Profile

Cover photo
Verified local business
Calimbra Wellness és Konferencia Hotel
Hotel
16 followers|676,064 views
AboutPostsPhotosVideos
Contact Information
Map of the business location
Miskolc Bencések útja 9-11 3519 Hungary
Bencések útja 9-11HUBorsod-Abaúj-ZemplénMiskolc3519
Hotel, Spa
Hotel
Spa
Wedding Venue
Google+ URL

Street View

Panorama
People
Have them in circles
16 people
Lajos Szalka's profile photo
SPANESS's profile photo
ReiseTravel.eu's profile photo
MinDigTV Extra's profile photo
WellSpaPortal's profile photo
1000Kreuzfahrten.de's profile photo
Marc Hengst's profile photo
Nemcsakszállás's profile photo
Hotelchoosing's profile photo
Make a Reservation
4-star hotel
$76
Book at Booking.com
More
Booking links sponsored. $93 incl taxes & fees
Write a review
Review Summary
4.0
19 reviews
5 star
11 reviews
4 star
3 reviews
3 star
1 review
2 star
2 reviews
1 star
2 reviews
Photos
Scrapbook photo 2
Scrapbook photo 3
Scrapbook photo 4
Scrapbook photo 5
Scrapbook photo 6
Upload public photo
Your Activity
All reviews
Zoltán Rózsahegyi's profile photo
Zoltán Rózsahegyi
10 months ago
Nagyon szép a szobák berendezése, ráadásul egész tágasnak mondható. Wellness részleg átlagos, heti pár alkalommal szauna szeánsz is van. Az ételek átlagosak, a sütemények nem jók. A gyerekekre ugyan gondoltak a csúszdával és hintával, de alatta érdes beton van...
Tibor Kubányi
3 weeks ago
Drága luxus superior panzió. Két éjszakát töltöttünk ott soha többet. Két éjszaka két szobában. Hazug emberek. A pihenés értéke -20. Esküvői macska zene hajnal háromig. Aki pihenni szeretne ne ide menjen. Csak jó tanács. Egymással üvöltöző személyzet, hogy ki miként lesz kirúgva, ezt este vacsoránál, reggel kijelentkezéskor. A parkoló szűk. A jacuzzis szobát senkibek sem ajánlom, 40.000/2fő/éj. És ezért cserébe: elázott ruha, elázott telefonok, szét égett hát a forró víz hatására. A főnök ség a sok kellemetlenség hatására annyit reagált mijor eljöttünk a 4éjből a 2. után, hogy nem kellett kifizetnem a lefoglalt két éjjszakát. Hurrá. Soha többet.
• • •
Rozália Herbák's profile photo
Rozália Herbák
8 months ago
Jól éreztük, magunkat, ízlett a reggeli és vacsora, megfelelő volt a választék. A reggelihez kapott kávé nem volt iható, a bárban külön térítésre készített capuccino sem volt ízletes, minőségibb kávé használatával és megfelelő tejhab készítésével el lehetne érni megfelelőbb minőséget. A szobák és közösségi helységek ízléses, szép berendezésűek, a szoba és wellness levegő-hőmérsékletével semmi problémánk nem volt, a jakuzzi vize lehetett volna kicsit melegebb. A wellness házirendjének betartatására jó lenne megoldást találni (úszómester jelenléte) a vízbe ugráló, labdával dobálózó és hangoskodó gyerekek és SZÜLEIK megfékezésére, akik sajnos az ott tartózkodásunk első estéjén lehetetlenné tették a wellness élmény élvezését, az ellazulást és a pihenést számunkra és az összes többi vendég számára. Összességében kellemes hétvégét töltöttünk itt, a személyzet segítőkész volt, a látnivalók bőségesek és csodaszépek.
• • •
dam csiki
2 months ago
Kiváló körülmények között tölthettük a kétnapos pihenésünket. Nagy elégedettek voltunk a szobával, a kiszolgálással, a személyzettel. A szaunaszeánszok nagyon jók voltak. Reméljük lesz még alkalmunk visszatérni.
David Lane's profile photo
David Lane
2 years ago
Some Staff can speak English, which is a great help. Would be great if local brochures where written in both Hungarian and English. Only issues we have had has been the lack of English information regarding the area.
Zöldi Viktória
2 months ago
Igazi négy csillagos szálloda! Egyenruhás recepciósok, közvetlen szállodavezető. Minőségi bútorok, márvány lépcső, igényesség mindenhol. Tisztaság, köszönő személyzet, jó konyha és szolgálatkész szakácsok. A szobák dekoratőrét is dicsérni kell. A Wellness is kitűnő lehetőség a kikapcsolódásra. És a medencénél az orchideák.... Minden ami a 4csillaghoz kell!
Zsanett Oláh's profile photo
Zsanett Oláh
8 months ago
A többi véleményt elolvassa picit félve foglaltam le a szobát a hotelben. Szerencsére nem csalódtam a szállodában az eltöltött napok után.Nagyon kedves, segítőkész a személyzet. A foglalt szoba tiszta volt ,és rendezett.Szép kilátással rendelkezett a szoba. A szoba hőmérséklete 26 °C-os volt, kicsit meleg volt számomra. Széles étel választék volt egyaránt reggel és este. Ami meglepő volt, hogy vacsorához nem jár ital, csak térítés ellenében. A wellness részleg is nagyon jó, csak számomra picit szűkösnek tűnt a telt házas hosszú hétvége miatt. Összegezve ,ha valaki töltődni szeretne és közben meglátogatni a város nevezetességeit annak tökéletes lesz.
• • •
K Ákos
a year ago
A korábbi hozzászólásokban volt igazság. Valóban hidegek a szobák és csak a légkondi fűt. Esetünkben az sem fűtött, mivel meghatározott hőmérséklet fölé nem lehetett állítani (valami központi programot kaphatott) és mivel az elvileg egyezett a szoba hőmérsékletével, így nem volt hajlandó bekapcsolni. Nyilván az alkalmazottak orvosolták volna a problémát, de nem maradtunk huzamosabb ideig, így nem foglalkoztunk vele. A szobák tisztasága megfelelő, az étteremre ugyanez nem mondható el, a terítőket gyakrabban cserélhetnék, a padlószőnyeg is koszos volt néhol. Az étterem sokkal jobb a kicsit lejjebb lévő Hotel Bástyában, mind kínálatban mind ízvilágban, mind a pincérek vonatkozásában. A wellness ezzel szemben teljesen rendben lenne, egyedül a sóbarlang nincs sóból (purhabbal beburkolták a falat), valamint este 10-kor mindent zárnak (egyes szolgáltatásokat pedig már 9-kor), ami erősen megkérdőjelezhető, főleg hogy a célközönség - tapasztalataink szerint - fiatalokból állt. Összességében korrekt szolgáltatás, de a külcsín jobb belbeccsel kecsegtetett, három csillagot simán hozza, a négyhez még fel kellene nőnie.
• • •

Stream

Have them in circles
16 people
Lajos Szalka's profile photo
SPANESS's profile photo
ReiseTravel.eu's profile photo
MinDigTV Extra's profile photo
WellSpaPortal's profile photo
1000Kreuzfahrten.de's profile photo
Marc Hengst's profile photo
Nemcsakszállás's profile photo
Hotelchoosing's profile photo

Calimbra Wellness és Konferencia Hotel hasn't shared anything with you.

People are more likely to share with you if you add them to your circles.