Profile cover photo
Profile photo
Tuan Muda Wan Hassan
55 followers
55 followers
About
Posts

Post has attachment
Datang check stock #geniusbooster ada lagi ke tak di kedai rakan usahawan Full One Chocolate di Nilampuri, Kelantan.

Tengok-tengok yang botol kecil dah habis, botol besar tinggal 2 je lagi. 😍😍

Kalau dekat online, botol besar asyik tak cukup stok je. Kenapa ek? πŸ™ŠπŸ™ˆ

Pelanggan yang berdekatan sakk rusim, esok kita datang bawa stok baru. Yeayyy! πŸ˜†

P/s : Pengedar diperlukan setiap Jajahan & Sekolah. PM untuk info lanjut. ✌️

wasap.my/60179784787/pengedar+gb

#vitaminminda
#pelajarmakinfokus
#antistressdewasa
#dealami
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Produk Minda DeAlami
KOKO IQ (1kg) mengandungi koko, kurma & kismis untuk minda Runcit = RM23.00/ 1 pek KOKO IQ (15 sachet) mengandungi koko, kurma & kismis untuk minda Runcit =Β  RM1.50 Β / 1 sachet @ RM20.00Β  / pax Β  Untuk maklumat lanjut, sila hubungi : Pejabat Urusan DeAl...
Produk Minda DeAlami
Produk Minda DeAlami
dealami2u.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
PROMOSI Beli Genius Booster, PERCUMA Produk Minda Terpilih
PROMOSI Beli Genius Booster , PERCUMA Produk Minda Terpilih *sementara
stok masih ada Β  GENIUS BOOSTER (Besar) Vitamin Minda (335 pcs) Runcit = RM65 sebotol Produk Minda Terpilih *sebagai FREE
GIFT Β  MADU STICK (100 pcs) Runcit = RM1.00 / 1 pcs @ RM100 / pa...
Add a comment...

Post has attachment
Perkataan ibu bapa adalah doa. Oleh itu, elakkan dari bercakap dengan bahasa yang tak sopan, kasar dan menjatuhkan maruah anak-anak kita.

Sebaliknya, gunakanlah perkataan yang baik seperti β€œSolehnya anak ibu ni!” atau β€œAnak papa yang comel ni dengar kan apa papa cakap tadi?” walaupun ketika anda sedang marah.

#geniusbooster
#vitaminminda
#dealami
Photo
Add a comment...

Boleh dah nak belajar Bahasa Mandarin koho-koho. Nak mitop harga diskaun ngn tokei-tokei kedai Cina pun mudoh. πŸ˜†πŸ™ŠπŸ™ˆ

Kelas akan buat di Kota Bharu. Sekali atau dua kali seminggu.

Nak join? Komen bawah, details penuh saya pm nanti.

#mandarin
#geniusbooster
#dealami
Add a comment...

Post has attachment
Singgah solat Maghrib di Masjid Universiti Malaysia Kelantan (UMK) Jeli. πŸ•Œ

#umk
#geniusbooster
#vitaminminda
#dealami
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Duit raya anak bolehlah dimasukkan dalam akaun Tabung Haji mereka. Moga dapat dividen tinggi tiap-tiap tahun dan cepat dapat giliran menunaikan haji. πŸ˜ƒ

πŸ•‹πŸ’΅πŸ’Ά

instagram.com/geniusbooster.hq

#didikanakmelabur
#didikanakmenyimpan
#geniusbooster
#dealami
Add a comment...

Post has attachment
β€ͺSubhanallah...

Rumah keluarga pensyarah saya yang mengajar English di Kolej Profesional MARA Seri Iskandar, Perak dulu musnah dijilat api pada hari raya baru ni. ‬

β€ͺJom kita hulurkan sumbangan untuk bantu ringankan beban mereka.‬

β€ͺSemoga Miz Faradilla & keluarga bertabah dgn dugaan di bulan syawal ini ya.‬ 😒

nombor akaun bank :
β€ͺMaybank‬
β€ͺ1581 7297 9516‬
β€ͺNor Faradilla Abd Karim‬
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
21/06/2018
17 Photos - View album
Add a comment...

Biarkan anak buat salah sekali sekala. Ye lah, kalau anak-anak tak pernah buat salah, bagaimana mereka boleh belajar kan? πŸ˜„

Ibu bapa boleh main peranan untuk terangkan kenapa sesuatu kesalahan tak patut dilakukan dan bagaimana cara-cara untuk mereka boleh memperbetulkan kesalahan tersebut.

Secara tak langsung anak-anak akan belajar menggunakan daya fikir mereka untuk hadapi realiti hidup mendatang. Ecewahh. 😘

#geniusbooster
#anaklebihkreatif
#dealami
013-2635154
Add a comment...

Post has attachment
Business Challenge 2018. @ UMK Bachok

#entrepreneur
#dealami
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded