Profile

Cover photo
asma langit
Works at Asma-Felt-Box
Attended KUSTEM
Lives in Kuantan
10,173,589 views
AboutPostsCollectionsPhotosYouTube+1's

Stream

asma langit

Shared publicly  - 
 
Encik Sailorpos
Salam... Tengok apa saya buat... takmo gi keje.. Apa yang dah saya buat pada Encik Sailorpos sampai dia takde mood nak gi keje harini? Owh.. Monday Blues.... :P Erm.. malasnya nak pi keje.. Jangan begitu Encik Sailorpos.. Isnin ialah hari yang baik.. Kan da...
 ·  Translate
handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons
1
Add a comment...

asma langit

Shared publicly  - 
 
Makluman
Pos sebelom 29hb , barang akan dapat sebelom raya Pos selepas 29hb , barang akan dapat selepas raya Info dari akak Poslaju
 ·  Translate
1
Add a comment...

asma langit

Shared publicly  - 
 
Ketupat Felt Charm
RM15   (include postage) Lebaran akan kunjung tiba tak lama lagi.. Selain tempan baju raya yang lain dari yang lain; apa kata hias phone korang dengan ketupat charm yang rare ni baq hang... Camana nak hias? Kat hujung ketupat mini ni, ada plug dan korang cu...
 ·  Translate
handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons
1
Add a comment...

asma langit

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

asma langit

Shared publicly  - 
 
Work in Progress
Salam.. Work in Progress.. Erm.. malas nak tulis apa2 sebab puasa..  (mengadanya budak ni..) Wassalam..
 ·  Translate
handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons
1
Add a comment...

asma langit

Shared publicly  - 
 
Dah ubah sket. Okay tak mcm ni..
Senang nk godek.. ^_^

#kedaikraf #felt #buttons #alatjahitan #ribbons 
1
Add a comment...

asma langit

Shared publicly  - 
 
Crochet Pattern : Owl Plush
Salam.. Saya dah berjaya siapkan satu lagi owl crochet plush yang macam haritu .. Cuma kali ni telinga tu saya adjust balik.. Jadi tak? Ni versi perempuan tau.. Tu yang ada eyelashes tu.. Nak share patter ni untuk korang cuba pulak.. Ini simple2 je tau.. As...
 ·  Translate
handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons
1
Add a comment...

asma langit

Shared publicly  - 
 
Payment System Upgraded!
Salam... Berita gembira! Kini korang tak perlu lagi guna IBG atau Instant Transfer bile order brg kat asma-felt-box.com Kejap..kejap.. Apa tu IBG? Apa tu Instant Transfer? IBG dan Instant TRansfer tu berlaku apabila korang ada bank lain selain Maybank, CIMB...
 ·  Translate
handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons
1
Add a comment...

asma langit

Shared publicly  - 
 
RM12 (free postage) Lebaran akan kunjung tiba tak lama lagi.. Selain tempan baju raya yang lain dari yang lain; apa kata hias phone korang dengan ketupat charm yang rare ni baq hang... Camana nak hias? Kat huj...
1
Add a comment...

asma langit

Shared publicly  - 
 
Tutorial : Cara Nak Kecilkan Link - url -
Salam.. Korang mesti biasa tengok link yang pendek2, kecik kementoto dan huruf dia mcm takde apa2 makna.. Bila tekan, laaaa.. rupa2nya blog kawan-kawan korang je pun.. Ingatkan apa la tadi.. Kus semangat... Pastu tengok balik url dia kat atas tu eh lain pul...
 ·  Translate
handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons
1
Add a comment...

asma langit

Shared publicly  - 
 
#kapas aka #fiber utk kraf.
RM3/100g; RM26 sekilo..

Takde kat website sbb kos posnya lain..

Whatsapp 0183798330
 ·  Translate
1
Add a comment...

asma langit

Shared publicly  - 
 
JARUM JAHIT PLASTIK UNTUK CROCHET
Salam... Barang baru.. barang baru... Alaaa. dah tertunjuk semalam.. Tak saspen dah la.. Barang baru kali ni ialah : JARUM JAHIT PLASTIK UNTUK CROCHET Sebenarnya saya pun tak tau nama jarum ni.. Kalo tulis jarum crochet, nampak macam jarum untuk mengait.. J...
 ·  Translate
handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons
1
Add a comment...
asma's Collections
People
Education
  • KUSTEM
    MArine Biology
Basic Information
Gender
Female
Looking for
Friends, Networking
Relationship
Married
Other names
Asma
Story
Tagline
Sew with Heart.. ^_^
Introduction
Hai, saya Asma. Keje saya membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan kraf ni sekali. Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia. Tiada self pick-up dan COD.

Waktu urusniaga: 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu dah Ahad
Pos barang: 4 ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju

Whatsapp: 0148492746
ssm: 002186823-K

Bragging rights
Nocturnal Girl..
Work
Occupation
Crafter
Skills
Crafting
Employment
  • Asma-Felt-Box
    Crafter, 2010 - present
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Kuantan
Links
Contributor to
asma langit's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
Crochet Project : Phone Cozy | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Shopping Terus dari Blog! | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Beads Bracelet | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Craft Supply : Dust Plug | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Update Craft Supply : RIbbon Polkadot | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Starter Pack Pixel Craft | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

New: Alat Jahitan : Penetas aka Seam Ripper | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Pixel Craft Idea (and for Sale) | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Pixel Beads Colour Update! | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

July Facebook Giveaway | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Update : Felt Kit dah tukar sikit | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Plastic Buttons Plier | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Didik Anak untuk Bekerja dan Berniaga | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Apakah Craft Supply yang Anda Perlukan? | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Tanam Sendiri Sayur | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Voucher RM30 | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

New : Half Pearl Warna Warni | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Butang BUnga Sakura | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Butang Bungkus aka COver Buttons | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons