Profile cover photo
Profile photo
Irene Dahayu
21 followers
21 followers
About
Posts

Post has attachment
My Lil Princees
Asalamualaikum... Lamanya tak update blog.. dah anak 3 ni lagi tak sempat.. so nak ambil mood yer... dimulakan dengan baby ke 3 iolls Dhiya Hannah yang dilahirkan 11 Januari 2017. nanti up date lagi yer.. ta ta..

Post has attachment
Abam Adam Amsyar dah Grad!!!!
Annual Year End Concert And Graduantion Day, Ilmi Orchard Montessori  12 November 2016 UniKL, Kulim Alhamdulillah, walaupun setahun ja abam kat sini sangat memberi kesan. pandai sembahyang Dhuha, membaca lebih baik, menulis lebih baik n lebih berani bercaka...

Post has attachment
Occupational Therapy And Sensory Integration
Hari tu join Cara Kerja sempena children's day bulan lepas. seronok la Adam Amsyar kalau join macam ni. tak segan2 dia... aktiviti ni join dengan kakitangan hospital. 4 autisme kids terpilih. so yang pilih ni pun yang ok boleh bagi kerjasama la... kalo tak ...

Post has attachment
Kandungan Ke 3?????
Asalamualaikum... Alhamdulillah hari ni dah 32 minggu... kandungan kali ni memang tak terjangka kehadirannya.... mana taknya last makan ubat bulan 3 pas tu stop sebab malah nak ikut law dia. lepas tu hambik ha 2 bulan tak mai tak rasa pelik lagi sebab aku n...

Post has attachment
Birtdah My Love Mak
14 Oktober 2016 hari lahir mak yang mengandung dan membesarkan kami 5 beradik.. selamat hari lahir mak.. kami sayang sangat mak... sempena besday mak tahun ni mak bagi hadiah istimewa kat kami, mak nak belanja makan... so 14hb sambut kat rumah dulu abah suh...

Post has attachment
Birthday in October
11-10-2016 alhamdulillah tarikh ini en papa buat kejutan dekat mama... bawa jambangan bunga u time mama balik ambil abam balik sekolah....  diam diam oooo... ni time muka selepas toup bedak sebab air mata mencairkan makeup... huhuhu.. sangat teharu ok.... n...

Post has attachment
Adam Amsyar & Ammar Rifqi Birthday
Alhamdulillah..... 17 september 2016 Ammar Rifqi dah 2 tahun & 18 September 2016Muhammad Adam Amsyar 6 tahun... tahun ni sambut kecil-kecilan ja kat rumah kami anak beranak... anak2 pun seronok walaupun kelitihan... beli cheese cake setengah kilo ja... inga...

Post has attachment
Latihan untuk anak-anak 3

Post has attachment
Homework for kids
yang ni tanjuk KEBERSIHAN

Post has attachment
Latihan untuk anak-anak
ok, saja nak kongsi dengan mama2 yang nak bagi latihan kat anak untuk masa lapang kat rumah. ni dapat kat FB ya. memang dari dulu suka cari benda2 macam ni kat Adam Amsyar untuk buat dengan dia time cuti...
Wait while more posts are being loaded