Profile cover photo
Profile photo
NURSHAKIRA ABDUL HALIM
480 followers
480 followers
About
Posts

Post has attachment
**
M%nm
| LOTS OF LOVE BY SHAKIRA
| LOTS OF LOVE BY SHAKIRA
lotsoflovebyshakira.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
DAH LAMA TAK MEMBEBEL KAT BLOG :)
M2B : Cerita Hamil
M2B : Cerita Hamil
lotsoflovebyshakira.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
M2B : Cerita Hamil
Wahh last entry blog ni bertarikh 16 June 2014. Haha hari ni dah 25 September 2014. Berapa bulan hamek kau bersawang, dah lama gila tak berdating dengan blog kesayangan hamba ni :) Alhamdulillah kandungan Shakira dah masuk 31 minggu 1 hari :) Jom check it o...
M2B : Cerita Hamil
M2B : Cerita Hamil
lotsoflovebyshakira.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Tak tau bila nak update DIY bunga tangan yang merah menyala ni :)
My Wedding Review : Baju Malam Berinai
My Wedding Review : Baju Malam Berinai
lotsoflovebyshakira.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Kebesaran Allah...
The Greatness Of Allah
The Greatness Of Allah
lotsoflovebyshakira.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
The Greatness Of Allah
Alhamdulillah dah nak dekat 4 bulan. Kenapa baru sekarang nak cerita? Mungkin ada yang dah tau, mungkin ada yang belum. Tujuan entry ni bukan untuk menunjuk-nunjuk, apatah lagi nak riak heboh sana-sini. Tapi lebih untuk memohon doa dari korang semua untuk m...
The Greatness Of Allah
The Greatness Of Allah
lotsoflovebyshakira.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Bihun Cap Masjid
Bihun Cap Masjid
Bihun Cap Masjid
lotsoflovebyshakira.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Bihun Cap Masjid
Alhamdulillah, setakat ni tak pernah lagi Shakira beli bihun ni :)
Bihun Cap Masjid
Bihun Cap Masjid
lotsoflovebyshakira.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Persalinan Malam Berinai :)
My Wedding Review : Baju Malam Berinai
My Wedding Review : Baju Malam Berinai
lotsoflovebyshakira.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded