Profile cover photo
Profile photo
Leif Lodahl
338 followers
338 followers
About
Posts

Post has attachment
Kom til Ballerup og bliv min nye kollega. Agil software-udvikler søges til fast stilling i i Digitaliseringssekretariatet.
https://ballerup.emply.net/recruitment/vacancyAd.aspx?publishingId=e75133c7-d39f-4fb4-9884-f462257b9246
Agil software-udvikler
Agil software-udvikler
ballerup.emply.net
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has shared content
‘The longer you use open source, the more you save’
Add a comment...

Post has shared content

Post has shared content

Post has shared content
En hel forfærdelig ulykke på Aalborg Modeljernbane i morges. Hvor et lokomotiv og tre vogne blev afsporet af et støvkorn. Plastik-politiet oplyser at der ikke kom nogen fluer til skade, men efter oprydningen, blev det konstateret at en enkelt model-blomst trods alt var trykket flad.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
http://www.magenta.dk/nyheder/det-er-dumt-vaere-ubeskyttet

Webscanner er udviklet i samarbejde med det kommunale OS2-fællesskab og er en selvbetjeningsløsning, der hurtigt og effektivt scanner for uønskede data og potentielle sikkerhedsbrister i form af eksempelvis CPR-numre, kreditkortoplysninger eller navne, der kan findes i IT-systemer. Webscanner kan installeres på alle typer websites hos offentlige myndigheder såvel som private virksomheder.
Add a comment...

Jeg stemmer NEJ på torsdag.

Det er ikke fordi jeg er imod at dansk politi kan samarbejde med politiet i andre EU-lande. Jeg er faktisk normalt fortaler for øget samarbejde inden for EU. Hvis spørgsmålet var om Danmark skal være med i Europol, så var jeg ikke i tvivl; så blev det et rungende JA. Naturligvis skal politiet have de bedste redskaber i kampen mod internation kriminalitet.

Men det er ikke det vi skal tage stilling til på torsdag.

Det vi skal stemme om er en pakke med 22 ret komplicerede retsakter, som Folketinget altså beder os danskere tage stilling til.

Helt ærligt kan jeg ikke gennemskue konsekvenserne af de mange enkelte punkter som vi skal stemme om. Hvis afstemningen så var en tipskupon, hvor jeg kunne tage stilling til hvert enkelt punkt, så var det en mere ærlig afstemnning. Men politikerne troede at de smart kunne pakke 22 komplicerede spørgsmål ind i en pakke, og så sætte en mærkeseddel på, hvor der står Europol. Jeg bryder mig ikke om at bliver taget i r____.

Vi stemte NEJ til Maastricht-traktaten i 1992 og det tror jeg EU har haft stor nytte af. Jeg bliver stolt, når vi igen siger NEJ, og giver de folkevalgte en tydelig besked om at lytte til "folket".

Med udgangspunkt i at et ja er permanent, men et nej kan fortrydes, må jeg i første runde konkludere, at hvis der bare er et enkelt af punkterne jeg ikke FORSTÅR, så må det blive NEJ.

Næste omgang må så være, at hvis der er bare et af punkterne jeg ikke er ENIG i, så må det blive et NEJ.

Et af de vigtigste spørgsmål i afstemningen er, så vidt jeg har forstået, at vi giver Folketinget mandat til, på et senere tidspunkt, at afgive suverænitet til EU.

Hvis det nu var sådan at jeg generelt havde tillid til politikerne i Folketinget, så kunne vi snakke om det. Jeg har faktisk sjældent haft så LIDT tillid til politikere som netop i disse år, og det gælder hele farvespektret fra rød til blå blok.

Men det gælder jo ikke kun de nuværende medlemmer af Folketinget jeg skal stole på, men Folketinget i al fremtid.

Specielt de kampagner jeg har set fra ja-siden, synes jeg ligger langt under et sagligt niveau. Det mere end insinueres, at stemmer man ikke ja, så er man enten pædofil eller terrorist.

Derfor stemmer jeg NEJ.

Prisen er simpelthen for høj!

Hvis et NEJ så betyder at der kommer flere flygtning til Danmark, så er det IKKE en konsekvens af at vi stemmer NEJ på torsdag, men derimod en konsekvens af, at politikerne på Christiansborg ikke har gjort deres arbejde godt nok. Nok vil jeg gerne øge samarbejdet i EU, men jeg vil ikke betale den høje pris, som ligger i den pakke vi stemmer om.
Add a comment...

Post has shared content
Wait while more posts are being loaded