Profile cover photo
Profile photo
Δήμος Καβάλας - Municipality of Kavala
34 followers -
Η επίσημη σελίδα του Δήμου Καβάλας στο google+.
Η επίσημη σελίδα του Δήμου Καβάλας στο google+.

34 followers
About
Δήμος Καβάλας - Municipality of Kavala's posts


Ο δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θόδωρος Μουριάδης θα παρουσιάσουν το έργο της πλήρης αποκατάστασης του ΧΑΔΑ της Δημοτικής Κοινότητας Αμυγδαλεώνα αύριο Τρίτη 20 Αυγούστου 2014 και ώρα 11.00 το πρωί.

Post has attachment
«Europe is our Playground»
Φεστιβάλ Αθλημάτων και Παιχνιδιών
«Φτου και Παίζει»
23/7 – 27/7 2014 στην Καβάλα
Photo

Post has attachment

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Ο καπνός… ταξιδεύει μέσα από μία ξεχωριστή έκθεση!

Με αφορμή την διεθνή μέρα μουσείων στις 18 Μαΐου, η «Δημωφέλεια», μαζί με το Μουσείο Καπνού και το Δημοτικό Μουσείο Καβάλας, μας καλούν σε μία έκθεση φωτογραφίας με θέμα τον «Καπνό», που θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Ιουνίου. Η έκθεση φωτογραφίας, που θα γίνει στη Δημοτική Καπναποθήκη, μας ταξιδεύουν στο παρελθόν της Καβάλας μέσα από την καλλιέργεια, την επεξεργασία και το εμπόριο καπνού. Για τον λόγο αυτό ο Δήμος Καβάλας με τα δύο μουσεία και την πρώτη ελληνική οικογένεια του instagram @TEAM_GREECEδιοργανώνουν ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Φωτογραφίας.

Θέμα: Καπνός

Tag: #team_greece_tobacco

Ακολουθήστε τους παρακάτω κανόνες αλλιώς οι συμμετοχές σας δεν θα μετρηθούν:

Πρέπει να ακολουθείτε το@team_greece

Απεριόριστες συμμετοχές.

Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι δικές σας. Θα ελεγχθούν με το Tineye.

Φωτογραφίες από όλο τον κόσμο, που απεικονίζουν την καλλιέργεια, την επεξεργασία και το εμπόριο του καπνού… αλλά και το βλαστό, τον καρπό, τους καπνεργάτες και τις καπναποθήκες, θα αξιολογηθούν από τους @kostasboz @dteoma @abn1a @gerosifis @natassat . Οι τρεις πρώτοι νικητές θα κερδίσουν από ένα άλμπουμ τυπωμένο με δικές τους φωτογραφίες (90 – 60 – 30 φωτογραφίες αντίστοιχα), ενώ οι καλύτερες φωτογραφίες θα διατεθούν στην έκθεση φωτογραφίας της Δημοτικής Καπναποθήκης στην Καβάλα. Ο διαγωνισμός ξεκινά τώρα και λήγει την Κυριακή 25 Μαΐου, ώρα 23:00 GMT.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Post has attachment
Την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014 ο Σύλλογος Χιονοδρομίας – Ορειβασίας Καβάλας θα πραγματοποιήσει στο περιαστικό δάσος της πόλης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον αγώνα ορεινού τρεξίματος με την ονομασία Kavala Trail Run

Σκοπός της εκδήλωσης, είναι να έρθουν σε επαφή με τη φύση και ειδικά με το δάσος που αγκαλιάζει την πόλη, κόσμος όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων, να αγωνιστούν και να χαρούν την συμμετοχή τους καθώς η διαδρομή θα είναι μικρή και μέτριας σχετικά δυσκολίας.

Το περισσότερο μέρος της , κινείται σε μονοπάτια εξαιρετικής ομορφιάς και ο αθλητής έχει την ευκαιρία να θαυμάσει στα ψηλότερα σημεία της διαδρομής την μοναδική θέα προς την πόλη της Καβάλας , αγναντεύοντας επίσης το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας.

Σας καλούμε όλους λοιπόν, να δώσετε το παρόν σας και να δείτε από κοντά τις Φυσικές ομορφιές της πόλης μας.
Photo

Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Μεχμέτ Αλή

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου ανακατασκευή της οδού Μεχμέτ Αλή, αποφασίζεται η πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας της οδού Μ. Αλή, από το ύψος της οδού Θεοδώρου Πουλίδου έως το σημείο συμβολής με την οδό Ανθεμίου (ύψος Παλαιάς Μουσικής) από την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014 και μέχρι την ολοκλήρωση των τεχνικών εργασιών.

Επιπλέον, λαμβάνοντας υπόψη τα ιδιαίτερα γεωμετρικά χαρακτηριστικά των οδών της ευρύτερης περιοχής της Παναγίας και κατόπιν ελέγχου των τοπικών συνθηκών στάθμευσης και κυκλοφορίας, αποφασίζεται παράλληλα η προσωρινή αμφιδρόμηση των οδών Λάμπρου Κατσώνη, Ιουστινιανού και του τμήματος της οδού Ανθεμίου από την οδό Ιουστινιανού έως τη συμβολή με την οδό Μεχμέτ Αλή ώστε να εξυπηρετούν την διπλής κατεύθυνσης κυκλοφορία των οχημάτων με στόχο την αποφυγή του κυκλοφοριακού αποκλεισμού της περιοχής.

Ταυτόχρονα, θα ισχύσει απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης κατά μήκος των παραπάνω οδών και στις δύο πλευρές τους, για την απρόσκοπτη και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Post has attachment

Ο Δήμος Καβάλας και η ποντιακή εφημερίδα ΑΡΑΕΥΩ με αφορμή τη συμπλήρωση είκοσι ετών από την αναγνώριση της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, διοργανώνουν ενημερωτική και μουσική εκδήλωση την Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014 και ώρα 18.30 στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου με κεντρικό ομιλητή τον κοινωνιολόγο, ιστορικό και συγγραφέα Μιχάλη Χαραλαμπίδη και θέμα: «ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΣΤΟ ΠΟΝΤΑΙΚΌ ΖΗΤΗΜΑ 1994 – 2014 Είκοσι χρόνια από την αναγνώριση της ποντιακής γενοκτονίας».
Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν χορευτικά συγκροτήματα ποντιακών συλλόγων του Δήμου Καβάλας.
Συνδιοργάνωση: Δήμος Νέστου, Δήμος Παγγαίου, ποντιακά σωματεία Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας. Είσοδος ελεύθερη για το κοινό.
Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Kavala Trail Run 2014

Άνοιξαν σήμερα Σάββατο 15/2/2014 οι εγγραφές για τον 2ο KAVALA TRAIL RUN και θα κλείσουν την Τετάρτη 12/3/2014. Για πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής στη ιστοσελίδα http://sxokavalas.gr/index.php/kavalatrailrun
Wait while more posts are being loaded