Profile

Cover photo
asma langit
Works at Asma-Felt-Box
Attended KUSTEM
Lives in Kuantan
7,802,813 views
AboutPostsPhotosVideos+1's

Stream

asma langit

Shared publicly  - 
 
Craft Supply : Baby Head Band Getah Kait
Salam... Siapa yang request hair accessories utk baby dan toddler tu..? Dah sampai dah... Suka tak..? STRETCHABLE BABY HEAD BAND  Saiznya 15x7cm Elastic dan stretchable. Jenis kain bergetah. Sesuai utk saiz kepala bayi dan toddler.. Orang dewasa sila jangan...
 ·  Translate
handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons
1
Add a comment...
1
Add a comment...

asma langit

Shared publicly  - 
 
Update tentang Keychain Ring
Salam.. Kepada korang yang selalu beli keychain ring dari asmafeltbox, sila baca entry ni sampai abes. Entry ni sangat penting. Ini adalah 2 jenis keychain yang saya jual Yang kiri tu saiz 22mm dan yang kanan tu 25mm Setiap keychain ni didatangkan bersama d...
 ·  Translate
handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons
1
Add a comment...

asma langit

Shared publicly  - 
 
Jom order #bahankraf seperti #felt #butang #feltkit #brooch #hairclip #cekak #ladybug #ribbon #safetyeyes #brads #beadahuruf #halfpearl #jarum #benang #loceng #plastikberpelekat #eyelet #velcro #gamuhu #zip

Order direct kat asma-felt-box.com utk menikmati #rewardpoint yg bole ditebus pd next order dan #pospercuma utk pbelian rm100 ke atas

Website ni ada #mobileversion, senang sangat nak view kat smartphone
 ·  Translate
1
Syaz Afi's profile photoasma langit's profile photo
2 comments
 
Waalaikummussalam. Terima kasih. Saya jual jenis polyester (keras) berketebalan 1.2-1.3mm. Dan jenis acrylic (lembut mcm kapas), 2.0mm..

Warna dan saiz bole tgk kat blog saya atau kat website asma-felt-box.com. jom la buat felt craft. Memang syok.. ^^
 ·  Translate
Add a comment...

asma langit

Shared publicly  - 
 
We are back!
Salam.. Hai, rindu saya tak? hehe.. Cuti Tahun Baru Cina dah abes, dan saya tak sabar nak kembali bekerja. Sebahagian email dah direply tadi dan jap lagi nak sambung reply yang lain. Tghari nanti saya akan packing semua order dan poskannya dalam pukul 4 pet...
 ·  Translate
handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons
1
Add a comment...

asma langit

Shared publicly  - 
 
New Craft Supply : Cekak Pelbagai Warna
Salam.. Semalam cekak hitam kan? Harini pun cekak lagi. Tapi bukan hitam punya.. Kalerful punya cekak rambut berwarna-warni 0.5cm 0.5 cm tu ialah lebar cekak ni Setiap pek mengandungi 6 warna seperti di atas Nak order? Sila direct order kat  http://asma-fel...
 ·  Translate
handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons
1
Add a comment...
In her circles
35 people

asma langit

Shared publicly  - 
 
Craft Supply : Hair Barrette
Salam.. Sebelom nak reveal bahan kraf yang baru masuk kedai harini, saya nak luahkan perasaan sket bole tak?  Bole la.. Bole la.. Ada 2 minggu je lagi tapi keje bertimbun2. Konon nak pulun buat keje hari Sabtu, tapi pegi ajak Cik Abang jalan2 kat mall sampa...
 ·  Translate
handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons
1
Add a comment...

asma langit

Shared publicly  - 
 
Kami mula guna split ring utk hujung keychain tu utk elakkannya tercabut. Lebih secure. Harga pun murah. rm1.70/10pcs keychain.

Terjah ke asma-felt-box.blogspot.com utk maklumat lanjut.

Order direct kat asma-felt-box.com
 ·  Translate
2
Add a comment...

asma langit

Shared publicly  - 
 
3 Minggu Lagi
Salam.. 3 Minggu lagi saya akan pulang ke kampung dalam tempoh yang sangat lama.. Saya bajet-bajet 2 bulan, tapi ada yang minta 3 4 bulan camtu.. Mana bole.. Saya tak bole berjauhan dengan Mr. Wolverine.. Rindu... @_@ Tapi Mr. Wolverine macam okay je.. Takd...
 ·  Translate
handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons
1
Add a comment...

asma langit

Shared publicly  - 
 
I need good blogs to read, to motivate me blogging

*betul ke ayat ni? BI dah berkarat.. :( 
 ·  Translate
1
Add a comment...

asma langit

Shared publicly  - 
 
Cuti Sat
Salam.. Start esok saya cuti selama seminggu. Nak melawat adik yang bakal melahirkan anak kedua nanti Bole order macam biasa kat website dan akan saya poskan pada 23hb Feb nanti. Wassalam
 ·  Translate
handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons
1
Add a comment...
People
In her circles
35 people
Education
  • KUSTEM
    MArine Biology
Basic Information
Gender
Female
Looking for
Friends, Networking
Relationship
Married
Other names
Asma
Story
Tagline
Sew with Heart.. ^_^
Introduction
Isteri kepada seorang lelaki budiman. Buat felt craft dan jual felt craft dan bahan-bahannya sekali. Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos via Poslaju ke seluruh dunia. Jom la lepak2 sini.. ^_^

ssm: 002186823-K
Bragging rights
Nocturnal Girl..
Work
Occupation
Crafter
Skills
Crafting
Employment
  • Asma-Felt-Box
    Crafter, 2010 - present
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Kuantan
Links
Contributor to
asma langit's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
We are back! | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Keje Hari ini.. | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Cara nak buka e-book (compressed file) | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Website Saya Hilang.. :( | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

| Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

New Craft Material : Cotton Ribbon yang Comel! | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

HTC Desire 620G Dual Sim Smartphone launched in India for Rs.15,900
www.the-area51.com

November 16, 2014 Today in an event held by HTC in New Delhi, HTC announced their stunning HTC De... Read Post

Online Charity Shop : Membeli sambil Menderma | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

On9 Charity Shoppe
jualanamalbanjir.blogspot.com

Item, Keyboard Sticker (Pink Rose). Harga, RM 9.00. Maklumat, Pelekat papan kekunci (keyboard sticker) bercorak bunga ros merah jambu. Menye

Cara Membelai Kucing | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Azam 2015 | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Keychain Plastic Frame | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

New Item : Brads 5mm Colourful High Quality | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

New Home | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Jamu Susuk Dara | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Poly fiber for stuffing - aka KAPAS | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

New Item: Jarum Jahit | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

PESTA LELONG ONLINE : Mencari Pemilik Barang Pre-loved | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

New Item: Wood Buttons Bear Face | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Beads Bentuk Kipas | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons