Profile cover photo
Profile photo
hanna aziz
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
EXO Baekhyun and SNSD Taeyeon
                                                   
Add a comment...

Post has attachment
MY 16th birthday
assalamualaikum ,                            Today is my birthday yang ke -16 tapi tak dapat sambut kat sekolah sedih betul la :( .. Hurm tapi takpe dapat duduk kat rumah buat blog sambil belajar , ada yg wish pukul 12 iaitu kawan baik aku, Aliya Husna .. T...
Add a comment...

Post has attachment
sick again
assalamualaikum                                     Aku sakit lagi la tahun ni rasanya tak gi sekolah langsung sedih gila.. Tapi aku rasa ramai lagi yang sakit teruk darpiada aku , aku amat sedih la aku nak je sape2 teman aku sekarang , tapi adala seorang l...
Online Diaryonline diary: sick again
Online Diaryonline diary: sick again
nynaheartkpop.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
EXO
assalamualaikum semua...                        Tahun ini group Korea paling hangat adalah EXO ... Mereka telah membuat comeback dengan dua lagu popular yang amat diminati di semua negara iaitu Wolf dan Growl... Whoa aku juga salah satu peminat mereka ... d...
Online Diaryonline diary: EXO
Online Diaryonline diary: EXO
nynaheartkpop.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded