Profile cover photo
Profile photo
Atiqah Aziz
165 followers
165 followers
About
Posts

Post has attachment
Sesi temuduga Fakulti Sains Sukan dan Rekreasi UiTM Perlis 2014
Assalamualaikum.. malam sebelum temuduga di jalankan.  ini adalah hasil yg di bincangkan. Sila check nama ye adik adik. tengok Panel berapaa.... Ibu Bapa duduk sini ye.  anak anak sedang berjuang utk masa depan. Ibu bapa gelisah. anak berdebar debar. dup du...
Add a comment...

Post has attachment
Sunway Raya
Add a comment...

Post has attachment
Apa itu Supplementary Examination UiTM
Assalamualaikum.. Aku selalu nampak Supplementart Examination ini masa nak check result. Tiap kali tengok, tiap kali itu lah aku bertanya. Apo Bondo Eh Ni ? Jadi bila aku dah tahu. Aku nak share la... UiTM Supplementary Exam atau dekenali sebagai Sub Paper
...
Add a comment...

Post has attachment
Jawapan Apo Bondo Eh Ni
Assalamualaikum... kepada yang dah penat memikir. sini ada buah tangan untuk anda. Jawapan penuh apo bondo eh ni... SUKA HATI LUMBA LARI TERKEJUT BERUK TAHI BINTANG HABIB JEWELS JALAN JALAN CARI MAKAN MATI KATAK GARISAN PENAMAT PULAU PINANG AIS BATU CAMPUR ...
Add a comment...

Post has attachment
Gagal UPU. Ke mana saya harus pergi ?
Assalamualaikum. Kepada yang gagal. Jangan putus asa. Rezeki ada di mana mana. Apa yang penting adalah usaha anda. Sesiapa yang gagal UPU. Tapi nak sambung belajar juga. Jangan risau. Di sini lah tempatnya. UiTM Mengubah Destini Anak bangsa, (MDAB) Anda aka...
Add a comment...

Post has attachment
You must trust ZALORA
Hi all.. even you life in Kampung. Zalora will sent it to you. like me. no more fear of your location. very comfortable. like you use 2layer of sock. tadaaa... wafer sock
Add a comment...

Post has attachment
Larian Gegar 2014
Assalamualaikum... Bangga kejap jadi participant yg datang awal dari organizer She from Brunei.  Nice to meet you Nisa :)
Add a comment...

Post has attachment
Semua Tinggal Kenangan
Assalamualaikum... Hanini & Syafiqah Aku & Syafiqah Kejohanan Silat Selangor Malam Citra Seni. First time aku menari woii.. teka yang mana aku hehe
Add a comment...

Post has attachment
Collagen Plus Vit E
Assalamualaikum.. Korang pernah guna tak? kalau nak ikut pengalaman aku. Aku pernah guna product ni. Sebab muka aku tersangatlah burn sebab swimming punya pasal. Effect dia sangat menakjubkan. Baru 3 minggu pakai ramai yang puji. aku pun hairan sebenarnya. ...
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded