Profile

Cover photo
Teodora Trpovska (Теа)
Lives in skopje, macedonia
2,410,306 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

 
♫Spice Girls-Wannabe♫ (en is below) Рикотата ми е еден од омилените млечни производи. Може да се користи и во подготовка на благи, но и во солени јадења, токму заради нејзиниот неутрален вкус. Биде…
1
Add a comment...

Teodora Trpovska (Теа)

Share a link to your food blog!\  - 
♫Billy Joel – Just the Way You Are♫ (en is below) Интересно е како магоднос воопшто не сакам да јадам во супа или во салата, но затоа во сосови или со пиперки, оцет и лукче :D го обожавам. Ма…
1
Add a comment...
 
♫Billy Joel – Just the Way You Are♫ (en is below) Интересно е како магоднос воопшто не сакам да јадам во супа или во салата, но затоа во сосови или со пиперки, оцет и лукче :D го обожавам. Ма…
1
Add a comment...

Teodora Trpovska (Теа)

Share a link to your food blog!\  - 
 
♫Salt-N-Pepa – Push It♫ (en is below) Туна салатата ми е една од омилените салати кои сакам да ги правам и да ги јадам. Бидејќи израснав со туна од конзерва, вкусот ми е познат и убав и кога …
1
Add a comment...
 
♫The Pointer Sisters – I’m So Excited♫ (en is below) Една причини (а, и единствена) заради која сакам лето е тоа што можам да јадам патлиџани кооолку ми сака душата. Во сите форми и бои…
1
Add a comment...
 
♫Oliver Dragojević – Cesarica♫ Ова лето, 2016, бев во Хрватска на летување. Храната, просто, ме воодушеви! Затоа, во прилог се само фотографии од вкусната (повеќе морска) храна во Хрватска. О…
1
Add a comment...
♫Billy Joel – Just the Way You Are♫ (en is below) Интересно е како магоднос воопшто не сакам да јадам во супа или во салата, но затоа во сосови или со пиперки, оцет и лукче :D го обожавам. Ма…
1
Add a comment...
 
♫Salt-N-Pepa – Push It♫ (en is below) Туна салатата ми е една од омилените салати кои сакам да ги правам и да ги јадам. Бидејќи израснав со туна од конзерва, вкусот ми е познат и убав и кога …
1
Add a comment...
 
♫Salt-N-Pepa – Push It♫ (en is below) Туна салатата ми е една од омилените салати кои сакам да ги правам и да ги јадам. Бидејќи израснав со туна од конзерва, вкусот ми е познат и убав и кога …
1
Add a comment...
 
♫The Pointer Sisters – I’m So Excited♫ (en is below) Една причини (а, и единствена) заради која сакам лето е тоа што можам да јадам патлиџани кооолку ми сака душата. Во сите форми и бои…
1
Add a comment...

Teodora Trpovska (Теа)

Share a link to your food blog!\  - 
 
♫The Pointer Sisters – I’m So Excited♫ (en is below) Една причини (а, и единствена) заради која сакам лето е тоа што можам да јадам патлиџани кооолку ми сака душата. Во сите форми и бои…
1
Add a comment...
Basic Information
Gender
Female
Other names
Thea
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
skopje, macedonia
Links