Profile cover photo
Profile photo
Jiha Jahari
67 followers -
Gain more
Gain more

67 followers
About
Jiha's posts

Post has attachment
Yuyuantan Park: Beijing Spring 2017
Cherry blossoms (sakura)    Bermula semester baru kali ini, semester kedua tahun pertama, aku merasakan masa begitu pantas berlalu. Manakan tidak, terasa baru sahaja mendarat di bumi Tembok Besar ini pada tahun 2015, pejam celik pejam celik sudah pun tahun ...

Post has attachment
Cara Daftar Maybank2u
sumber Google    Sebelum ni aku posted entry tentang menguruskan urusan di Tabung Haji, JPN dan JPJ  klik di sini.  Semalam ada pasar tani dekat depan UTC, alang-alang kome pun pergi lah ke Tabung Haji. Peh, kome nunggu dari 8:44 pagi sampailah pukul 9:30 p...

Post has attachment

Post has attachment
Renew IC, Lesen di UTC Kuantan
Assalamualaikum WBT.     Okay, nak cerita lah harini pergi UTC Kuantan atas beberapa urusan. Ceh, ayat, macam drama Melayu set-set orang bisnes. Okay, straight to the main story lah, ada beberapa cerita yang aku nak kongsi.    Biasalah kan, kalau nak buat a...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded