Profile cover photo
Profile photo
NURSHAKIRA ABDUL HALIM
469 followers
469 followers
About
NURSHAKIRA ABDUL HALIM's posts

Post has attachment

Post has attachment
DAH LAMA TAK MEMBEBEL KAT BLOG :)

Post has attachment
M2B : Cerita Hamil
Wahh last entry blog ni bertarikh 16 June 2014. Haha hari ni dah 25 September 2014. Berapa bulan hamek kau bersawang, dah lama gila tak berdating dengan blog kesayangan hamba ni :) Alhamdulillah kandungan Shakira dah masuk 31 minggu 1 hari :) Jom check it o...

Post has attachment
Tak tau bila nak update DIY bunga tangan yang merah menyala ni :)

Post has attachment

Post has attachment
The Greatness Of Allah
Alhamdulillah dah nak dekat 4 bulan. Kenapa baru sekarang nak cerita? Mungkin ada yang dah tau, mungkin ada yang belum. Tujuan entry ni bukan untuk menunjuk-nunjuk, apatah lagi nak riak heboh sana-sini. Tapi lebih untuk memohon doa dari korang semua untuk m...

Post has attachment

Post has attachment
Bihun Cap Masjid
Alhamdulillah, setakat ni tak pernah lagi Shakira beli bihun ni :)

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded