Profile

Cover photo
asma langit
Works at Asma-Felt-Box
Attended KUSTEM
Lives in Kuantan
8,690,622 views
AboutPostsPhotosVideos+1's

Stream

asma langit

Shared publicly  - 
 
Merdeka No Sew Simple Project Video
Salam.. Selamat Hari Merdeka. HAri ni last day utk korang menyertai "Video Contest" saya yang tiada sambutan tu.. Hemo hemo hemo... Apa la korang ni.. Buat contest simple pun tak nak join.. Ada lebih 400 subscribers.. Mana ntah dorang pegi.. Takpe la orang ...
 ·  Translate
handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons
1
Add a comment...

asma langit

Shared publicly  - 
 
Merdeka No Sew Simple Project Video
Salam.. Selamat Hari Merdeka. HAri ni last day utk korang menyertai "Video Contest" saya yang tiada sambutan tu.. Hemo hemo hemo... Apa la korang ni.. Buat contest simple pun tak nak join.. Ada lebih 400 subscribers.. Mana ntah dorang pegi.. Takpe la orang ...
 ·  Translate
handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons
1
Add a comment...

asma langit

Shared publicly  - 
 
Kerja Hujung Minggu
Salam.. Pada Sabtu dan Ahad yg lepas Cik Abang telah dikehendaki OT selama 16 jam.. MAka Cik Adik ni terpaksa keseorang selama 16 jam tu.. Tak pe lelaki kuat kerja sangat seksi.. <3 Disebabkan Cik Abang keje, Cik Adik mana bole kalah.. Oleh itu Cik Adik men...
 ·  Translate
handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons
1
Add a comment...

asma langit

Shared publicly  - 
 
Korang yg takde whatsapp, takde fesbuk dan takde email, bole tnya2 soalan direct kat website asma-felt-box. com.

Kat laptop bole, kat tab bole, kat phone pun bole (jgn pulak guna nokia 3310, memang ler takleh).

Cer tngok gambo kat bawah ni, kat bahagian bawah kanan screen korang tu ada "chat" kaler oren. Klik je situ utk start tanya soklan.

Kami online start pukul 11pg sampai 4ptg (sabtu n ahad kami cuti tau). Time lain, soklan tu akan masuk ke email kami dan akan reply sebaik sahaja online.

Yg ada whatsapp tapi nk chat kat situ pun bole. Tadok hal. Bereh boh.. 
 ·  Translate
1
Add a comment...

asma langit

Shared publicly  - 
 ·  Translate
handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons
1
Add a comment...

asma langit

Shared publicly  - 
 
My 1st ever video contest..
Salam.. Giveaway kat facebook haritu baru je abes kan.. Tahniah kepada pemenang utama yg dapat snap buttons plier tu.. Seronok kan, tak perlu lagi jahit butang kat craft tu.. Kacip je sekali abes citer.. Orait, walaupun GA baru je tamat tapi saya terus nak ...
 ·  Translate
handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons
1
Add a comment...
In her circles
37 people

asma langit

Shared publicly  - 
 
Tinggak beberapa hari lagi.. Nantikan pemenangnya.. ^^
 ·  Translate
1
Add a comment...

asma langit

Shared publicly  - 
 
contest Ayuni Rafila : Merdeka Speed Quiz
Salam.. http://ayunirafilah.blogspot.com/2015/08/contest-merdeka-speed-quiz.html Ayuni rafilah menganjurkan kuiz superb duper pantas sempena hari merdeka yg bakal menjelang tak lama lagi.. Maka saya pun dengan super duper pantas menaip entry ni menggunakan ...
 ·  Translate
handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons
1
Add a comment...

asma langit

Shared publicly  - 
 
Helo everibodi..
#hpstraps dah restock tau.

Dapatkannya kat asma-felt-box.com.
Takpun whatsapp 0148492746

Wasap jgn tak wasap.. ^^

#craftsupply #asmafeltbox #craftstore #onlineshop #bahankrafonline
 ·  Translate
1
Add a comment...

asma langit

Shared publicly  - 
 
Out dulu ya, Nak pi pos barang..
Esok ada pos lagi tau..

Order kat website asma-felt-box .com atau whatsapp 0148492746 (11pg-4ptg) utk craft supply..

Bye, jumpa lg esok.. ^___^
 ·  Translate
1
Add a comment...

asma langit

Shared publicly  - 
 
Packing sampel susu kambing
Salam... Terima kasih kepada yang sudi join my first video contest dalam entry yg lepas.. Setakat ni baru ada 3 orang yg join.. Wooo.. T___T Kenapa ni.. Tak best ke contest tu.. Atau terlalu banyak effort kene buat.. Alaa.. agak2 je.. Naseb2 menang.. Tak gi...
 ·  Translate
handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons
1
Add a comment...

asma langit

Shared publicly  - 
 
#susukambing  for self pickup area #perai   #pulaupinang  .
Yg duk jauh bole pos..

Detail kat sini :
http://asma-felt-box.blogspot.com/2015/08/new-susu-kambing-self-pickup-perai.html
 ·  Translate
1
Add a comment...
People
In her circles
37 people
Education
  • KUSTEM
    MArine Biology
Basic Information
Gender
Female
Looking for
Friends, Networking
Relationship
Married
Other names
Asma
Apps with Google+ Sign-in
  • Avakin Life
  • Hay Day
Story
Tagline
Sew with Heart.. ^_^
Introduction
Isteri kepada seorang lelaki budiman. Buat felt craft dan jual felt craft dan bahan-bahannya sekali. Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos via Poslaju ke seluruh dunia. Jom la lepak2 sini.. ^_^

ssm: 002186823-K
Bragging rights
Nocturnal Girl..
Work
Occupation
Crafter
Skills
Crafting
Employment
  • Asma-Felt-Box
    Crafter, 2010 - present
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Kuantan
Links
Contributor to
asma langit's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
July Facebook Giveaway | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Update : Felt Kit dah tukar sikit | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Plastic Buttons Plier | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Didik Anak untuk Bekerja dan Berniaga | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Apakah Craft Supply yang Anda Perlukan? | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Tanam Sendiri Sayur | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Voucher RM30 | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

New : Half Pearl Warna Warni | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Butang BUnga Sakura | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Butang Bungkus aka COver Buttons | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

ALAT PEMBUAT BUTANG BALUT | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

New : Alat jahitan : Roda Surih dan Kertas Karbon | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Transcendence | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Crocheting : My New Hobby Maybe.. | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Can I go to Bollywood Film Exhibition.. Please... | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

My first Crochet Project. | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Mekap Blog | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

We are back! | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Keje Hari ini.. | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons

Cara nak buka e-book (compressed file) | Asma Felt Box
asma-felt-box.blogspot.com

handmade felt craft dan menjual bahan craft supply seperti keychain pillow phone purse casing brooch buttons ribbons