Profile

Cover photo
Verified local business
Calimbra Wellness és Konferencia Hotel
Hotel
15 followers|399,709 views
AboutPostsPhotosVideos
Contact Information
Map of the business location
Miskolc, Bencések útja 9-11 3519
Bencések útja 9-11HUBorsod-Abaúj-ZemplénMiskolc3519
Hotel, Spa
Hotel
Spa
Wedding Venue
Google+ URL
People
Have them in circles
15 people
SZÉP Kártya elfogadóhelyek - Pihenőkártyaszállás.hu's profile photo
WellSpaPortal's profile photo
WELLNESS BAYERN's profile photo
1000Kreuzfahrten.de's profile photo
Minden ami Nő's profile photo
SPANESS's profile photo
Szép Kártya's profile photo
Lajos Szalka's profile photo
Nemcsakszállás's profile photo
Make a Reservation
$73
Book at Agoda.com
More
Booking links sponsored. $86 incl taxes & fees
Write a review
Review Summary
4.1
16 reviews
5 star
9 reviews
4 star
3 reviews
3 star
1 review
2 star
2 reviews
1 star
1 review
Photos
Scrapbook photo 2
Scrapbook photo 3
Scrapbook photo 4
Scrapbook photo 5
Scrapbook photo 6
Upload public photo
Your Activity
All reviews
Zoltán Rózsahegyi's profile photo
Zoltán Rózsahegyi
5 months ago
Nagyon szép a szobák berendezése, ráadásul egész tágasnak mondható. Wellness részleg átlagos, heti pár alkalommal szauna szeánsz is van. Az ételek átlagosak, a sütemények nem jók. A gyerekekre ugyan gondoltak a csúszdával és hintával, de alatta érdes beton van...
Rozália Herbák's profile photo
Rozália Herbák
4 months ago
Jól éreztük, magunkat, ízlett a reggeli és vacsora, megfelelő volt a választék. A reggelihez kapott kávé nem volt iható, a bárban külön térítésre készített capuccino sem volt ízletes, minőségibb kávé használatával és megfelelő tejhab készítésével el lehetne érni megfelelőbb minőséget. A szobák és közösségi helységek ízléses, szép berendezésűek, a szoba és wellness levegő-hőmérsékletével semmi problémánk nem volt, a jakuzzi vize lehetett volna kicsit melegebb. A wellness házirendjének betartatására jó lenne megoldást találni (úszómester jelenléte) a vízbe ugráló, labdával dobálózó és hangoskodó gyerekek és SZÜLEIK megfékezésére, akik sajnos az ott tartózkodásunk első estéjén lehetetlenné tették a wellness élmény élvezését, az ellazulást és a pihenést számunkra és az összes többi vendég számára. Összességében kellemes hétvégét töltöttünk itt, a személyzet segítőkész volt, a látnivalók bőségesek és csodaszépek.
• • •
K Ákos
10 months ago
A korábbi hozzászólásokban volt igazság. Valóban hidegek a szobák és csak a légkondi fűt. Esetünkben az sem fűtött, mivel meghatározott hőmérséklet fölé nem lehetett állítani (valami központi programot kaphatott) és mivel az elvileg egyezett a szoba hőmérsékletével, így nem volt hajlandó bekapcsolni. Nyilván az alkalmazottak orvosolták volna a problémát, de nem maradtunk huzamosabb ideig, így nem foglalkoztunk vele. A szobák tisztasága megfelelő, az étteremre ugyanez nem mondható el, a terítőket gyakrabban cserélhetnék, a padlószőnyeg is koszos volt néhol. Az étterem sokkal jobb a kicsit lejjebb lévő Hotel Bástyában, mind kínálatban mind ízvilágban, mind a pincérek vonatkozásában. A wellness ezzel szemben teljesen rendben lenne, egyedül a sóbarlang nincs sóból (purhabbal beburkolták a falat), valamint este 10-kor mindent zárnak (egyes szolgáltatásokat pedig már 9-kor), ami erősen megkérdőjelezhető, főleg hogy a célközönség - tapasztalataink szerint - fiatalokból állt. Összességében korrekt szolgáltatás, de a külcsín jobb belbeccsel kecsegtetett, három csillagot simán hozza, a négyhez még fel kellene nőnie.
• • •
Gabriella Margai's profile photo
Gabriella Margai
2 years ago
Októberben töltöttünk négy fantasztikus napot a szallodában. Nagyon jól éreztük magunkat, igazi kikapcsolódás, pihenés és feltöltődés volt! Remélem hamarosan ismét szálloda vendégei lehetünk.
David Lane's profile photo
David Lane
2 years ago
Some Staff can speak English, which is a great help. Would be great if local brochures where written in both Hungarian and English. Only issues we have had has been the lack of English information regarding the area.
Zsanett Oláh's profile photo
Zsanett Oláh
4 months ago
A többi véleményt elolvassa picit félve foglaltam le a szobát a hotelben. Szerencsére nem csalódtam a szállodában az eltöltött napok után.Nagyon kedves, segítőkész a személyzet. A foglalt szoba tiszta volt ,és rendezett.Szép kilátással rendelkezett a szoba. A szoba hőmérséklete 26 °C-os volt, kicsit meleg volt számomra. Széles étel választék volt egyaránt reggel és este. Ami meglepő volt, hogy vacsorához nem jár ital, csak térítés ellenében. A wellness részleg is nagyon jó, csak számomra picit szűkösnek tűnt a telt házas hosszú hétvége miatt. Összegezve ,ha valaki töltődni szeretne és közben meglátogatni a város nevezetességeit annak tökéletes lesz.
• • •
Viktória Ferenczi's profile photo
Viktória Ferenczi
a year ago
Sajnos nincsenek jó tapasztalataim. Tegnap érkeztünk haza,úgy,hogy máig volt lefoglalva a szállás. A legnagyobb gond a hideg. A szobában csak a légkondi fűt,az viszont abban a pillanatban leáll,ahogy elhagyod a szállást,és kiveszed a mágneskártyát. Ugyanez vonatkozik mindenre ami árammal megy,tehát telefont feltölteni nem lehet. A jakuzzi vize szintén nagyon hideg,ücsörögni nem kellemes benne. A vacsora nekünk nem jött be,és természetesen az is jéghideg volt,habár ezt a reggeli rántottáról és virsliről is elmondhatom. A szobánkban a zuhanyozóból sem folyt forró víz,pedig ez volt az utolsó reményem,hogy fölmelegedjek. Szóval egy napnyi (23 óra) vacogás és koplalás után inkább hazajöttünk. Végig az volt az érzésem,hogy spórolnak rajtunk,amire egy 4 csillagos szállodától,és a 80.000 Ft-os számlánál nem számít az ember. Remélem másnak jobban sikerül.
• • •
Dobos Zsolt's profile photo
Dobos Zsolt
a year ago
Gyönyörű környezet. Első osztályú a kiszolgálás. A személyzet nagyon kedves. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Stream

Have them in circles
15 people
SZÉP Kártya elfogadóhelyek - Pihenőkártyaszállás.hu's profile photo
WellSpaPortal's profile photo
WELLNESS BAYERN's profile photo
1000Kreuzfahrten.de's profile photo
Minden ami Nő's profile photo
SPANESS's profile photo
Szép Kártya's profile photo
Lajos Szalka's profile photo
Nemcsakszállás's profile photo

Calimbra Wellness és Konferencia Hotel hasn't shared anything with you.

People are more likely to share with you if you add them to your circles.