Profile

Cover photo
Verified local business
Calimbra Wellness és Konferencia Hotel
Hotel
12 followers|31,027 views
AboutPostsPhotosVideos
Contact Information
Map of the business location
3519 Miskolc Bencések útja 9-11 Hungary
Bencések útja 9-11HUBorsod-Abaúj-ZemplénMiskolc3519
Hotel, Spa
Google+ URL
People
Have them in circles
12 people
Make a Reservation
$82
Book at Booking.com
Booking links sponsored. $101 incl taxes & fees
Write a review
Review Summary
4.0
10 reviews
5 star
7 reviews
4 star
No reviews
3 star
1 review
2 star
1 review
1 star
1 review
Photos
Scrapbook photo 2
Scrapbook photo 3
Scrapbook photo 4
Scrapbook photo 5
Scrapbook photo 6
Upload public photo
Your Activity
Reviews from around the web
All reviews
David Lane's profile photo
David Lane
reviewed a year ago
Some Staff can speak English, which is a great help. Would be great if local brochures where written in both Hungarian and English. Only issues we have had has been the lack of English information regarding the area.
Viktória Ferenczi's profile photo
Viktória Ferenczi
reviewed 2 months ago
Sajnos nincsenek jó tapasztalataim. Tegnap érkeztünk haza,úgy,hogy máig volt lefoglalva a szállás. A legnagyobb gond a hideg. A szobában csak a légkondi fűt,az viszont abban a pillanatban leáll,ahogy elhagyod a szállást,és kiveszed a mágneskártyát. Ugyanez vonatkozik mindenre ami árammal megy,tehát telefont feltölteni nem lehet. A jakuzzi vize szintén nagyon hideg,ücsörögni nem kellemes benne. A vacsora nekünk nem jött be,és természetesen az is jéghideg volt,habár ezt a reggeli rántottáról és virsliről is elmondhatom. A szobánkban a zuhanyozóból sem folyt forró víz,pedig ez volt az utolsó reményem,hogy fölmelegedjek. Szóval egy napnyi (23 óra) vacogás és koplalás után inkább hazajöttünk. Végig az volt az érzésem,hogy spórolnak rajtunk,amire egy 4 csillagos szállodától,és a 80.000 Ft-os számlánál nem számít az ember. Remélem másnak jobban sikerül.
• • •
Dobos Zsolt's profile photo
Dobos Zsolt
reviewed 7 months ago
Gyönyörű környezet. Első osztályú a kiszolgálás. A személyzet nagyon kedves. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
K akos
reviewed a week ago
A korábbi hozzászólásokban volt igazság. Valóban hidegek a szobák és csak a légkondi fűt. Esetünkben az sem fűtött, mivel meghatározott hőmérséklet fölé nem lehetett állítani (valami központi programot kaphatott) és mivel az elvileg egyezett a szoba hőmérsékletével, így nem volt hajlandó bekapcsolni. Nyilván az alkalmazottak orvosolták volna a problémát, de nem maradtunk huzamosabb ideig, így nem foglalkoztunk vele. A szobák tisztasága megfelelő, az étteremre ugyanez nem mondható el, a terítőket gyakrabban cserélhetnék, a padlószőnyeg is koszos volt néhol. Az étterem sokkal jobb a kicsit lejjebb lévő Hotel Bástyában, mind kínálatban mind ízvilágban, mind a pincérek vonatkozásában. A wellness ezzel szemben teljesen rendben lenne, egyedül a sóbarlang nincs sóból (purhabbal beburkolták a falat), valamint este 10-kor mindent zárnak (egyes szolgáltatásokat pedig már 9-kor), ami erősen megkérdőjelezhető, főleg hogy a célközönség - tapasztalataink szerint - fiatalokból állt. Összességében korrekt szolgáltatás, de a külcsín jobb belbeccsel kecsegtetett, három csillagot simán hozza, a négyhez még fel kellene nőnie.
• • •
Gabriella Margai's profile photo
Gabriella Margai
reviewed a year ago
Októberben töltöttünk négy fantasztikus napot a szallodában. Nagyon jól éreztük magunkat, igazi kikapcsolódás, pihenés és feltöltődés volt! Remélem hamarosan ismét szálloda vendégei lehetünk.
Tamás Péter Héderi's profile photo
Tamás Péter Héderi
reviewed 10 months ago
Nagyon szép igényes környezet fogadott itt a Hotelban.

Stream

Have them in circles
12 people

Calimbra Wellness és Konferencia Hotel hasn't shared anything with you.

People are more likely to share with you if you add them to your circles.