Profile

Cover photo
asma langit
Works at Asma-Felt-Box
Attended KUSTEM
Lives in Kuantan
8,253,200 views
AboutPostsPhotosVideos+1's

Stream

asma langit

Shared publicly  - 
 
New :Alat Jahitan : Gunting Biasa
Salam.. Barang yang dah lama masuk tapi tidak diperkenalkan.. GUNTING TAJAM Gunting ni saya guna untuk potong benda-benda yang detail. Contohnya huruf2 yang kecik, bunga, bintang, dan objek kecik dan detail seperti mulut, mata dan lain-lain sebagainya.. Gun...
 ·  Translate
handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons
1
Add a comment...

asma langit

Shared publicly  - 
 
handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons
1
Add a comment...

asma langit

Shared publicly  - 
 
Continue working on my projek aulia.. Tahun depan agaknya siap. Haha..

#projekaulia #wip #workinprogress #craft #handmade #feltcraft #craftroom #felt #crafter #malaysiancrafter #myhobby #custommade #onlineshop 
 ·  Translate
1
Add a comment...

asma langit

Shared publicly  - 
 ·  Translate
1
Add a comment...

asma langit

Shared publicly  - 
 
Projek Krocet Pertama Bahagian Dua
Salam.. Saya dalam proses menyiapkan projek crochet pertama saya.. Sebenarnya projek yang betul2 pertama korang boleh tengok kat entry  http://asma-felt-box.blogspot.com/2015/05/crocheting-my-new-hobby-maybe.html Selepas siap projek pertama tu, timbul idea ...
 ·  Translate
handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons
1
Add a comment...

asma langit

Ping Entri  - 
 
handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons
2
Add a comment...

asma langit

Shared publicly  - 
 
Sewing : My very First Simple Black Pants
Salam.. Yay! Setelah lama bertangguh akhirnya saya berjaya jugak jahit my first pants.. Tahniah kepada saya! tiup buih sabun sambil melompat riang Comel tak? Abaikan kain saya tu. Angin tiup kuat pulak.. Saya ada sepasang seluar ni, tapi tertinggal kat ka...
 ·  Translate
handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons
1
Add a comment...

asma langit

Shared publicly  - 
 
Macam mana kalau nama saya ialah Tuan Nor Asmah Binti Tuan Aziman? 
Adakah saya akan jadi lebih lemah lembut dan cantek seperti ibu dan ibu saudara saya?

tetibe terpikir bila tengok nama sepupu semuanya Tuan - dan mereka semua cantek dan lemah lembut
 ·  Translate
1
asma langit's profile photo
2 comments
 
Rindu zaman internet dimana identity kita menjadi rahsia.. 
 ·  Translate
Add a comment...

asma langit

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

asma langit

Shared publicly  - 
 
(Almost) Complete Polyester Felt Set 30 Warna!
Salam.. Sape yang dah baca facebook tu dah dah paham la apa yang nak saya khabarkan harini.. Siap pun kemas bilik felt. Yay! Hampir complete felt keras 30 colours Kenapa hampir? Sepatutnya dah complete dah;  tapi satu colour supplier tak masukkan.. Dia pegi...
 ·  Translate
handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons
1
Add a comment...

asma langit

Shared publicly  - 
 
Nak warna apa? sila pilih.. ^^ Order kat asma-felt-box. com

atau whatsapp 0139325870 (whatsapp kene tunggu saya online baru reply. Jd drop je message ya)

kalo nk cepat direct order kat website asma-felt-box.com . Selepas byr, terus hantar bukti transaksi ke whatsapp atu email. byr sblm pukul 12 tghari akan pos hari yg sama.

saya pos brg setiap hari kecuali sabtu n ahad

happy crafting

#felt #polyfelt #polyesterfelt #feltkeras #kainfelt #feltmurah #asmafeltbox #feltmeter #craft #feltcraft #kraf #feltkeras #bahankraf #craftsupplyonline #onlineshop #onlinecraftshop
 ·  Translate
1
Add a comment...

asma langit

Shared publicly  - 
 
Sampai pun poly felt bergulung2. Sape nak beli bermeter2 bgtau je ya. Banyak ni..

P/s: Nak jimat lg? Order kat asma-felt-box.com lebih rm100 dan dpt free postage via #poslaju. 8 meter je dh sampai rm100. :)

#felt #polyfelt #polyesterfelt #feltkeras #feltmeter #felt1meter #freeshipping #bahankraf #craftsupply #craft #feltcraft #kainfelt #asmafeltbox #belionlinemalaysia #kedaikrafonline 
 ·  Translate
1
Add a comment...
People
Education
  • KUSTEM
    MArine Biology
Basic Information
Gender
Female
Looking for
Friends, Networking
Relationship
Married
Other names
Asma
Story
Tagline
Sew with Heart.. ^_^
Introduction
Isteri kepada seorang lelaki budiman. Buat felt craft dan jual felt craft dan bahan-bahannya sekali. Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos via Poslaju ke seluruh dunia. Jom la lepak2 sini.. ^_^

ssm: 002186823-K
Bragging rights
Nocturnal Girl..
Work
Occupation
Crafter
Skills
Crafting
Employment
  • Asma-Felt-Box
    Crafter, 2010 - present
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Kuantan
Links
Contributor to
asma langit's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
New : Alat jahitan : Roda Surih dan Kertas Karbon | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Transcendence | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Crocheting : My New Hobby Maybe.. | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Can I go to Bollywood Film Exhibition.. Please... | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

My first Crochet Project. | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Mekap Blog | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

We are back! | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Keje Hari ini.. | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Cara nak buka e-book (compressed file) | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Website Saya Hilang.. :( | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

| Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

New Craft Material : Cotton Ribbon yang Comel! | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

HTC Desire 620G Dual Sim Smartphone launched in India for Rs.15,900
www.the-area51.com

November 16, 2014 Today in an event held by HTC in New Delhi, HTC announced their stunning HTC De... Read Post

Online Charity Shop : Membeli sambil Menderma | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

On9 Charity Shoppe
jualanamalbanjir.blogspot.com

Item, Keyboard Sticker (Pink Rose). Harga, RM 9.00. Maklumat, Pelekat papan kekunci (keyboard sticker) bercorak bunga ros merah jambu. Menye

Cara Membelai Kucing | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Azam 2015 | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Keychain Plastic Frame | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

New Item : Brads 5mm Colourful High Quality | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

New Home | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons