Profile cover photo
Profile photo
Nur janaa
63 followers
63 followers
About
Posts

Post has attachment
JODOH ISTIHARAH
sudah bersarang labah2 dah blog saya neh, habuk2 banyak dah, haha, terlalu lama x update. untuk entry kali neh jana nak cerita jodoh istiharah jana bersama pasangan yang baru di ijabkabbulkan sebulan yg lalu, tanggal 1 november 2014 jana sah menjadi isteri ...
Add a comment...

Post has attachment
MASKARA KU
assalammualaikum, wahh, sudah sangat2 sekian lama langsung x updates blog neh, haa, ayat pun dah mcm apa pun xtau, haha,, alhamdulillah kehidupan semakin baik sekarang. semoga sentiasa berada dalam perlindungan Mu Ya allah. untuk hari jumaat neh nk cerita M...
Add a comment...

Post has attachment
JOM CANTIK SAMA SAMA
assalammualaikum,  haa, selamat hari isnin semua, mesti hari neh mood happy sikit la kan, xde la monday bluess sgt, sebab esok cuti kan, haha, esok cuti apa ye, alahai, cuti maulidur rasul laa, haha, "salam Maulidur Rasul buat semua umat islam", untuk mingg...
Add a comment...

Post has attachment
BLOGLIST 2014 MSRED
Assalammualaikum,  Join lagi, ala laaa, suka2 jee,, jom2.. haha KLIK BANNER DIATAS  SEBELUM 10 JANUARI 2014 :) *syarat nya mudah saja, boleh klik banner diatas utk info lebih lanjut.
Add a comment...

Post has attachment
BLOGLIST PART #1 BY DIARI FARISHA
Assalammualaikum, jana join lg GA,haha,

tujuan utama join adalah

supaya orang tahu bahawa kewujudan blog jana. haha,
nak tambah follower, lg...
nak tingkatkan trafik stastistik dan yang terakhir
nak kenal2 dgn senior blogger yang awesome.. yeaaahh!...
Add a comment...

Post has attachment
SELAMAT TINGGAL 2013
                                                     Assalammualaikum, hai semua, apa khabar? semua ok ke? maaf jana dh xsempat nak update blog, ada komen2 yang xbalas, xadd korang balik dalam circle,, nanti jana add balik satu2 tau, sure! cehh, konon felli...
Add a comment...

Post has attachment
JAPANESE CHERRY BLOSSOM LOVER
                                                        Assalammualaikum, Nak share cerita kosong je petang jumaat yang cuacanya agak sejuk2 angin, ceehh, hehe, semalam balik kje jalan sorg2 cuci mata kat sogo, haha, dalam xsehat tu, hilang terus xsehat tu,...
Add a comment...

Post has attachment
SEGMENT : JOM BLOGWALKING
                                                                                                                           Assalammualaikum,                                                                                                         Hai,  semua,...
Add a comment...

Post has attachment
PENCARIAN BLOGLIST 2014 BY BBL
Assalammualaikum, Bila rasa dah pandai sikit, mula la rasa nak join lagi dan lagi, macam best pulak sbb senang je kn. hehe. jom ramai2 join.. :) yeahhh! JOM JOIN, KLIK JE BANNER KAT ATAS TU. jana mohon pinjam banner utk buat tutorial untuk backlink banner u...
Add a comment...

Post has attachment
1ST NEW YEAR GIVEAWAY BY YAN
Assalammualaikum, Cubaan kali kedua, :) cubaan kali kedua, last minit JOIN dan baru nak berjinak2 dalam proses belajar macam mana nak backlink banner rakan blogger.  tQ yan.  Tarikh Tamat : 28 DISEMBER 2013 *bagus juga contest neh, bagi newbie blogger, bole...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded