Profile cover photo
Profile photo
Asma
Felt Craft Forever
Felt Craft Forever
About
Asma's posts

Post has attachment
Public
Tutorial : Easy Felt Flower Brooch
Salam.. Nak buat felt brooch macam ni? Felt flower brooch Ni adalah salah satu best seller asma-felt-box. Terutama masa musim kenduri, annual dinner dan akhir tahun macam tu.. Dorang order untuk majlis sebagai corsage pasukan atau pun tuan rumah.. Ada reque...

Post has attachment
Public
Bebel sikit...
Salam.. Woahhh.. What a week... Rasa macam perlu rehat yang panjang... Tapi kan, pending order tu sapa nak kerjakan... Hohoho.. Kerja pun tergendala sikit gara2 website.. MAcam disaster sangat kan.. Tapi bila look at the bright sight; masalah ni telah buatk...

Post has attachment

Post has attachment
Public
Shopping Cart ASMA-FELT-BOX dah ready.. ^_^
Salam... Website baru telah berjaya dibina.. Yay! Korang boleh layari kat link yang sama iaitu asma-felt-box.com Website ni saya kecikkan sikit, contohnya felt tu kornag boleh terus pilih saiz dan warna dalam 1 link je. Tak banyak link sepeti sebelom2 ni.. ...

Post has attachment

Post has attachment
Public
Quick Update : Website yang hilang
Salam... Huuuuu... Ingat tak kes website hilang haritu? Saya contact moderator dan beliau slow betul nak jawab. Setiap kali tanya, 24jam kemudian baru jawab. Walaupun begitu, beliau dah cuba restore backup yang ada tapi tak berkesan.. Kemudian restore pula ...

Post has attachment
Public
Tutorial Kraf MUdah : Brooch BUnga Perler Beads
Salam.. Harini nak tunjuk video tutorial yang simple juga.. Sesuai untuk korang yang nak buka booth kat sekolah atau kolej; nak tambah2 barang kat gerai jualan.. Cara buat senang sangat dan cepat pula tu.. Video ni pun tak sampai 3 minit... Selamat berkraf!...

Post has attachment

Post has attachment
Public
Website Hilang!!!
Salam.. Malam tadi saya cuba update version website asma-felt-box.com Malangnya hanya kerana tersilap beberapa setting (yang tersangat penting), website tu terus tak dapat view.. Dan malang lagi full backup yang saya download tak dapat restore.. Rasanya mod...

Post has attachment
Public
Printable Kalendar 2017
Salam.. Memandangkan tahun ni saya lupa nak tempah kalendar untuk customer tersayang; maka kene tebus balik la kan.. Hew hew.. Semalam saya dah create kalendar 2017 dan print satu contoh.. Nak tengok tak.. Kiyut tak... Ini pula muka penuhnya untuk 12 bulan....
Wait while more posts are being loaded