Profile cover photo
Profile photo
Polartrade Finland Oy
1 follower -
Herkkuja ja muutakin hyvää!
Herkkuja ja muutakin hyvää!

1 follower
About
Polartrade Finland Oy's posts

Post has attachment

Post has attachment
Merenmarja merileväkaviaarit löytyvät nyt myös Pinterestistä! Sinne lisäämme säännöllisesti uusia maukkaita mäti- ja kaviaarireseptejä. Käy hakemassa omat Merenmarja-reseptisi Pinterestistä. ;-)

Herkullisia hetkiä toivoo Merenmarja merileväkaviaari! :-)

Post has attachment
Merenmarja löytyy myös Instagramista. Näet siellä käyttövinkkejä ja voit myös postata omat mäti- ja kaviaari-reseptit Instaan #merenmarja. Parhaat reseptit palkitsemme säännöllisesti Merenmarja-tuotepalkinnoin! ;-)

Post has attachment
Merenmarja merileväkaviaari on mainio yhdistelmä myös nuudelien kanssa. :-) #merenmarja #merileväkaviaari 
Photo

Post has attachment
Polartraden edustamaan Merenmarja merileväkaviaari -tuoteperheeseen kuuluvat punainen ja musta kaviaari. Molempia on saatavissa myös valkosipulin makuisena. Sillihyllyn luota löytyvän myyntirasian (113 g) lisäksi Merenmarjaa löytyy myös irtomyynnissä kalatiskistä.

Kysy meiltä tarkempia saatavuustietoja, jos kaupassasi ei vielä ole Merenmarjaa saatavissa! :-)

Post has attachment
Polartraden edustaman Aqvatest vesitesterin ansiosta kaivoveden tutkiminen on helppoa ja edullista, eikä laboratoriota tarvita. Kaivoveden tutkiminen on tarpeen tehdä säännöllisesti. Edullinen Aqvatest vesitesti sopii erinomaisesti tähän tarkoitukseen.

Katso lisätietoja Aqvatest -jälleenmyyjistä Polartrade Finland Oy:n verkkosivuilta tai ota meihin yhteyttä!

Post has attachment
Aqvatest vesianalyysi on yksinkertainen ja edullinen keino tutkia juomaveden bakteeripitoisuus. Kaivoveden laatu on syytä tutkia säännöllisesti, ja edullinen Aqvatest vesianalyysi sopii tähän tarkoitukseen hyvin. Löydät lisätietoja Aqvatest vesianalyysistä ja jälleenmyyjistä Polartrade Finland Oy:n verkkosivuilta. 

Post has attachment
Polartrade Finland Oy on nyt myös Google+:ssa! Täällä kerromme tuotteistamme ja toiminnastamme. Lisätietoja meistä ja tuotteistamme löydät nettisivuiltamme.

Herkullisen hyvää syksyä toivoo Polartrade Finland Oy! :-)
Wait while more posts are being loaded