Profile

Cover photo
asma langit
Works at Asma-Felt-Box
Attended KUSTEM
Lives in Kuantan
5,601,934 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

asma langit

Shared publicly  - 
 
SAya tak berapa faham la Google+ ni.. Tapi teringin nak aktif kat sini.. 
 ·  Translate
1
Add a comment...

asma langit

Shared publicly  - 
 
FELT LEMBUT BESAR
Salam.. Sabtu dan Ahad lepas saya rajin tau... Tapi malangnya ia menjadikan saya kembali nocturnal... Waaaaaa.. T__T Camana ni....? Sabtu dan Ahad lepas, selain berjalan-jalan bersama suami tercinta, saya menghabiskan masa memotong acrylic felt. Ini la anta...
 ·  Translate
1
asma langit's profile photoPuTeri SArah's profile photo
4 comments
 
Sama2...
Diskaun 3% tu utk sape2 yg beli kat asma-felt-box.com
Cuma masukkan perkataan DISKAUN kat ruangan coupon time checkout nanti..
Free shipping utk pembelian RM100 ke sluruh Malaysia termasuk Sabah
dan Sarawak...

Mekasih tau..
Buat cantek2 ya.. ^_^
 ·  Translate
Add a comment...

asma langit

Shared publicly  - 
 
Bisnes Online - Mengekalkan Bisnes
Salam... Buka kedai dah... Promote pun dah... Sekarang, apa yang perlu dibuat untuk memajukan bisnes kecik ni; atau bagaimana nak kekalkan bisnes ni supaya tak jatuh atau hilang ditelan zaman... SET TARGET Set target harian, bulanan, tahunan dan sebaiknya a...
 ·  Translate
1
Add a comment...

asma langit

Shared publicly  - 
 
SAFETY EYES
Salam.. Eh, ada lagi craft supply yang belom update rupanya: DOLL EYES 10MM RM1.70/10pcs DOLL EYES 12MM RM2.00/10pcs Doll eyes ni fungsinya sama macam brads.. Untuk buat mata pada craft seperti anak patung dan plushies. Cuma bentuknya tu timbul dan nampak l...
 ·  Translate
1
Add a comment...

asma langit

Shared publicly  - 
 
Tutorial: Ladybug Felt Keychain (video)
Salam... Seperti yang dijanjikan kepada Kinah dalam 2 tahun yang lepas, akhirnya saya buat tutorial caman nak jahit keychain ladybug... Maaf la sebab lambat sangat... Puncanya ialah tak teringat, dan bila teringat time tu tak free... Dalam video ni saya tun...
 ·  Translate
1
Nor Azimah's profile photoasma langit's profile photo
3 comments
 
Tqvm..video tu sngt2 membantu..
 ·  Translate
Add a comment...

asma langit changed her profile photo.

Shared publicly  - 
 
Testing.. Tak pasti apakah yang sedang saya lakukan... :P
 ·  Translate
1
Add a comment...

asma langit

Shared publicly  - 
 
HAPPY RIBBONS PACK!!!
Salam... Ada 2 ribbon baru dah sampai... Dan saya paketkan 5 ribbon dalam 1 paket... HAPPY RIBBON PACK namanya... Sebab hepi je tengok.. Hohoho... HAPPY RIBBON PACK 5 corak; 1 meter setiap corak saiz 9mm Harga: RM6.00/pek Kalo nak beli satu-satu pun bole. A...
 ·  Translate
1
Add a comment...

asma langit

Shared publicly  - 
 
Bisnes Online - CARA BERNIAGA ONLINE
Salam... Orait, jom sambung perkongsian semalam.. Yang semalam punya dah settle, ni dah masuk bab lain.. Sape yang tak baca semalam, bole tengok entry semalam ya... CARA MULA BERNIAGA ONLINE Nak start berniaga online mudah je.. Yang tak mudah ialah nak buat...
 ·  Translate
1
Add a comment...
Work
Occupation
Crafter
Skills
Crafting
Employment
  • Asma-Felt-Box
    Crafter, 2010 - present
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Kuantan
Links
Contributor to
Story
Tagline
Sew with Heart.. ^_^
Introduction
Isteri kepada seorang lelaki budiman. Buat felt craft dan jual felt craft dan bahan-bahannya sekali. Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos via Poslaju ke seluruh dunia. Jom la lepak2 sini.. ^_^
Bragging rights
Nocturnal Girl..
Education
  • KUSTEM
    MArine Biology
Basic Information
Gender
Female
Looking for
Friends, Networking
Relationship
Married
Other names
Asma