Profile cover photo
Profile photo
farah zahirah
84 followers
84 followers
About
farah's posts

Post is pinned.Post has attachment
Dah ready nak puasa? Yang ada hutang puasa tahun lepas dah ganti? Risau tak larat nak berpuasa sebab tengah sarat hamil? Macam mana nak bantu anak-anak berpuasa penuh?

SET RAMADHAN SHAKLEE pilihan tepat!

Post has attachment
HI semua

fa dah tukar no ye. untuk pembelian shaklee / cod sekitae Sri Petaling boleh contact / wassap fa di 011 1018 1916

tq :)

Post has attachment
Update Contact Number
Lama sungguh tak jenguk blog ni. Sibuk menguruskan bisness Homemade Balm Auroma Scents :) . Fa nak beritahu yang fa dah tukar contact no ye. Jadi anda yang nak beli Shaklee atau anda yang loyal customer fa yang memang tegar membeli Shaklee dari fa boleh was...

Post has attachment
Auroma Scents Giveaway 2017
Hi all! jom join Giveaway Auroma Scents. Fa sekarang dah ade new brand yang fa bagi nama Auroma Scents. Auroma Scents ni ialah produk homemade yang fa buat sendiri menggunakan 100% bahan semulajadi tanpa bahan merbahaya. Start fa buat oil blend & balm untuk...

Post has attachment
Muka kurang seri? Meh cuba innershine secret oil blend kami :)

Auromascents
0123841916

Post has attachment
Anak batuk teruk? Berkahak? Asma?
Jom baca cara aku handle batuk dengan essential oil
================
RC Essential Oil RM61 (5ml)
Cough Blend by Auroma Scents RM25
0123841916

Post has attachment
namaakufafazahirah.blogspot.my

Tak menyesal tau beli PSK (Premium Starter Kit) Young Living.
Aku jatuh cinta sangat dengan PSK ni ...

Auroma_Scents
0123841916

Post has attachment
FREE Postage untuk Orang-Orang Sri Petaling dan Sekitarnya!
Bulan 12 ni sampai awal bulan 2017 memang masa fa pack sangat. Banyak wedding, banyak kelas & kursus itu ini, banyak family gathering kerja fa ni ulang alik Melaka-KL sebab nak pos si Airis suruh mama jaga so boleh lah fa uruskan hal-hal fa dengan tenang. A...

Post has attachment
Nak buat rawatan gigi murah & puas hati? Jom pergi Klinik Pergigian Kerajaan Alor Gajah 😊 

Post has attachment
Benefit Orange Essential Oil Young Living
Wait while more posts are being loaded