Profile cover photo
Profile photo
György Hugyecz
687 followers -
SEO, design és sitebuild - munka és hobbi egyaránt :)
SEO, design és sitebuild - munka és hobbi egyaránt :)

687 followers
About
György Hugyecz's interests
View all
György Hugyecz's posts

Post has attachment
radioo.hu - ilyen az, amikor összemixelik a Youtube-t a Spotify és a Last.fm adatbázisával. :) A felülete olyan kb mint a Spotify, lehet (de nem kell) hozzá regisztrálni (reg után mondjuk van lehetőséged egyedi listákat stb. rögzíteni). Jelenleg egyetlen hátránya max az, hogy ami nincs fent spotify-n csak youtuben, az itt sem jelenik meg a hírek szerint, de szerintem ezzel együtt lehet élni. Részemről grat a fejlesztőknek és ha nem is dobom ki a spotify előfizetésem, asztali gépen biztos, hogy sokszor lesz a böngésző fülek egyikén :)

--> http://radioo.hu
Photo

Ha mostanában keresel videószerkesztő programot a gépre (ami mondjuk még ingyenes is), ne kerüld el Geeklány bejegyzését a Lightworksről. --> http://geeklany.hu/2016/08/lightworks-az-elso-tapasztalatok/

Post has attachment
Kíváncsi vagyok, hogy a lakásban lévő klímát hogy fogom bírni hosszabb távon. Az irodaival évekig meggyűlt a bajom, remélem ezzel itthon nem lesz gond. Hőfokra figyelek, évente min. egyszer biztos, hogy tisztíttatni fogom.

Post has attachment
Ha érdekelt vagy HTML5 animációk készítésében, ki ne hagyd a Google legújabb szoftverét! :)

Post has attachment
Gondolatszilánkok Google Nexus 7 (2013) és 4.3-as android témában ...

Post has attachment
Sony Xperia Z Ultra vs Google Nexus 7 - méretek. Ez azért már tényleg nem az a zsebtelefon kategória. :) Hosszabb távon szerintem a telefonok max 5.5 colig fognak menni, a tabletek meg a 8 colos méretben lesznek a legsikeresebbek. A köztes méretek olyanok, mint a 4 évszakos gumik.

Post has attachment
Gergő, hallgasd! :)

Hűűűű de jó ronda lett az új IOS :)

Post has attachment

Post has attachment
Viktor, ilyet vegyél majd! :)
Wait while more posts are being loaded