Profile

Cover photo
Kaklong
Works at Asma-Felt-Box
10,407,234 views
AboutPostsCollectionsPhotosYouTube+1's

Stream

Kaklong

Shared publicly  - 
 
DOWNLOAD PERCUMA : AKAUN BISNES YANG SIMPLE
Salam.. Jumaat lepas dapat request camana nak buat akaun bisnes? SAya pernah tulis dengan detail dalam entry ni :  http://asma-felt-box.blogspot.my/2011/09/simplest-way-to-manage-your-small.html Yang takde knowledge akaun bole baca kat link tu.. Saya takde ...
 ·  Translate
handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons
1
Add a comment...

Kaklong

Shared publicly  - 
 
Pegboard Pelbagai Saiz dan Bentuk untuk Pixel Beads Craft
Salam.. BArang baru! BArang baru! Pixel Beads lovers mesti kenal apa benda ni.. Pegboard yang saiz besar dah sampai! Ada bentuk segiempat, bulat dan heksagon. Yang segiempat tu boleh cantum-cantum untuk korang buat craft sebesar pintu.. Ada juga dua bentuk ...
 ·  Translate
handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons
1
Add a comment...

Kaklong

Shared publicly  - 
 
Velcro Putih
Salam.. Barang baru.. barang baru.. Velcro hitam dah ada kawan, iaitu velcro putih yang baru je masuk dalam kedai.. Harganya masih sama RM2/meter.. Velcro ni digunakan untuk menggantikan butang atau zip untuk fasten pada pouch, purse, casing. Selain tu kora...
 ·  Translate
handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons
1
Add a comment...

Kaklong

Shared publicly  - 
 
Cabaran 30 Hari 9 : 5 Lelaki yang Menarik Perhatian Anda
Salam... Harini nak buat  Cabaran 30 Hari  yang ke-8 pulak.. Cabarannya berbunyi :  5 Lelaki yang Menarik Perhatian Saya Memandangkan korang dah terbaca nama2 lelaki tersebut di entry yang saya terpublish haritu, jadi macam tak saspen dah kan.. TAk saspen p...
 ·  Translate
handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons
1
Add a comment...

Kaklong

Shared publicly  - 
 
handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons
1
Add a comment...

Kaklong

Shared publicly  - 
 
Nak let go #emas  
Ada #goldbar   #goldcoin  dan #dinar  

Cekidaut!
 ·  Translate
handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons
1
Add a comment...

Kaklong

Shared publicly  - 
 
We are Back!
Salam... Uuuu.. lamanya cuti... Maaf, saya balik lewat sket atas sebab-sebab yang tidak dapat dielakkan.. So, we are back to business.. Berita happy! FELT LEMBUT DAH RESTOCK! Yippi! Kini 26 warna dah ada.. Dan warna hitam putih dah restock banyak2.. Hebat k...
 ·  Translate
handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons
1
Add a comment...

Kaklong

Shared publicly  - 
 
Sepit rambut warna warni
Salam.. Sepit rambut plastik dah sampai. Harga masih sama lagi.. RM4 untuk 10pcs. Mixed colour Order cam biasa kat website.. Tak pun whatsapp je ya.. Wassalam..
 ·  Translate
handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons
1
Add a comment...

Kaklong

Shared publicly  - 
 
Carta warna kain felt
Salam.. Dah buat felt colour chart yang baru.. Kaler polyester felt. Koda masih sama, warna pun masih sama.. Kaler mint tu memang tak available. Saya rancang nak masukkan nanti.. Tapi lambat lagi kot. Hehehe... Yang ni pula untuk felt lembut Warna masih sam...
 ·  Translate
handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons
1
Add a comment...

Kaklong

Shared publicly  - 
 
#crochet   #pouch  untuk Mr. Tabby!
 ·  Translate
handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons
1
Fiza _Minecraftgirl's profile photo
 
wow...sis...lawanyeeeeee.......
Add a comment...

Kaklong

Shared publicly  - 
 
 ·  Translate
1
Add a comment...

Kaklong

Shared publicly  - 
1
Add a comment...
Kaklong's Collections
Work
Occupation
Craft Maker, Blogger
Skills
Crafting
Employment
  • Asma-Felt-Box
    Crafter, 2010 - present
Links
YouTube
Contributor to
Story
Tagline
Felt Craft Forever
Introduction
Hai, saya Asma. Keje saya membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan kraf ni sekali. Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia. Tiada self pick-up dan COD.

Waktu urusniaga: 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu dah Ahad
Pos barang: 4 ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju

Whatsapp: 0148492746
ssm: 002186823-K

Bragging rights
Nocturnal Girl..
Basic Information
Looking for
Friends, Networking
Relationship
Married
Other names
Asma
Kaklong's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
Crochet Pouch untuk Tablet | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Let go Emas | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Crochet Project : Phone Cozy | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Shopping Terus dari Blog! | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Beads Bracelet | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Craft Supply : Dust Plug | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Update Craft Supply : RIbbon Polkadot | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Starter Pack Pixel Craft | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

New: Alat Jahitan : Penetas aka Seam Ripper | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Pixel Craft Idea (and for Sale) | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Pixel Beads Colour Update! | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

July Facebook Giveaway | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Update : Felt Kit dah tukar sikit | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Plastic Buttons Plier | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Didik Anak untuk Bekerja dan Berniaga | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Apakah Craft Supply yang Anda Perlukan? | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Tanam Sendiri Sayur | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Voucher RM30 | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

New : Half Pearl Warna Warni | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons