boed : 'Nong... engko lamun nikah pengen duwe anak pire.' Pacar Boed : 'Ih... ayang boed kih ngomong apa sih. nikah segala...' Boed : 'Wis lah. kakang mah saiki ore gelem suwe2 pacaran. puegel di...
Qizink La Aziva
Qizink La Aziva
bahasajaseng.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Kopdar Kenalan ning Facebook
  S ewulan kenalan karo wadon ning facebook, Boed ngajak kopdar. rencanane boed pengen dolan ning umah si wadon. Boed langsung inbox ning si wadon. Boed : 'Nong kite arep dolan ning umah si nong.ning endi alamate." Wadon : 'Sing simpang cilegon kah terus ba...
Qizink La Aziva
Qizink La Aziva
bahasajaseng.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Kumpulan Puisi Jawa Serang Encep Abdullah
Encep Abdulla ORE DUWE RAI endas negebelenger keakehen dose tapi gusti pengeran ore bosen-bosen ngegei pintu maafe kite iki menuse ore duwe rai digei ati jaluk jantung kudunemah ditempiling genah sadar sesadar-sadare Pontang , 8
September 2014 GELATI PAHALE...
Qizink La Aziva
Qizink La Aziva
bahasajaseng.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
ING LEBET MASIGIT (Puisi Gol A Gong)
ING LEBET MASIGIT   Karya Gol A Gong     Terjemahan : Iwan Subakti Tiap kula rawuh ning kota Shalate ning Masjid kampung Ngilari pepadaan kula Ari-ari kula diguang mame ning Kali Tak ilari ngangge petane jagad Tekang waktune dipurugi maut. Ing Lebet Masjid ...
Qizink La Aziva
Qizink La Aziva
bahasajaseng.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
CERITA NONG SARIKEM (Puisi Rahmat Helldy HS)
CERITA NONG SARIKEM : sengsara laki, rabi ning arab saudi Cangkrang-cangkrang pring ning adep umah Urip wong wadon ning zaman edan Udu zamane sing edan tapi menusa kang boten waras Tegal waris dadi keris Sawah amba lan lega pegat deduluran Wong wadon ning A...
Qizink La Aziva
Qizink La Aziva
bahasajaseng.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Kumpulan Puisi Cinta
Kumpulan Puisi Cinta
qizinklaaziva.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Angkot Misterius
Ati2 kangge dulur sing ayun numpang angkot sipeng-sipeng. Soale seniki wenten angkot misterius. Pengalaman.wenten sios mahasiswi sekitar jam 11 sipeng numpang angkot sing Kepandean arah Cilegon. Angkot niku kosong. karena saking ngantuk lan boten wenten ang...
Qizink La Aziva
Qizink La Aziva
bahasajaseng.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Pasien RSJ Kabur sing Penjara
ceritane ane loro pasien RSJ sing lagi nyusun rencana arep kabur saking RSJ.  Iki rencanane : 1. Melayu ning lawang gerbang 2, Nonjoki penjage lawange sampe pingsan 3. Ngebuke pakse lawang gerbang keloro wong iki lngsung ngelakoni rencanane, melayu ning ger...
Qizink La Aziva
Qizink La Aziva
bahasajaseng.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded