Profile cover photo
Profile photo
As Razali
280 followers -
dreaming is free!
dreaming is free!

280 followers
About
As's posts

Post has attachment
Summary spontan & tak berisi
Hi Salam kembali setelah sekian lama aku tak berblog hampir setahun juga kalau kira secara kasar dan kalau secari detailnya lebih kurang 8 bulan juga kali terakhir aku post entri dalam blog ni. Haha! Aku tau itu terlalu lama. Tapi, selain daripada takda mas...

Post has attachment
UiTM Dengkil, Selangor.
Bismillahirahmanirahim. Sekian lama tak menulis dan berkongsi, baru harini saya ada kelapangan waktu untuk kongsi satu cerita dalam blog yang dah lama berhabuk ni. Nak dipendekkan cerita yang banyak sangat tak cerita, saya hanya akan cerita sepintas lalu sa...

Post has attachment
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI!
Perasaan apabila dapat pegang laptop&punyai kesempatan nak tulis blog kalini, masyaAllah seronok sangat! Harap-harap aku masih berkesempatan nak ucap Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua orang Islam di dunia. Haih, pantas benar masa berlalu, masuk hari...

Post has attachment
Food travel : Big Mouth Republic Cafe
Hai & assalamualaikum semua! Please jawab, tak jawab korang tak comel okbye.  Alright, Sebelum aku nak share dengan anda semua pasal entri yang cantik menarik tertarik kau memang deboom ni, aku nak tanya semua dah berbuka puasa kah? Juadah apakah yang menja...

Post has attachment
Sabar saja lah!
Jam menunjukkan pukul 11:39am, dan mungkin masih ramai yang sedang bekerja ataupun sedang menghadiri kuliah masing-masing. Alhamdulillah harini seronok betul sebab kelas yang sepatutnya pada jam 11 pagi cancel, Aku apa lagi memang kenduri lah sekarang, pula...

Post has attachment
UiTM, Merbok Kedah
Belum apa apa lagi, balik kelas saja buka almari capai laptop dulu. Bukannya nak buat tasks yang beratur tunggu disiapkan, lain pulak kerja yang nak dibuat. Macam sekarang, baru saja habis kelas, oh ya belum habis lagi pun, baru satu kelas, dua kelas lagi m...

Post has attachment
Im backkkkkkkkk!

Post has attachment

Post has attachment
Mati itu pasti...

Post has attachment
Siapa rendah dekat sini? Baca cepat!! :)
Wait while more posts are being loaded