Profile cover photo
Profile photo
Masturah Hamran
11 followers
11 followers
About
Masturah's posts

Post has attachment
APABILA DI GOSSIPKAN DENGAN PENSYARAH
Assalammualaikum... berdasarkan tajuk entri saya kali ni...rase nak menjerit...sebab ape?? ada ke patut saya di gossipkan dengan pensyarah sebab dia tumpu ke saya je..please laaa...lecturer tu berumur la..hahaha moral of the story..jgn duduk meja depan 1st ...

Post has attachment
BANDUNG
Assalammualaikum pembaca semua..masyaaALLAH...lama betul tk update blog ni.. macam mane nak mulakan cerita ek..hehe.. haritu..saya pergi ke Bandung Indonesia..hhuhuhu..dengan kakak..adik...kawan2 kakak..syiiokkkk ok!! memang saya rekamen sape yg berhajat na...

Post has attachment
BISNES DOUBLE STEMCELL by KAACHING
assalammualaikum... =) arini saya nak update pasal income saya...masih panas..huhuhuh...tengok taw.. o_O SEE...HIHIHI... NAK TAHU MCM MANE SAYA DAPAT??SIMPLE JEEE...BOLE W/APP SAYA.. 014-7363914 follow saya pon bole.. https://www.facebook.com/masturah.mai

Post has attachment
BISNES KAACHING sebagai seorang student...
Assalammualaikum readers... semangat saya baru2 ni kemuncak...hihihi...ok..sape thu ape tu KAACHING??ni bisnes taw...before this saya ada mention pasal STEMCELL yang Datin Paduka Umie Aida pakai tu kan??ni pulak bisnes dari jualan produk tu la.. saya takde ...

Post has attachment
BISNES KAACHING sebagai seorang student...
Assalammualaikum readers... semangat saya baru2 ni kemuncak...hihihi...ok..sape thu ape tu KAACHING??ni bisnes taw...before this saya ada mention pasal STEMCELL yang Datin Paduka Umie Aida pakai tu kan??ni pulak bisnes dari jualan produk tu la.. saya takde ...

Post has attachment
STEMCELL pulak
Assalammualaikum readers... mood sekarang memng kearah penjagaan muka dan nak kurangkan berat badan... kamu semua pernah tahu tak ape tu stemcell? saya nak try produk ni...duta dia Datin Paduka Umie Aida...cantik kan sekarng dia....ni la kot rahsia dia keka...

Post has attachment
TERSALAH BELI DAGING
assalammualaikum... mood harini...nak masak sup daging....daging lembu taw....ok..pergi tesco beli daging...bawak balik rumah rebus half cook then mula menumis...masa rebus agak pelik bau nye...tapi pikir dalam kepala...daging ni mentah lagi..jap lagi ok la...

Post has attachment
WONDERGLOW SEBAB JERAWAT TERUK
Assalammualaikum.... korang mesti fahamkan perasaan kalau muka berjerawat?? memang terasa rendah diri tersangat2...mcm aku ni..tiap kali bercakap dengan orang,aku rase macam dorang tak pandang muka aku tapi pandang jerawat aku...see...sampai ke situ aku pik...

Post has attachment

Post has attachment
UNIKL HERE I COME
Wait while more posts are being loaded