Profile cover photo
Profile photo
ain kaswa
88 followers -
LIVE + LAUGH + LOVE
LIVE + LAUGH + LOVE

88 followers
About
Posts

Post has attachment
WIDE SHAWL END CURVE MURAH RM25 !!
assalamualaikum & salam sejahtera buat readers yang sudi berkunjung ke blog i...muahh ciked..haha ok kali ni nak update tentang ''velonia shawl by ainkaswa'' mak aii...shawl la pulak ye...haha ni side income la sebagai fulltime housewife..bak kata orang hou...
Add a comment...

Post has attachment
PENGALAMAN BERSALIN ANAK SULUNG
assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera... akhirnya berkesempatan juga new momi ni nak update blog kesayangan...anak pulak dah tido,ni time untuk momi dia berhobi...hari ni dah hari ke 28 aku berpantang dan seusia la dengan intan payungku..hehehe masa usi...
Add a comment...

Post has attachment
**
assalamualaikum readers.. lama tak update blog ni...nak bikin super mood tu datang..alahaiii...bercinta kauuuu....hahhaha Alhamdulillah minggu ni dah masuk minggu ke 38 nak jadi mommy dah..get ready je ni untuk deliver.. takut sebenarnya sebab primid kan..p...
Add a comment...

Post has attachment
SCAN 3D & 4D MURAH
assalamualaikum reader yang tak dikenali mahupun yang dikenali..hehe Alhamdulillah perut mak buyong dah mencecah 27weeks di akhir trimester kedua...kiranya minggu depan bermula hari-hari menempuhi trimester ketiga.. kali ni mak buyong nak share sikit tentan...
Add a comment...

Post has attachment
TANDA AWAL KEHAMILAN
Assalamualaikum & salam sejahtera to all blogger yg hensem n sweet...silent reader yg sporting... bertemu lagi kita dalam entri yang terbaru...ni yg mmg type dr laptop..mmg fresh giler..haha..selalunya type kt hp then save je dulu...jimat masa..tapi bila da...
Add a comment...

Post has attachment
SET BERUS MEKAP DARI CERRO QREEN
hye uols yang super gojes.. entri kali ni kiter nak buat intro sikit pasal basic  brush make-up.. terutama bagi yang baru nak berdunia dengan make-up ni mesti tercari-cari apa jenis berus make-up yang sesuai,brand dan murah.. so kiter nak suggest brand cerr...
Add a comment...

Post has attachment
AIN KASWA
AIN KASWA
ainkaswa.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
RESEPI : SUP AYAM
...tekak terasa nak makan sup ayam... ok la buat sup ayam...daun sup memang dah ada dalam peti ais... buat lama dah cuma baru berkesempatan nak update entri ni... bahan-bahan simple je...tp memang bab platting ni out..haha..janji sedap sudaa.... BAHAN-BAHAN...
RESEPI : SUP AYAM
RESEPI : SUP AYAM
ainkaswa.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
ALTEL LANGKAH BARU UNTUK PENGGUNA BIJAK..!!
SAY 'alo to ALTEL!! kenapa memilih ALTEL??? sedangkan ALTEL merupakan syarikat telco yang boleh dikatakan 'hijau'... anda silap jika fikir Altel tidak mampu untuk bersaing dengan syarikat telco lain yang sudah bertapak dengan sekukuh-kukuhnya... Altel adala...
Add a comment...

Post has attachment
RAMADHAN KIAN MENJAUH,SYAWAL BAKAL MENJELMA..
24 ramadhan ketika entri ini ku update.. tika ini terasa kerinduan yang teramat kepada keluarga di kampung..sepanjang bulan puasa ini ku tak pulang untuk sama-sama berpuasa di kampung kerana kekangan masa dan jugak bajet raya...maklum la kampung bukan dekat...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded