Profile cover photo
Profile photo
Andreea Filipescu
13 followers
13 followers
About
Posts

Post has attachment
Cat 5 vs Cat 6


Cablurile necesare pentru realizarea unei bune legaturi dintre PC si internet sunt de mai multe categorii, forme si dimensiuni. Dintre toate, cel mai des folosit in acest scop este cablul de tip UTP – Unshielded Twisted Pair (cablu cu perechi rasucite neecranat).

Post has attachment

Post has attachment
Parola- protectie activa

Intr-o epoca in care accesul la internet este atat de facil pentru cele mai multe categorii de oameni, securitatea datelor, atat cele cu caracter personal cat si cele cu caracter oficial, constituie o chestiune „fierbinte” aflata pe masa de lucru a politicienilor, a simplilor utilizatori dar si a criminalilor cibernetici.

Post has attachment
Atentie! A aparut terorismul cibernetic pe nume CryptoLocker!!

CryptoLocker este un troian care vizeaza computerele cu sistem de operare Windows instalat, despre care se crede ca a fost lansat pentru prima oara pe internet in septembrie 2013.

Post has attachment
Un prim si important pas in constructia unui PC acasa consta in documentare. Cititi si invatati cat mai multe despre ceea ce vreti sa faceti. Familiarizati-va cu termenii specifici, descoperiti care sunt cele mai bune subansamble pentru voi.

Post has attachment
Toate HDD-urile de Seagate au ca numitor comun consumul redus de energie. Aflandu-se in fruntea topului producatorilor de unitati de stocare, Seagate nu putea sa treaca cu vederea tehnologia SSD, tehnologie care a revolutionat conceptul de mediu de stocare. Oferta companiei este destul de cuprinzatoare, ea incluzand solid drive-uri de 200, 400 si 800 GB. Interfata SAS de 12 GB usureaza semnificativ interactiunea cu dispozitivul.

Post has attachment
Tehnologia SSHD este o combitatie intre mai vechile HDD-uri si mai noile SSD-uri. Intr-o exprimare simplista, putem spune ca de la hard disk-urile cu platane noua tehnologie a preluat spatiul generos de stocare iar de la hard-urile cu memorie NARD viteza de raspuns la solicitarile ce ii sunt adresate. Conform cu spusele producatorului, viteza de raspuns este de pana la trei ori mai mare daca luam ca unitate de masura vechile unitati.

Post has attachment
Tehnologia SSHD este o combitatie intre mai vechile HDD-uri si mai noile SSD-uri. Intr-o exprimare simplista, putem spune ca de la hard disk-urile cu platane noua tehnologie a preluat spatiul generos de stocare iar de la hard-urile cu memorie NARD viteza de raspuns la solicitarile ce ii sunt adresate.

Post has attachment
De ce ar alege cineva produsele WD din oferta foarte variata care se gaseste pe piata si care este mai mult sau mai putin avantajoasa? Un cumparator inteligent, care nu se ghideaza dupa efecte atunci cand cumpara produse IT ci dupa o gandire rationala, va alege Wester Digital pentru ca in momentul de fata are cea mai diversificata gama

Post has attachment
Nu peste mult timp Office 365, cea mai noua si moderna versiune a celebrei suite Microsoft Office, va implini un an de la lansarea oficiala, un an in care am avut timpul necesar pentru a ne familiariza cu noul Office 365.
Wait while more posts are being loaded