Profile cover photo
Profile photo
sw syafiq
21 followers
21 followers
About
sw's posts

Post has attachment
Remove Backgrounds from Images Online
The Background Burner quickly removes the background from any image or photo. Our patent-pending technology does all the work for you, automatically.  Free online tool automatically removes the background from images Make your image backgrounds white or tra...

Post has attachment

Post has attachment
Double up your internet browser speed in easy steps
1. Go and open regedit . (Press windows+r , then type "regedit")  2. Go to HKEY_LOCAL_MACHINE then Software then Microsoft then Windows then CurrentVersion then Explorer then Remote Computer then Namespace . 3. You will find this value {D6277990-4C6A-11CF-8...

Post has attachment

Tahun Baru 2015M disambut oleh jin kafir dan sebahagian jin Islam yang membelakangkan agama sendiri. Jin Mukmin ada tarikh penting 1 Muharram tetapi ia tidaklah disambut dengan percikan bunga api, mercun, konsert dan pesta-pesta maksiat yang lain.

Salam Maulidur Rasul 1436H.

14 = 3, 43 = 1, 36 = 3, Hasilnya 313!  Adakah ianya adalah merupakan tahun kebangkitan manusia-manusia (Insan) pilihan, yakni kebangkitan insan-insan yang berhati emas (Mulia)?

Allah s.w.t. tertinggi dengan segala kehebatan dan kemuliaan. Tidak mungkin dunia akan berakhir dengan Islam masih dalam keadaan lemah dan hina seperti sekarang. Menjadi sunnatullah, Allah menghantar seseorang yang cukup hebat untuk kembali mengangkat Islam ke tempat yang sepatutnya. Setelah semua bangsa dan agama mengakui keesaan Allah, keagungan Islam, kehebatan al-Quran, kebenaran hadith, keindahan hukum-Nya, kecantikan hidup Mukmin dan ketinggian peribadi Muslim, maka sudah sampailah masanya untuk alam ini dimusnahkan!

Jangan sekadar membaca kosong, berkongsi dan berfikirlah sama!

Pendapat pribadi cg sahaja...vatican-Yahudi-Rotchschild mencipta makhluk sepantas malaikat...dan makhluk itu ialah nombor kpd konsep matawang dan mekanisma kawalan dan pecahannya...dari wang kertas yg di sandarkan kpd emas...sampailah kepada wang fiat...derrivative dari wang kertas..sehingga mewujudkan jurang antara manusia dan negara dengan negara mengikut margin ekonomi negara negara...impak yg paling teruk dari sistem ini boleh di lihat kpd negara Zimbabwe sekarang...tp sebelum itu...sbg iklan...system matawang itu tidak salah...yg salah adalah manusia yg mengawal sistem itu atas dasar pecah perintah sekarang...dunia sekarang perlukan 'Hero Malaya' untuk membebaskan dunia dan umat dari sistem Vatican Yahudi ini kpd system Integrated Islamic..

'Hero Malaya ' diajarkan tuhan utk menjadi pakar(sekadar berhuruf saja) untuk engulf sistem Yahudi Vatican ini dan menegakkan sistem Integreted Islamic....dunia sedang menunggu apa yg dipanggil Global Currency Reset...dan system yahudi sekarang sedang menuju ke ambang kemusnahan total kpd 'System Failure'..

Aku; Pakcik, itu pantas… Yang dikatakan Benedictine Order “direka sekecil zarah” tu pula macamana?

Bishop; Membahagi-bahagikan fungsi manusia supaya tujuan dan hikmah sesuatu ciptaan Benedictine Order tidak meresap ke dalam penglihatan. Tidak meresap ke dalam penglihatan mata manusia. Bila ia tidak meresap ke dalam penglihatan manusia, maka semuanya akan jadi indah –indah belaka.

Kejahatan akan dilihat sbg kebaikan, kebaikan akan dilihat sbg kejahatan. Ya, membina kelemahan manusia supaya menilai sesuatu berdasarkan apa yg mereka lihat di depan mata saja. Misalnya di zaman Nabi Muhammad, jika dia peniaga, maka dia akan melakukan pekerjaan sbg peniaga. Dialah yg menimbang, dialah yg menerima bayaran, dialah yg menjual. Maka Benedictine Order telah mengecilkan fungsi manusia spt yg kamu lihat pada hari ini.

Dalam kerajaan dan perniagaan yg mempunyai pelbagai tugas dan masalah. Selepas itu kamu akan berkata, “saya hanya berniaga saja”, “saya hanya pekerja saja”. Maka *****lah kamu tidak mengetahui jika fungsi kamu digabungkan menjadi apa. Kamu merasakan ia pekerjaan yg baik sebab kejahatan itu tidak berlaku di depan mata kamu. Kejahatan yg “direka sekecil zarah”, memanglah kamu tidak nampak!!

Peranan manusia yg pelbagai ini apabila digabungkan, ia telah memberi kepada Vatican kuasa untuk menentukan nasib masyarakat dunia. Kuasa di hujung jari!! Mengawal berbilion manusia sehingga setiap orang sekalipun dengan angka-angka sahaja. Bila Paus jentik angka saja maka berjuta-juta manusia akan menderita!!

Aku; Bagaimana seorang manusia saja seperti Paus, Paus Benedict XVI boleh menentukan nasib manusia dengan angka?? Apakah angka itu??

Bishop; Angka itu adalah apa yg manusia sebut ia sebagai “matawang”. Lihatlah wahai manusia! Bagaimana kehidupan kamu dikawal hanya dengan angka sahaja! Bukan apa pun, dgn angka sahaja. 

Aku: “Menulis seperti malaikat”… Malaikat apa yg menulis… Oh… Adakah pakcik mengatakan menulis seperti malaikat raqib dan atit?? Malaikat yg menulis amal kejahatan dan kebaikan…

Bishop; Ya, benar sekali. Jiwa manusia adalah roh. Roh manusia diciptakan dari cahaya. Malaikat menulis amalan kamu sepantas cahaya. Jiwa manusia sifatnya berubah-ubah dan iman manusia berubah-rubah sepantas cahaya. Maka Benedictine Order perlu “direka sekecil zarah” supaya ia boleh berfungsi dan bergerak sepantas cahaya.

Aku; Kenapa Benedictine Order direka sekecil itu dan perlu bergerak sangat pantas seperti cahaya?

Bishop; Benedictine Order perlu direka pantas supaya mampu berfungsi dalam keadaan diri kamu tidak menyedarinya. Apabila kamu tidak menyedari ia berlaku, maka kamu sebenarnya telah pun ditipu. “Pandangan mata selalu menipu, tafsiran akal selalu tersilap, dan dan lidah pula selalu tersasul”. Bukankah kata2 ini terkenal dikalangan org2 Islam?

Aku; Apa pentingnya Benedictine Order perlu sepantas cahaya?? Kalau lebih perlahan dari cahaya x boleh ke??


Bishop; Pandangan mata yg selalu menipu. Ya, mata paling banyak belajar. Disebabkan mata berfungsi dengan cahaya, urat2 saraf menghantar isyarat ke otak sepantas cahaya. Maka Benedictine Order perlu sepantas cahaya.

Aku; Ish mustahil la semua ni. Jika Benedictine Order sepantas cahaya, contohnya sebuah kereta la kn, adakah kereta perlu bergerak sepantas cahaya? Dan contohnya yg bukan benda spt sistem pendidikan… jika sistem pendidikan dan kereta bergerak sepantas cahaya… dah tentulah mata pun x sempat nk tengok… macamana nak tipu manusia?

Jiran; Yg pantas itu bukan jasad atau penampilan, tetapi tujuan dan hikmah sesuatu ciptaan Benedictine Order meresap ke dalam jiwa. Meresap ke dalam jiwa sepantas cahaya…
(meresap sepantas cahaya… lama jugak aku termenung… sementara jiran sedang membuat kerja2 dapur)
Wait while more posts are being loaded