Profile cover photo
Profile photo
Huda Mcgyver
10 followers
10 followers
About
Posts

Post has attachment
Resepi Choc Chip Cookies
Bahan A 250gm butter atau marjerin (buttercup tu contoh marjerin. kalau pakai pure butter, bau dan rasa lebih sedap berbanding marjerin) 100gm gula perang 100gm gula castor Bahan B 1 biji kuning telur 1/2 sudu teh esen vanila Bahan C 350gm tepung gandum 1/2...
Resepi Choc Chip Cookies
Resepi Choc Chip Cookies
hudamcgyver.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
kisah seorang doktor dan pesakit
Harini keluar opis awal dari biasa. Bulan puasa balik kul 5:30 tapi
tadi kul 4:45 dah keluar pergi tempat customer. Deliver barang. Hari ni
last GST 6% tapi barang tu dah tulis invoice bulan May. So kena lah
hantar. Masa balik dari tempat customer, jalan...
Add a comment...

Post has attachment
Makbul Doa
Bulan puasa tahun ni, aku banyak luangkan masa dengan kerja. Kerja bergaji & meniaga. Setiap malam aku akan siapkan tempahan choc chip cookies sebab sebelah siang aku kerja pejabat. Habis kerja tadi, aku terus pergi ke arah Bangsar South. Nak COD cookies de...
Add a comment...

Post has attachment
Mungkin
Aku manusia biasa. Sama seperti orang lain. Aku punya impian. Besar. Satu pun belum tercapai. Aku bukan tak bahagia. Tapi markahnya belum memuaskan. Kerana aku manusia biasa. Tak pernah berasa puas. Mungkin Aku kurang bersyukur dengan segala apa yang aku ke...
Add a comment...

Post has attachment
Pergi
Kyra menggeliat kepenatan. Jam tangan Suunto pemberian ibu bapanya sempena harijadinya yang ke 27 menunjukkan nombor 18:35. Matanya terkelip-kelip memandang siling biliknya. Dilihat sekeliling. Baju yang sudah kering siap dibasuh menimbun-nimbun dilonggokka...
Add a comment...

Post has attachment
Aku & Media Sosial
hari-hari ada rasa nak tulis sesuatu. tapi bila login, new, terus blank. nak tulis ape eh? tadi kemain laju je dia lalu dalam pale otak ni. takpelah, harap-harap ni jadi aku punya good start. lepas ni macam nak kena kembali serious menulis. ada job mendatan...
Add a comment...

Post has attachment
Idea
Idea oh idea. setiap kali tengah drive, kayuh basikal, berlari atau apa2 sahajalah aktiviti sekalipun, mesti ada idea yang datang mencurah-curah untuk menulis. masa tu nak menulis memang tak sesuai la kan. tapi.. tapi bila duduk depan komputer, sign in blog...
Add a comment...

Post has attachment
TUKAR CARA BERDOA
Dapat mesej dari group Whatsapp, share untuk panduan sendiri & semoga yg membaca beroleh manfaat yg sebanyaknya. In Shaa Allah siapa yang betul-betul amalkan, The Power of Doa ini, boleh mengubah hidup kita menjadi yang lebih baik. In Shaa Allah..... #FORMU...
Add a comment...

Post has attachment
Pulau Indah 180 Malaysia 2018
Event berbasikal roadrace pertama yang aku masuk seumur hidup aku, bawak roadbike. sebelum ni pernah la masuk Melaka Century Ride 2015, tapi masa tu aku bawa MTB je.  preparation memang takde. team yang aku join ni boleh katakana last minute jugak la inform...
Pulau Indah 180 Malaysia 2018
Pulau Indah 180 Malaysia 2018
hudamcgyver.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Kekecewaan & Hikmah
Adududududu... frustnye lah rasa. rutin setiap selasa & rabu training futsal, khamis tournament futsal. dalam masa yang sama, setiap rabu ada training basikal. memandangkan setiap hari khamis ada liga futsal, so aku fikir better aku datang training futsal h...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded