Profile cover photo
Profile photo
Asma
Online Felt Craft Supplier Malaysia
Online Felt Craft Supplier Malaysia
About
Asma's posts

Post has attachment
Public
Kos Pos yang Lebih Murah
Salam. Ada satu lagi upgrade yang kitorang dah buat kat website ASMA-FELT-BOX.COM Sebelum ni semua order saya pos menggunakan perkhidmatan Poslaju kan. Amik masa sehari dua je dah sampai. Ada juga sampai selepas 3 hari, tapi tak banyak; dan ia berlaku pada ...

Post has attachment
Public
Update Kedai : Borang Pengesahan Bayaran
Salam.. Harini nak tunjuk Borang Pengesahan Bayaran ataupun saya pendekkan namanya kepada Slip Bayaran yang baru. Ya, slip bayaran ni dah upgraded. Borang Pengesahan Bayaran yang Baru Selepas order dan buat pembayaran, korang terus klik "SLIP BAYARAN" yang ...

Post has attachment
Public
Video : Timelapse PErler Beads Making Hamtaro
Salam.. Siapa yang follow saya kat facebook pasti dah tengok video timelapse saya buat perler beads hamtaro Hamtaro ni one of my favorite zaman remaja dulu.. Comel sangat.. Pada hari Ahad haritu, saya buat hamtaro ni sekeping.. Tak sabar nak bagi siap.. Lep...

Post has attachment
Public
Pengumuman Cuti
Salam. Saya nak balik raya minggu.. Huhu.. Orang lain dah abes beraya, kita baru nak balik. Oleh itu dimaklumkan pos terakhir ialah pada RABU (5hb July). Khamis saya balik kampung sehingga Selasa minggu depan. Pos seterusnya ialah pada RABU minggu depan (12...

Post has attachment
Public
Selamat kembali ^_^
Salam.. Selamat kembali bekerja/bersekolah. Camana raya? Banyak dapat duit raya? Sebulan juga saya berehat, tak aktif sepanjang Ramadhan, namun begitu order kain felt dan craft supply lain masih juga pos setiap hari. Cuma order handmade sahaja la yang ditut...

Post has attachment
Public
Salam Aidilfitri


Post has attachment
Public
Projek Crochet Bag Raya 2017
Salam Esok raya! Esok raya! Namun begitu saya tak beraya :( Kitorang beraya kat rumah je pagi tu dan kemudian jalan-jalan dengan pakai baju raya, Hahaha.. Okay la kan dari tak ada. Sepanjang bulan Ramadhan ni, saya dah plan nak jahit baju raya. Tapi bila ta...

Post has attachment

Post has attachment
Public
Craft Tutorial : Cara Buat Charm dari Plastic Shrink
Salam... Tak lama dah nak raya kan.. Kitorang tak balik raya, lepas raya nanti baru balik. Sob.. sob... Raya kali ni saya nak pakai DIY jewellery. Fikir punya fikir akhirnya saya buat loket dinosaur dari Plastic Shrink Mula-mula nak buat Pusheen, tapi warna...

Post has attachment
Public
Baru : Polkadot Ribbon warna Purple
Salam.. Ribbon polkadot purple dah betukar warna. Kalau sebelum ni warnanya ala-ala pastel gitu, kali ni kita bagi masuk warna purple gelap sikit. Yummy! polkadot ribbon purple Kini polkadot ribbon ada 10 warna kesemuanya. 10 warna polkadot ribbon Cantik ka...
Wait while more posts are being loaded